"Дневникът 4" - да отслабнем всички заедно

• 18 080
  • 405
  •   1
Отговори
# 180
хей etomira я горе главата!!! Ти кво си мислиш, че вчера не смотах 5 бадемчета ли  Mr. Green хем не съм в МЦ, а ти както си в момента организма ти хич и няма да го усети - особено пък като  е черен шоколада  Peace Ще обещаеш утре да не ядеш таквизи неща и няма да си линчувана  Heart Eyes

# 181
etomira недей се тревожи чак толкова, особено ако с и в МЦ не мисля,че ще се отрази чак толкова на диетата ти  Hug  Аз по време на МЦ винаги му отпускам края  Embarassed

# 182
Това МЦ е много коварно!!!  Мен ще ми идва след 2-3 дни и направо ще полудея!!! Само за храна мисля. Гледам поне като се тъпча да го правя предимно с плодове и зеленчуци. Не винаги се получава обаче  Embarassed  Снощи не знам какво ми беше станало много ми се ядеше нещо. Изядох една ябълка и след няма и 10 мин корема ми стържеше !?!?! Е какво е това  #Crazy Добре, че нямаше почти нищо за ядене вкъщи. Всичките неща им трябваше готвене, а при мен мързела преобладаваше и не ми се готвеше  Laughing (понякога е хубаво да има мързел) Wink

Надявам се като дойде мц и свърши да нямам много +. Ама ми прави впечетление, че докато съм в цикъл колкото и да съм яла после не съм качила  Rolling Eyes

# 183
забравих да ви се похваля, че вече съм метър в диаметър

# 184
  • София
Много сте мили всички  Hug Hug Hug Благодаря Ви...

Лошото е, че коремът ми ще се пръсне...

# 185
etomita спокойно мила, случва се  Wink

piddochia честито ти  Party Party Party Ехх и аз кога ще стана така...  Whistling Whistling Whistling

Mina това за ябълките ме изуми  Whistling Whistling Whistling

bouquet

# 186
да обаче, тези нещо са вдигнали цените, защото беше 50 лв. този преглед;

# 187
да обаче, тези нещо са вдигнали цените, защото беше 50 лв. този преглед;

Добре де, то не е ли тест с който да определят кои храни да ядеш и кои не ?
Това не се ли прави веднъж за цял живот.
Аа и често за метъра   bouquet Аз докато зацепя какво означава  Laughing

# 188
ми сигурно е за цял живот, една моя колежка се е навила да ходи.
открих един български чай-който ми подпомага ходенето до 00-и е за лениви черва(точно за мен)-2 дена го пия по веднъж на ден и 15 мин след това съм в тоалетната-има цвят бъз, цвят бял равнец, кори зърнастец,корени гръмотрън, корени глухарче и плод синя хвойна

# 189
piddochia браво  bouquet
Аз искам да стана 90 в диаметър Laughing

Аз няма да казвам с какво прегрешавам тия дни, че ще ви се дояде Embarassed Wink Сега хапнах една салатка и до довечера нищо Naughty

# 190
той метъра в диаметър е точка на пречупване, бих искала и аз 90 см. в диаметър или около тях, да видим...

# 191
Ама ми прави впечетление, че докато съм в цикъл колкото и да съм яла после не съм качила  Rolling Eyes
И аз съм го забелязала,но не мога да си го обясня   Peace

# 192
  • София
Ама ми прави впечетление, че докато съм в цикъл колкото и да съм яла после не съм качила  Rolling Eyes
И аз съм го забелязала,но не мога да си го обясня   Peace

А дано да сте прави!!! Praynig Praynig Praynig

# 193
Хайде да се запиша и аз, че тия дни  малко ви досаждам  Whistling
И аз съм в МЦ и си хапвам доста добре всяка сутрин съм на кантара и не мърда все 66 си стоя което означава, че наистина е възможно когато сме в МЦ да не качваме.
Утре ми почва втория семестър така хубаво ми беше да си почивам и да не уча  Crossing Arms
От 3-4 дена не съм спортувала заради проклетия МЦ страх ме е да не стане кръвоизлив
пък ми е и едно странно сега като спрях някак си свикнах, ще си купя и л-карнитин за по-добри резултати
някой може ли да ме светне нещо повече за него ползвал ли е за колко време колко е свалил и такива работи  newsm78???

# 194
Мммм,какво хубаво киви!Много пишете бе,момичета не мога да ви настигна... Laughing Ето няколко от любимите ми плодове,надявам се и вие да ги обичате:

Общи условия

Активация на акаунт