Червените флагове при мъжете

• 27 976
  • 884
  •   1
Отговори
# 735
  • Далечният изток
Чанти ли сега, нали бяха парфюми?!

# 736
.  Аз се отъждествявам и с двете, но на мъж, който ме пренебрегва заради майка си никога не съм попадала, тоест - избирала, не знам как да го кажа и аз…Никога не съм се чувствала зле, заради майката на мъж или гадже.
И аз съм така, Дренка.
Мъж, който ме е пренебрегвал по една или друга причина, не е оставал дълго в живота ми.
Живяла съм с майка му, цели 12 години и никога не съм чувствала някаква конкуренция.
Червен флаг е мъж да не те постави на първо място.

# 737
  • София
Нарочно го пиша по този начин - имам непоносимост към такъв тип хора. Не съм възпитана така, не съм видяла това от прародителите ми. И смятам, че след като те са могли да направят крачка назад, значи е ОК този стандарт. Няма общо с алтернативни разходи и колко ще похарчи за парфюм, вместо за чанта. Дразнят ме хора, които се вкопчват в близките си и ги избива. Дразня се и на накипрени бабички, които са имали силата да се накипрят, но иначе са много болни и трябва да им отстъпваш и да им приставаш.

# 738
Значии...жената иска Furla, трябва да получи най- малко 2.
Жената иска пица, купуваш билети за Италия.
А ако ревне за... мъжки полов орган, пак ли трябва да получи два? Joy

По темата за мъжа, купувал Шанел на майка си - това е един мъдър мъж. Осъзнал е навреме, че гаджета - под път и над път, можеш да ги сменяш всяка седмица. Но майката в живота е една. И след като си отиде, ще ти останат години и години, в които ще си готов и дясната си ръка да отрежеш, за да прекараш поне още един ден с живата си майка. Но ще можеш  само да съжаляваш безкрайно, че не си и показвал всеки ден колко я обичаш и колко много значи тя за теб.

А мъже, които обичат и уважават майка си, между другото, след като тя почине, поставят на нейно място съпругата или приятелката си. И са с нея до гроб. Навярно приятелката на коментирания го разбира и затова предпочита да почака, а не да вдига скандали тип "За теб кой е по-важен - майка ти или аз?".

# 739
  • София
Просълзих се
С колко ръце си?

# 740
Просълзих се
С колко ръце си?
Родителите ти живи ли са?

# 741
Толкова е просто, ама не е за всеки мъж.

А как става това при двойка с общи финанси?

Тва като жената преди малко. Вика ми "взех ти подаръка за рождения ден, само трябва да си го платиш" Grinning

# 742
Тва като жената преди малко. Вика ми "взех ти подаръка за рождения ден, само трябва да си го платиш" Grinning
Ти се радвай, че не ти вика: "Взех ти подаръка за рождения ден, ти само го плати, докато аз го облека!" 😁

# 743
  • По света и у нас
И какво сега, да чакаме горката му майка да умре за да се възцарим на престола ли?!?
Я моля ти се, хвани си мъж за когото ти си приоритет. Не ми трябва да наследявам Шанела на майка му.
Между другото аз получих един куп очила Шанел от свекито, тя като разчистваше гардероба , но бяха някакви супер стари модели от 2000та  и ги изхвърлих.

# 744
  • Пловдив
А ако ревне за... мъжки полов орган, пак ли трябва да получи два? Joy

По темата за мъжа, купувал Шанел на майка си - това е един мъдър мъж. Осъзнал е навреме, че гаджета - под път и над път, можеш да ги сменяш всяка седмица. Но майката в живота е една. И след като си отиде, ще ти останат години и години, в които ще си готов и дясната си ръка да отрежеш, за да прекараш поне още един ден с живата си майка. Но ще можеш  само да съжаляваш безкрайно, че не си и показвал всеки ден колко я обичаш и колко много значи тя за теб.

А мъже, които обичат и уважават майка си, между другото, след като тя почине, поставят на нейно място съпругата или приятелката си. И са с нея до гроб. Навярно приятелката на коментирания го разбира и затова предпочита да почака, а не да вдига скандали тип "За теб кой е по-важен - майка ти или аз?".
А аз като жена със самочувствие ти казвам - не мога да бъда във връзка с мъж, който не ме поставя на първо място. Толкоз, разбирай го както искаш. Да, има жени всякакви, има жени без самочувствие, готови да се задоволят с огризки, не е да няма, тук си прав.

# 745
Толкова е просто, ама не е за всеки мъж.

А как става това при двойка с общи финанси?

Ето - значи усилието да се избере нещо, фактът, че човекът се е сетил и е проявил желание да направи нещо не са важни, важно е да се дадат пари от другия, ако може повече. Така ли да разбирам?

А аз като жена със самочувствие ти казвам - не мога да бъда във връзка с мъж, който не ме поставя на първо място. Толкоз, разбирай го както искаш. Да, има жени всякакви, има жени без самочувствие, готови да се задоволят с огризки, не е да няма, тук си прав.

Много силно казано, но бас държа, че не е съвсем така. Иначе съвсем скоро с твоите синове и ти ще бъдеш изритана, нали?

# 746
  • Пловдив

Много силно казано, но бас държа, че не е съвсем така. Иначе съвсем скоро с твоите синове и ти ще бъдеш изритана, нали?
Чак изритана... мъжа ми вижда майка си. Но нямам очаквания да съм на първо място. То и сега ги нямам. Очаквам любезно-възпитани отношения - телефонни обаждания (може би вайбър, скайп, дискорд) 2-3 пъти седмично по 10-15 минути. Обяд, вечеря на 2-3-4 седмици. Това преди внуците. После ще видим, но нещо подобно пак.

# 747
  • София
Е, тя и получателката на Шанел-а едва ли го получава през ден.

# 748
  • France
И аз не очаквам да съм на първо място за синовете ми. Даже напротив. Желая за тях да разперят криле и да си свият тяхно си гнездо.

# 749
Чак ми е странно. Тия мъжки майки живот нямат ли? Моята свекърва не можеш да я хванеш, с приятелки излиза, работа си върши, размотава се по екскурзии, как пък не се е сетила да седне да реве, че не е на първо място за самостоятелните си синове. Плюс това, каква майка си ако искаш, когато някой ден си отидеш, да оставиш един самотен син без семейство и то по твоя вина? Че тя може да почине и когато синът е на 60 г. Освен след това да се ориентира да търси жена.

Общи условия

Активация на акаунт