КОЛЕДА 2024/2025

• 107 142
  • 1 422
  •   1
Отговори
# 120
  • Euskal Herria
Това за Лидл България ли се отнася? Не съм виждала ядлив станиол в испанските магазини.

# 121
Аз пък много искам да измеся питка за Коледа, да не е содена. Дайте някоя проверена рецепта...

# 122
  • Sofia
Аз пък изобщо не съм виждала ядлив станиол - има ли го в бг лидълите?

# 123
  • софия
Златните/сребърни листове за декорация са в тематична седмица, не са постоянен асортимент. Тази има.

Питката за Бъдни вечер е содена. За Коледа може да е с млечни продукти. Болярската питка е лесна и хубава.

# 124
  • под тепетата
Сега погледнах- от тази седмица го пускат. Златен и сребърен.

# 125
  • София
Аз пък много искам да измеся питка за Коледа, да не е содена. Дайте някоя проверена рецепта...

Средиземноморска царевична питка

Пролетна погача

# 126
Това са бутилчиците с алкохол.

А това кестените

Купих си и шушулки ванилия , паста ванилова и по една опаковка златен и сребърен ядлив станиол-вътре са 3 листчета. Ходих и до ДМ и 2 опаковки чай.
Това за Лидл България ли се отнася? Не съм виждала ядлив станиол в испанските магазини.
да

# 127
Колежка ни подарява адвент чай от ДМ две поредни години. Като човек който не пие кафе и обожава чай  мога да кажа, че от черния и зеления чай така ми се разтресе тялото, че още ги помня. Силни са. Бих препоръчала , ако се подаряват на дете или млад човек да се внимава с тези двата специално.

# 128
  • на последния етаж
Да, силен е. Моята дъщеря обожава чай, но от тези на ДМ изпи най-много 3 различни миналата година, никак не ги хареса.

# 129
В нас харесваме календара на Yogi tea.
https://zelen.bg/chay/koleden-kalendar-selektsiya-24-pak-yogi-tea

Чакам да видя дали Озон ще го заредят и тази година. Това е миналогодишния
https://www.ozone.bg/product/koleden-advent-kalendar-24-paketcheta-yogi-tea/

# 130
Има само 2 пакетчета зелен чай, другите са билкови и на 85% покриват показаните от а Yogi tea и Озон (които са еднакви по съдържание), но различна опаковка . За човек, който пие по 2 черни чая сутрин и едно нес кафе, не мисля, че този чай е проблем.

# 131
  • In transit

Купих си и шушулки ванилия , паста ванилова и по една опаковка златен и сребърен ядлив станиол-вътре са 3 листчета. Ходих и до ДМ и 2 опаковки чай.
Може ли снимка на тази паста?

В Лидл са пуснали ядливо злато и сребро на многоооо тънки листи, не е станиол.

# 132
  • софия
Аз купих това. 6 лв.

# 133
Тази ванилия, която е показала звънче, много ми харесва. Миналата година я купих, имам още.

# 134
  • In transit
Звънче, тази я видях, ама не е на сметка. От немския амазон купувам подобни екстракти на по-ниски цени. Но паста не видях и ми стана интересно как изглежда.
Видях, че са заредили марципанова паста, ако някой ще прави щолен, ще му е полезна.

Общи условия

Активация на акаунт