"Дневникът 4" - да отслабнем всички заедно

• 18 079
  • 405
  •   1
Отговори
# 225
  • Стара Загора
искам само да ви кажа,че след 30-тата коремна преса /това го чух от един от най-добрите инструктори трениращ холивудските персони/ .. просто извършвате движение..натоварващо и без резултат!
затова по-добре правете 30 коремни преси дневно..а не по 130 и да изнемощявате до следващото упражнение или пък като се сетите какво ви очаква на следващия ден отново и да ви домързи..
направете си списък на упражненията които ще правите и график..кое упражнение кога и по колко пъти ще се изпълнява..кое е за дупе, кое за бюст, кое за краче и т.н. Simple Smile
а иначе ако не е късно и аз се включвам..така като сме заедно смятам че ще има добри резултати..трябва само да се подкрепяме..та..щях преди малко да ходя да си купя баничка..много рядко ям и много ми се прияде..но ще си взема нещо по-така..едно натурално сокче например..
Ейсега си измислям режим на хранене и спортен режим..нахвърлям си ги..принтирам си ги..и си ги окачвам някъде Simple Smile newsm44
пишете ме!

# 226
  • Стара Загора
срам, не срам, ударих два бонбона  Embarassed Crazy

Не се притеснявай .. аз за обяд ще хапна половин пица  Whistling ....не мисля да се ограничавам от каквото и да било  Crossing Arms  .. напротив,....ще ям от всичко , но по малко  smile3508

# 227
Just 'a'girl  welcome и успех  bouquet

# 228
само че на мен бонбоните не ми влизат хич в сметките  Mr. Green

# 229
  • Стара Загора

Благодаря ти много! Само с посрещането ми вдъхнахте страхотен кураж..ако можехте да ми видите усмивката сега..от ухо до ухо  newsm47 newsm44
Вярвам,че ще успеем с много постоянство и воля  newsm55 Naughty
и много труд   animal085  261uu newsm39
но накрая когато идем на море   grinning039
всички ще са очаровани от нас  newsm20
Знам,че ще се справим.
Успех и на вас !!!!  newsm10 smile3521

# 230
EMANOELITA ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН
да си здрава, щастлива и мнооооого красива Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
 newsm51 newsm51 newsm51

# 231
  • София
Just`a`girl, добре дошла и успех и от мен!!!

Scorpi, сети се за мен вчера и няма да ти е толкова зле! Аз днес отново съм на линия!

# 232
  • Стара Загора
Just`a`girl, добре дошла и успех и от мен!!!

благодаря ти много! имаш подкрепата ми  Hug успех!   bouquet

# 233
искам само да ви кажа,че след 30-тата коремна преса /това го чух от един от най-добрите инструктори трениращ холивудските персони/ .. просто извършвате движение..натоварващо и без резултат!
затова по-добре правете 30 коремни преси дневно..а не по 130 и да изнемощявате до следващото упражнение или пък като се сетите какво ви очаква на следващия ден отново и да ви домързи..
направете си списък на упражненията които ще правите и график..кое упражнение кога и по колко пъти ще се изпълнява..кое е за дупе, кое за бюст, кое за краче и т.н. Simple Smile
а иначе ако не е късно и аз се включвам..така като сме заедно смятам че ще има добри резултати..трябва само да се подкрепяме..та..щях преди малко да ходя да си купя баничка..много рядко ям и много ми се прияде..но ще си взема нещо по-така..едно натурално сокче например..
Ейсега си измислям режим на хранене и спортен режим..нахвърлям си ги..принтирам си ги..и си ги окачвам някъде Simple Smile newsm44
пишете ме!
welcome
Благодаря за полезната информация за коремните преси  Hug вече няма да се мъча да ги увеличавам всеки ден  Mr. Green

# 234
  • Стара Загора
Благодаря за полезната информация за коремните преси  Hug вече няма да се мъча да ги увеличавам всеки ден  Mr. Green
[/quote]

Моля,моля..радвам се ,че съм ви полезна..искам само да попитам кога и къде ще се отчитаме..кой колко е свалил.. /или качил,което не пожелавам на никой/ и т.н. ??

# 235
  • София
Миранда прави новата тема в неделя. Тя самата ще каже, когато е готова да й дадем нови мерки!

# 236
  • София
Честит празник момичета!
Just`a`girl обикновено петък и събота си даваме отчетите  Laughing тук и в неделя се пише новата тема.

# 237
EMANOELITA ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И ОТ МЕН newsm51
Бъди много щастлива, здрава и обичана!

Just`a`girl  welcome

# 238
  • Стара Загора
Много ви благодаря на всички..много сте мили  Hug Hug Hug Hug
Ами аз..дали ще имам резултати до петък и събота хаха  Blush Stop
може би някакви грамчета Simple Smile да се надяваме поне да са в минус  Rolling Eyes
благодаря

# 239
EMANOELITA-честит рожден ден!
Just`a`girl  - добре дошла.
на всички честит осми март!
довечера ще хапна една салатка, че съм на ресторант, но без алкохол:)

Общи условия

Активация на акаунт