Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните принципи за отслабване, според публикациите във форума?
Какви са някои съвети, упражнения и стратегии за отслабване, споделени във форума?
Какви са препоръките за измерване на тялото, споделени във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните принципи за отслабване, според публикациите във форума?
Основните принципи за отслабване, според публикациите във форума, включват отдаденост, вяра и убеденост в процеса; редовни физически дейности; контролиране на храненето; пиене на вода; водене на дневник за теглото и измерванията; бавен процес на отслабване; важността на споделянето и подкрепата от другите борбени индивиди. Освен това се препоръчва включването на дни с плодове, движение поне три пъти седмично и съобразяване с естествените цикли на тялото.
-
Какви са някои съвети, упражнения и стратегии за отслабване, споделени във форума?
Съвети за отслабване, споделени във форума, включват избягване на емоционално хранене, ограничаване на калории чрез замяна на висококалорични храни с плодове и проследяване на консумираната храна. Хората също така препоръчват да останете хидратирани и да правите редовни упражнения като коремни преси, лицеви опори, бягане, плуване и аеробика. Освен това използването на антицелулитни масажи и кремове се препоръчва за подобряване на резултатите от загуба на тегло. Някои упражнения, предложени във форума за отслабване, включват коремни преси, лицеви опори, бягане, плуване и аеробика. Тези упражнения се препоръчват за тонизиране на мускулите и изгаряне на мазнини. Във форума се споделят различни стратегии за отслабване като разделно хранене, диети с различни калорични нива, японска диета и упражнения като танцуване и програми като Start It Up! от BeachBody - Slim in 6. Освен това са споделени лични преживявания и резултати от прилагането на различни методи за отслабване. Участниците споделят различни стратегии за отслабване, като ограничаване на приема на храна, упражнения за различни мускулни групи, консумация на безалкохолни напитки и компоти, приготвяне на сокове от арония и кайсии и използване на методи за проследяване на напредъка като публикуване на измервания и тегло в специална таблица.
-
Какви са препоръките за измерване на тялото, споделени във форума?
-
Какви са наблюденията на участниците във форума за ефективните стратегии за отслабване и ролята на спорта в този процес?
-
Какви са целите на участниците за отслабване?

и съответно в колонката да се пише - 1 месец, 2 месеца и т.н. .. Това с каква диета сме отслабнали ще е малко трудно защото обикновенно не е само 1 диетата и ще трябва много място за да се изпише. Но за периода на отслабване съм с двете ръце ЗА

И аз съм се видяла в чудо..., но бъди спокойна - тук сме, за да се подкрепяме
Почувствах облекчение и си възвърнах стимула да подължа напред.Бях на диетата със зелева супа,но явно ми трябва нещо по-драстично така,че ще пробвам плодолечението.Гледам в предишните теми суит гърл какви резултати е постигнала.Но до отслабването ще тъна в лой.
.
като вчера лунувах... Свалено 1.5-1.8 кг. до момента... Напоследък пия по 2.5 литра вода и на другия ден котва или съм качила даже..., а не ям... Глад не изпитвам... Нервно ми е, но има за какво да мисля, така че не се оплаквам... Заинатила съм се и не виждам начин да се откажа (имам си моя цел, мечта и мотивация
но имам човек/хора до мен които ме подкрепят..., а това е най-важното... и горе главата... Тук сме за да се подкрепяме...
Аз да задам един въпрос, който ме вълнува, че утре не се знае по кое време ще влезна във форума...
Никога не съм яла сушени сливи, не си падам по това, но чух че са много сладки и убиват желанието за сладко също
на 82
(подсладителите де ))
)

, защото вече се водя от новото кантарче \старото се оказа че със сигурност е показвало 3 кг по-леко\ така че изходната ми позиция е била 78кг, а сега съм 73