"Дневникът 4" - да отслабнем всички заедно

• 18 079
  • 405
  •   1
Отговори
# 210

Честит 8 март !

# 211
ЧЕСТИТ 8 МАРТ, МОМИЧЕТА newsm51 Бъдете винаги царци в очите на мъжете до вас и желано изкушение в очите на останалите мъже Hug Hug Hug

Аз днес ще празнувам с приятелки, че любимият пак е в командировка Crazy Така че няма да имам сериозни изкушения Wink И да се похваля - днес сутринта белият квадрат показа цифра, която не съм виждала много, много години - 65 кг Grinning

# 212
Честит осми март!

# 213
ЧЕСТИТ ОСМИ МАРТ И ОТ МЕН!!!!  Много любов, много щастие и късмет!!!    bouquet  bouquet

# 214
  • София
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, МОМИЧЕТА! ДА СТЕ ВСЕ ТАКА ХУБАВИ И МНОГО ОБИЧАНИ!
Аз след вчерашното освинване (защото вечерта вечрях спагети и лешници) отново съм на линия. Добрата новина е, че след един чай отидох до тоалетната и вече не се чувствам толкова подута:D Laughing Laughing

А и днес като подарък за празника пак цъфна колегата, който се вясва веднъ в седмицата с думите: "Ти ако продължаваш така ще се стопиш"  bouquet  bouquet  bouquet

Хубав ден ви желая!

# 215
добро утро и честит празник на празнуващите, аз не съм много по измислените празници, така че довечера съм си пак на танци като всеки четвъртък,вече кантарчето ми мръдна-61кг Mr. Green но  към двата вида танци, на които ходя включих и по  две-три обиколки на стадиона, приятен ден момичета  bouquet

# 216
  • София
Честит 8-ми март, момичета!
Да сме живи, здрави, красиви, усмихнати и много щастливи!

От понеделник започнах работа и там само крача напред- назад. Супер съм щастлива, защото хем ще отслабна, хем ще се стегна...  Praynig А и по цял ден не ми се яде, а вечер като се прибера към 21.30 -22 часа съм толкова уморена, че не ми е до ядене... А и милото вече е вечеряло и няма кой да ме дразни (заради него надебелях 10 кила откакто живеем заедно)...  ooooh!
Хайде аз ще тръгвам и да се хвалим всички само с минуси....! И не се отчайвайте, ще бобедим тия гадни кила!   bouquet

# 217
                                            ЧЕСТИТ ОСМИ МАРТ МИЛИ ДАМИ                                                                                                                                                         Дебели или слаби все пак сме жени и трябва да се поглезим.Бъдете щастливи,все пак това е нашият празник.Желая ви весело прекарване и по-малко прегрешения.

# 218
ЧЕСТИТ ОСМИ МАРТ!!!

# 219
newsm51 baloni 1dating Пожелавам на всички красив и романтичен ден!
Мерси,мерси..... luvbed  condomuu

# 220
Честит 8-ми март!!!!!!!!!!!!!

Желая на всички ви да сте все така очарователни, винаги желани и не само днес, но и всеки ден - специални и истински щастливи!!!
newsm51 newsm51 newsm51

# 221
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК И ОТ МЕН
БЪДЕТЕ НАЙ-ЖЕЛАНИТЕ И ОБИЧАНИ ЖЕНИ
newsm51 newsm51 newsm51 lovekiss lovekiss lovekiss Flowers Bouquet Flowers Bouquet Flowers Bouquet

# 222
              Честит 8-ми Март!!!
Да сме живи,здрави,много обичани и щастливи!

# 223
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК ЖЕНИ И ДЕВОЙКИ  bouquet  bouquet  bouquet

МНОГО ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ И ЛЮБОВ!

Днес може би ще спазя диетата, но утре.......чакаме купон с 20 жени и ще се освинваме яко, нищо че половината сме на диети Laughing

Ако си получа най-после кантарчето ще се включа с новата ми тежест Wink

Лек ден

# 224
срам, не срам, ударих два бонбона  Embarassed Crazy

Общи условия

Активация на акаунт