"Дневникът 4" - да отслабнем всички заедно

• 18 079
  • 405
  •   1
Отговори
# 255
надявам се да не се превиква sisin4e , пише че няма противопоказания, вчера го пих два пъти, днес един-пие се 3 пъти преди ядене

# 256
mimi4 Добре дошла  Hug Честито за бебчето, да ти е живо и здраво и много да те радва и слуша  Peace
Да те питам ти в момента кърмиш ли ? Ако кърмиш май ще трябва да караш на някакъв режим по-лек, който да не ти ограничава много храната и да не сваляш бързо кг.

piddochia дано наистина не се привиква. Нещо много се усложниха нещата с моя корем. От днес ще пробвам непременно дано успея да го намеря разбира се.

# 257
Ч Е С Т И Т   Р О Ж Д Е Н   Д Е Н   

E M A N O E L I T A

Много здраве, щастие, любов и прекрасен живот  newsm51

welcome Just`a`girl и mimi4   bouquet

# 258
mimi4 поздравления за бебето.да ти расте живо и здраво.мисля че за сега ще е най-добре да ядеш пресни плодове и зеленчуци,мляко и чисти меса.така и ти и бебето ще получавате само качествени храни/ако кърмиш разбира се/. sisin4e  и моите парички бяха за дрехи,но след като от 2 дни обикаляме успях да си купя само едни дънки-съм твърдо решена че си заслужава повече теста.колкото по-скоро-толкова по-добре.

# 259
Момичета благодаря!
Имам едно прекрасно малко момиченце  Грета- 2,800гр.-52 см.
но не ми дойде нито коластра /10 гр. на ден/ нито кърма. Макар, че много исках да я кърмя.
И затова реших да се подложа на някаква диета.
Ще ви следя темичката.
 Hug Hug Hug Hug

# 260
  • Стара Загора
днес ометох 1/2 пица,1 шок. десертче, 3 дюнера  Blush , 0.750 мл. натурален сок от моркови ми предстои .... за по-късно незнам....  bowuu
и ще видите,че до Неделя ще сваля
да ви кажа забелязала съм ,че има значение и психическата нагласа..ако се чувствате виновни,че сте яли нещо си..толкова по-зле за вас....
но ако истински вярвате .. ще имате добри резултати
мдам..а тези неща ще ги изгоря с танци..с това се занимавам,когато имам време.... newsm44

# 261
  • София
Just`a`girl за 3-те дюнера истински ти завиждам  Laughing  Laughing  Laughing  А що се отнася до психическата нагласа, опасявам се че при мен надали ще подейства  Crazy Все пак успех в отслабването  Hug

# 262
EMANOELITA честит рожден ден!   bouquet

# 263
честит празник
Ама вие си пишете не се шегувате.С моят маник не ми остава много време не се спомням от кога не съм спала повече от 5 часа и почти по цял ден не сядам  и не мога да разбера защо ми е толкова трудно до отслабна.До сега чесно казано не спазвала диета строго но съм решила от утре/днес все так е празник/да започна серюзно твърдо съм решена да се справя.А иначе моите кила си ги качих по време на бремеността.Ако някои иска да почнем моита диета заедно да се подържаме.

# 264
днес ометох 1/2 пица,1 шок. десертче, 3 дюнера  Blush , 0.750 мл. натурален сок от моркови ми предстои .... за по-късно незнам....  bowuu
да ви кажа забелязала съм ,че има значение и психическата нагласа..ако се чувствате виновни,че сте яли нещо си..толкова по-зле за вас....
мдам..а тези неща ще ги изгоря с танци..с това се занимавам,когато имам време.... newsm44

newsm09 newsm09 newsm09 newsm09 newsm09 newsm09 newsm09 newsm09 newsm09 newsm09 newsm09 newsm09 newsm09 newsm09 newsm09 newsm09 newsm09 newsm09 newsm09 newsm09 newsm09 newsm09 newsm09

Как няма емоцийка за ''припаднах''  smile3555 ... или поне аз не я виждам...  Confused  Ще ме прощаваш за въпроса мила, но на каква диета си и колко килограма трябва да свалиш?  newsm78

честит празник
Ако някои иска да почнем моита диета заедно да се подържаме.

А ще споделиш ли за каква диета точно става дума?!?  Hug

# 265
  • София
Хей Мимич,
не те познавам, но истински съм щастлива като чуя за появата на малко сладкишче  Hug

Добре дошло на прекрасното човечеее!!!  Hug
Да ти е жива и здрава! Винаги да те радва и да се гордееш с нея!!!
 Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet

# 266
  • София
Миранда помагам  smile3551 smile3551 smile3551 smile3544 smile3544 smile3544

Laughing

# 267
Аз да ви кажа сега.човърка ме цял ден идеята за онзи тест и не се сдържах и се обадих в студиото.едно много мило момиче,ми обясни че няма никакви ограничения във възрастта,но каза че свободните часове са за след 2 седмици.аз естествено не си записах,защото не мога да си планирам времето.момичето каза че е 1 4ас процедурата.мисля след 10-тина дни да се обадя пак  newsm78 много искам да си го направя .sisin4e как можа да пуснеш този линк  Rolling Eyes така като си навия нещо на пръстта и докато не стане  #2gunfire

# 268

newsm09 newsm09 newsm09 newsm09 newsm09 newsm09 newsm09 newsm09 newsm09 newsm09 newsm09 newsm09 newsm09 newsm09 newsm09 newsm09 newsm09 newsm09 newsm09 newsm09 newsm09 newsm09 newsm09

Как няма емоцийка за ''припаднах''  smile3555 ... или поне аз не я виждам...  Confused  Ще ме прощаваш за въпроса мила, но на каква диета си и колко килограма трябва да свалиш?  newsm78

smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544

# 269
Аз да ви кажа сега.човърка ме цял ден идеята за онзи тест и не се сдържах и се обадих в студиото.едно много мило момиче,ми обясни че няма никакви ограничения във възрастта,но каза че свободните часове са за след 2 седмици.аз естествено не си записах,защото не мога да си планирам времето.момичето каза че е 1 4ас процедурата.мисля след 10-тина дни да се обадя пак  newsm78 много искам да си го направя .sisin4e как можа да пуснеш този линк  Rolling Eyes така като си навия нещо на пръстта и докато не стане  #2gunfire

Да бе верно ли чак след 2 седмици ?!!??!?! 
Ами аз ще взема да си запиша час. То щом след 2 седмици чак има часове съмнявам се след 10 дни да има за по-скоро  Laughing
Ще взема утре да звънна непременно и ще си запиша час. До тогава ще се мъча с някви диети Wink

Пидокиа купих си чайчето и сега го направих. Дано помогне  Peace  А задължително ли е след това да ям нещо ? Може ли да пропусна  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт