"Дневникът 4" - да отслабнем всички заедно

• 18 079
  • 405
  •   1
Отговори
# 150
Опитвам се да устискам ама съм обезверена!
все си повтарям,че последната дума е моя
отивам да си направя една кофа чай

# 151
  • София
Здравейте мацки   bouquet  Как сте днес? aidi4ka дръж се, ще успееш! Аз в такива моменти отварям първата страничка на темата и преглеждам таблицата - по-точно графата със свалените килограми. Така се амбицирам - щом другите могат, мога и аз  Hug
Днес се чудя на плодове ли да карам, зелева супа ли... Иначе малко извън темата - преди няколко дни ходих да си купя някакъв стягащ крем за тяло. Гледах, гледах и накрая си взех един съвсем обикновен (сигурно по-прост няма). И да ви кажа какво ми беше учудването като след 4-5 мазания пустия му крем взе, че ми позаглади стриите  newsm78  Ако ми беше казал някой, че кремче за няма и 5 лева ще има ефект нямаше да му повярвам  Laughing

# 152
аз обаче като теб взех да се изнервям
какво е туй чудо ми кажете-ям само зелева супа-само това!
-ям я само вечер и то не по-късно от 18.30
-мажа антицелулитни
-пия вита голд
-килата са все на едно положение...
явно на дърти години е много трудно свалянето
така ме е яд,че ми иде да омахам 100 забранени неща ама още стискам-няма пък!!!
Опитвам се да устискам ама съм обезверена!
все си повтарям,че последната дума е моя
отивам да си направя една кофа чай

aidi4ka всеки организъм реагира по различен начин за съжаление  Crossing Arms И да не чувам разни приказки за годините  Wink Аз като слушам разни истории на хора свалили по 20-30-40 кг., съответно за 2-3 месеца и откачам  #Cussing out Искам и аз така  Tired Tired Tired
Но да ти кажа постоянство му е майката... Като се бориш упорито, организма явно свиква, а и сланинките се разбиват много много трудно... Много е важно ходенето до WC... Аз съм проблемна в това  Blush макар и да пия кафе Витаголд и понякога чай Сена (от него има резултат)... Но е нормално ''неходенето'', заради диетата... Едно в вярно от всичките приказки и истории лично за мен  Naughty воля, инат, постоянна борба и глад/ограничаване... За хора като мен с 40 излишни кг.  #Cussing out, вече 25 кг.  #Cussing out за мене решението е драстична диета... Не вярвам на това - да се храня с определен режим и да свалям - не вярвам... Пробвах какво ли не, но с кратковременен резултат... Незнам чела ли си предните ми постинги, на кратко една история - преди време свалих около 25 кг. първо към 13 кг. с плодолечение, после 5-6 кг. някъде със зелева супа, после разделно хранене, вкл. главно постни супи и салати и така само за 2 месеца бях с 25 кг. в минус... Сега свалих 15-16 кг. за 50 дена някъде общо и всичкото с плодолечението, но много се мъчих преди, а вече ми е леко на душата... Плодувам отново вече втора седмица, с леки прегрешения от натурален сок - иначе кафе, вода, плодове - главно ябълки и домат (нали се води сладък плод), а от зеленчука - морков и краставица... Това е голямо мъчение, но аз свикнах. Не те насочвам към това, защото е адски трудно... Аз го понасям лесно защото спя много, не работя, а почивам... Постоянно съм с главоболие, нервна и т.н., но това е заради спадането на кръвното ми... Мисловката ми е да не се отказваш, заинати се дай си обещание пред себе си, че да речем един месец никакви прегрешения или че за един месец трябва да си - 10 кг. примерно, аз си поставям такива цели, заинатявам се и ефект има... Единсвения ми страх е да не се ''повредя'' нещо, но до тук всичко е наред... също така когато отслабна (дай боже) вече да не напълнявам толкова драстично... просто тялото ми реагира на всякакъв вид концентрирана храна - лепва се и не мърда, много лесно съм предразположена на това...  #Cussing out И нали се сещаш, че за хора като нас това е за цял живот непрестанна борба... Има хора ядят с тонове шоколади, тестени закусчици, манджички, месце и т.н. ... и са си слабички, каквото и количество да изядат, а такива като нас (лесно предразшположени да трупат) пълнеем и от най-малката хапка или едно такова ядене от този вид неща... Лично на мен враг номер едно ми е шоколада  #Cussing out Когато ям сладки изделия, на другия ден съм + 1 кг. и ако не спра за 10 дена съм се освинила вече  Sick просто се лепи ли лепи..., а като не ям веднага си дава отражение и свалям... Просто метаболизма ми е забавен ли, от хормоните ли е... незнам... Знай едно напълно те разбирам - колко ти е трудно и теб и останалите момичета, но за това трябва да се подкрепяме и ще успеем... Родителите и приятелите ми подкрепа нулева, добре че правя всичко за себе си и за човека който обичам... Трудна работа, но воля това е  Peace Не се отказвай за нищо на света - може да не мръдне кантара дълго време, ама като се отприщи после няма да може да го спреш  Party Party Party Аз също си дразня кантара като не мърда, но виж че с времето, може бавно за съжаление  Cry но мърда, все пак имаме излишно тегло - не може да не мръдне, време му е  Praynig Praynig Praynig Пожелавам ти успех и не се предавай  Hug

.svetlanka.  Hug каква марка е кремчето  Thinking

# 153
  • София
miranda_rs кремчето е българско - Дева. Пише че има стягащо и изглаждащо действие. Мисля да използвам цялата опаковка и тогава ще ви докладвам, да не взема да ви подведа все пак  Thinking

# 154
miranda_rs кремчето е българско - Дева. Пише че има стягащо и изглаждащо действие. Мисля да използвам цялата опаковка и тогава ще ви докладвам, да не взема да ви подведа все пак  Thinking

Party Party Party Party Party Party Party Party Party Party

Ползвам това от 1 година  Peace Стриите ми почти не се виждат  Hug Аз ви го препоръчвам и преди съм ви казвала    bouquet

# 155
Здравейте,момичета  Hug
Как сте днес?  
ТедЪ радвам се че малкия е по - добре   Heart Eyes
miranda_rs браво,браво,бравооо   bouquet Ти си толкова упорита и последователна,заслужи си го това минусче най-накрая   Hug
a.nedeva  добре дошла   bouquet
Scorpi браво за резултата   bouquet
aidi4ka  само супа... леле възхищавам ти се  Laughing  Продължавай,прояви инат и ще има резултат  Hug
Аз днес съм само на течности ( седя и си зубкам вкъщи, така че не ми е много напрегнато)  дано мръдне кантарчето 1 кило надолу  Praynig   Praynig  Praynig  Искам и аз да тръгна надолу  Crossing Arms

# 156
Миранда,написала си страхотен разказ и насърчение за всички диетуващи   bouquet
определено това,което си споделила ще е полезна информация за всички ни.
Да те питам сега нещо:Ти като отслабваш толкова много килограми,а още повече и за кратък период от време какво ти е състоянието на кожата,има ли места ,на които е започнала да се отпуска и как смяташ да се справиш с този проблем(ако го имаш)?

# 157
Додроу утро и от мен, макар и  по-късничко днес  Blush
За сутринта добре сте се справили с писането  Hug ама изчетох всичкооо  Twisted Evil
 Hug за Мирандичка заради насърчителните думи и   bouquet за сваленото днес!
aidi4ka, а през деня нищо ли друго не хапваш  newsm78

Аз трета сутрин пия топла вода с малко лимонов сок и да ви се похваля има ефект  Mr. Green, колкото и да не ми се вярваше, че подобно нещо може да въздейства на мойте лениви черва. Но и кивита ям за същата цел.  Peace
Иначе ще се премеря в края на седмицата, за да видя дали съм направила нещо или не, че сега ако се кача и ако не отчете нищо ще се ядосам и най-многото да оплескам нещата  ooooh!

Лек ден ви желая, красавици   bouquet и до после  Mr. Green

# 158
Миранда.Да те питам сега нещо:Ти като отслабваш толкова много килограми,а още повече и за кратък период от време какво ти е състоянието на кожата,има ли места ,на които е започнала да се отпуска и как смяташ да се справиш с този проблем(ако го имаш)?

