"Дневникът 4" - да отслабнем всички заедно

• 18 080
  • 405
  •   1
Отговори
# 195
Хайде да се запиша и аз, че тия дни  малко ви досаждам  Whistling
... ще си купя и л-карнитин за по-добри резултати
някой може ли да ме светне нещо повече за него ползвал ли е за колко време колко е свалил и такива работи  newsm78???

Да не чувам неща от този род  Hug Даже липсваш мила липсваш - дори да не си на диетка, не ти пречи да се включваш в разговорчето, нали?!?   bouquet

Моят е на Биогейм, сега почивам, но го пих през Януари в комбинация с плодолечението... Със сигурност има ефект, но не може само него и да се яде прасешката...  Joy hahaha Joy Преди изпих цяла опаковка с лакомо ядене на шоколади и ефекта съответно беше нулев  hahaha Joy hahaha С диетка, да ефект има определено... Незнам до колко помага за свалянето, но аз съм доволна относно прилива на енергия която усещам. Пия го 30 мин. преди тренировка и с чашка кафе... Осугурява необходимата сила и енергия, ако не друго...   bouquet

http://www.biogame.biz/?page=products&level=3&prod_id=20

# 196
И аз съм в МЦ, та ей сега хапнах 1 бонбон и 2 блокчета шоколад. СЛед това даже и вечерях. Дано и аз да съм като вас - през МЦ яденето да не ми се лепи. Praynig

# 197
И аз съм в МЦ, та ей сега хапнах 1 бонбон и 2 блокчета шоколад. СЛед това даже и вечерях. Дано и аз да съм като вас - през МЦ яденето да не ми се лепи. Praynig

Хаха това твойто е нищо сравнение с мойто. А на мен даже още не ми е дошло. Направо се плаша какво става с мен. Около 3-4 пъти вечерях.... плюс половин шоколад милка с малинов крем 4-5 бонбона рафаело и т.н. ........... да не изброявам, че вече ги забравих нещатата  ooooh! Tired

# 198
Това МЦ е много коварно!!!  Мен ще ми идва след 2-3 дни и направо ще полудея!!! Само за храна мисля. Гледам поне като се тъпча да го правя предимно с плодове и зеленчуци. Не винаги се получава обаче  Embarassed  Снощи не знам какво ми беше станало много ми се ядеше нещо. Изядох една ябълка и след няма и 10 мин корема ми стържеше !?!?! Е какво е това  #Crazy Добре, че нямаше почти нищо за ядене вкъщи. Всичките неща им трябваше готвене, а при мен мързела преобладаваше и не ми се готвеше  Laughing (понякога е хубаво да има мързел) Wink

Надявам се като дойде мц и свърши да нямам много +. Ама ми прави впечетление, че докато съм в цикъл колкото и да съм яла после не съм качила  Rolling Eyes

Преди време се бях навила да си направя теста ... но този , който се дава кръв и се праща в някаква лаборатория в чужбина . Тестват се почти всички храни ... Определят се три групи - такива от които не трябва да ядеш , такива които трябва да ядеш умерено и такива от които можеш да ядеш колкото си искаш .
Когато говорих по тебефона с представител на фирмата , която го предлага в България ми обясниха нещо , което ме отказа . Теста не е валиден за цял живот . При една бременност или някаква промяна в хормоналния баланс ,  получените резултати може въобще да не са същите и ако допреди това си пълнеел от картофи - сега те да са вече в позволените ти храни .
Цената на теста тогава беше към 1500 - 1600 лв - доста пари , но аз съм пробвала всичко и без резултат . Сега отново ме накарахте да се замисля - имам ги парите , но честно казано доста се колебая .  newsm78
Ще намеря сайта на фирмата за България !

# 199
Ооо 1500 са много пари.... Аз дори и да ги имах не бих ги дала ако ще каквото ще да става.... Но това с 80те лв ми изглеждаше доста примамливо  Thinking Ама нещо така и не разбрах как става работата и дали само един път се дават тия пари.

# 200

Хаха това твойто е нищо сравнение с мойто. А на мен даже още не ми е дошло. Направо се плаша какво става с мен. Около 3-4 пъти вечерях.... плюс половин шоколад милка с малинов крем 4-5 бонбона рафаело и т.н. ........... да не изброявам, че вече ги забравих нещатата  ooooh! Tired
newsm09 newsm09 newsm09 smile3505

# 201
  • В сърцето на любимите мъже!
Разликата е че в Дневникът сме се събрали все почитатели на бързото,драстично отслабване.Рицарките... предпочитат по- бавното,постепенното сваляне!

Разбрах, благодаря много! Успех на всички  Hug... ама аз.... явно съм за там.... Embarassed

# 202
Момичета , смятате ли утре да си спазите диетата !?! Аз винаги се провалям , като знам , че има някакъв повод . После ми е много трудно да започна отново .
Решила съм утре да не ям през деня , а вечерта да си хапна китайско нещо ... дано не е много фатално и да ми се размина на кантара ! Wink

# 203
Сисинче, вечерта е пред нас. PartyНО се надявам да не консумирам нищо повече от един зелен чай.
Утре съм според разделното хранене пак - свежа салата и пържолка за вечеря, а за обяд само салата. Не заслужавам повече.

# 204
Момичета , смятате ли утре да си спазите диетата !?! Аз винаги се провалям , като знам , че има някакъв повод . После ми е много трудно да започна отново .
Решила съм утре да не ям през деня , а вечерта да си хапна китайско нещо ... дано не е много фатално и да ми се размина на кантара ! Wink
Аз лично имам доброто намерение да не правя гафове утре. Без това не съм в настроени за празнуване, така че едва ли ще е чак толкова трудно  bowuu

# 205
Сисинче, вечерта е пред нас. PartyНО се надявам да не консумирам нищо повече от един зелен чай.
Утре съм според разделното хранене пак - свежа салата и пържолка за вечеря, а за обяд само салата. Не заслужавам повече.

Хахаха Тедъ за теб не знам ама аз ако хапна още нещо направо ще експлоадирам  Laughing  Mr. Green  Laughing Викам стига толкоз за днес  Crazy Утре пак  Laughing

Утре съм според разделното хранене пак - свежа салата и пържолка за вечеря, а за обяд само салата.
 - Айде утре пак да говорим по въпроса. Не, че не вярвам ама ми звучи много познато ... - казах си същото и вчера и днес сутринта......  Laughing  Дано при теб не е така разбира се. Дано бъдеш силна   bouquet

Колкото до празника.... аз някак си не се чувствам много жена.... май ми е рано  Confused Никога не съм свързвала празника с някакво празнуване с храна или  нещо такова... Все едно е 3 март - туй не е празник за маса  Stop Или поне така си мисля  Blush

# 206

Хахаха Тедъ за теб не знам ама аз ако хапна още нещо направо ще експлоадирам  Laughing  Mr. Green  Laughing Викам стига толкоз за днес  Crazy Утре пак  Laughing

Утре съм според разделното хранене пак - свежа салата и пържолка за вечеря, а за обяд само салата.
 - Айде утре пак да говорим по въпроса. Не, че не вярвам ама ми звучи много познато ... - казах си същото и вчера и днес сутринта......  Laughing  Дано при теб не е така разбира се. Дано бъдеш силна   bouquet

Колкото до празника.... аз някак си не се чувствам много жена.... май ми е рано  Confused Никога не съм свързвала празника с някакво празнуване с храна или  нещо такова... Все едно е 3 март - туй не е празник за маса  Stop Или поне така си мисля  Blush

хахах как не се чустваш жена ...
Аз се чуствам такава , независимо , че още нямам деца и т.н.

# 207
ЧЕСТИТ 8'МИ МАРТ МИЛИ ДАМИ И ДЕВОЙКИ    bouquet

Бъдете желани и обичани както една жена заслужава и ценени заради това което сте    bouquet

# 208
Честит 8ми март на всички! Бъдете красиви, неотразими и неповторими!

http://www.fotosearch.com/thumb/corbis/DGT088/42-17072814.jpg

Последна редакция: чт, 08 мар 2007, 01:04 от Тедъ

# 209
 newsm51 baloni 1dating Пожелавам на всички красив и романтичен ден!
   .
Миранда,  bouquet. Както винаги си номер 1!

Общи условия

Активация на акаунт