Thinking За сега не съм забелязала кой знае какво отпускане - има, но не чак толкова огромно... Бих казала, че даже кожата ми е като буца - като камък..., защото сланинките са се впили много яко в д'то  #Cussing out, а по корема съм кокалясала, макар и да тежа адски много... тежка ми е структурата и ханша ми е широк, а и бюста...  А иначе правя упражнения разни... не съм забелязала отпускане, а напротив стягане... Но има какво още да се желае... Проблема е за стриите, но ги третирам както мога  Confused

... подобно нещо може да въздейства на мойте лениви черва. Но и кивита ям за същата цел.  Peace

За теб  Hug

# 159
crazy tikva сока от натурален лимон ли е или шише лимонов сок?Лимонът има ли въглехидрати?a.nedevd излишните килограми с години ли си ги трупала или изведнъж?Аз моите ги натрупах с трите си бременности.След първата не знаех как да отслабвам,но сега като имам безвъгл.диета вярвам,че ще успея

# 160
  • София
Здравейте сладурки  Hug

Миранда - КЕФИШ  Peace

Вчера бях смазана и нещастна  Mr. Green, комбинирам някои неща, но когато вляза в периода на язвичката, об.бисквити са задължение  Mr. Green. Мамка му и корем  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Та яхнах си вълшебното кантарче и се смразих - +700гр.  Twisted Evil #Cussing out #Cussing out #Cussing out

Благодаря ви, че ви ИМА   bouquet  bouquet  bouquet
Вчера само четох, без да пиша, щото иначе щях да вия  ooooh!
А днес бидех възнаграденааааа - 1.050  newsm44 newsm44 newsm44

Момичета ВИЕ СТЕ СТРАХОТНИ  Hug Hug Hug

Пидокия, в събота отваме - нали???!!!   Peace

# 161
  • В сърцето на любимите мъже!
Здравейте скъпи отслабващи мацки!

Аз ви попрочитам от време на време, макар че не пиша, но и аз отслабвам, бавно, но славно - от както съм родила съм изхвърлила почти 40 кила вече, НО... не мога да избягам от впечатлението, че има две адски подобни теми в този форум...

Дневникът
и
Рицарки на бялото кантарче

Каква е разликата между тях? Чудя се просто... newsm78

# 162
Здравейте сладкишчета!
Аз съм полудяла.Детето от  10 дена ми разказва играта,не спи, не яде,реве....Направо ще се побъркам!Нямам време да почна никъкав режим,хапвам някъкви боклуци на крак.Най-вероятно съм качила някое килце. newsm45 newsm45
Изпитвам неистов ужас от кантара и не смея да се кача .Не знам как да си организирам задачките тия дни.
Направо е кошмар!Трябва да се взимам в ръце вече ,че идва топлото време а аз съм до никъде с отслбването!
Дано само не съм качила много,че като си познавам тялото много малко му трябва.

# 163
Iggiberry въпроса ти е малко излишен. Ако беше чела в началото щеше да разбереш каква е разликата....

Момичета попаднах на едно нещо, което много ме заинтригува.
http://www.studio-relax.info/article.html#eva - Вижте първата статия "Биоенергиен тест определя менюто"
И тук пак първото - http://www.studio-relax.info/procedure.html
Цената на теста е 80 лв . Чудя се еднократно ли се прави този тест.  Thinking  
Би било хубаво човек да знае от кои храни пълнее и от кои не. При всеки е различно. Както каза мирандичка като яде месо пълнее, като яде зеленчуци пак... Само от плодовете не качва. Ако еднократно се заплащат тия 80 лв. бих си направила такъв тест.
Някой знае ли нещо повече по въпроса ?

# 164
Здравейте скъпи отслабващи мацки!

Аз ви попрочитам от време на време, макар че не пиша, но и аз отслабвам, бавно, но славно - от както съм родила съм изхвърлила почти 40 кила вече, НО... не мога да избягам от впечатлението, че има две адски подобни теми в този форум...

Дневникът
и
Рицарки на бялото кантарче

Каква е разликата между тях? Чудя се просто... newsm78
Разликата е че в Дневникът сме се събрали все почитатели на бързото,драстично отслабване.Рицарките... предпочитат по- бавното,постепенното сваляне!

Общи условия

Активация на акаунт