Червените флагове при мъжете

• 28 003
  • 884
  •   1
Отговори
# 675
Тази дейност, в която жената раздава секс, а мъжът раздава пари, си има име Simple Smile
Брак?

😂😂😂
Добра търговска сделка.

# 676
  • София
Каква каша трябва да ти е в главата та така да изкривиш така казаното, тц, тц Smile

# 677
  • sofia
Смейте се вие, ама си е самата истина, това за секса.... казвали са ми го в прав текст.

# 678
  • София
А той като е на хапчета за кръвно, какъв ти секс?
И да, огромно червено знаме:
Хапчета за кръвно!

# 679
Каква каша трябва да ти е в главата та така да изкривиш така казаното, тц, тц Smile

Каква? Няма как да знаем каква, ако не решиш да ни осведомиш.

А той като е на хапчета за кръвно, какъв ти секс?
И да, огромно червено знаме:
Хапчета за кръвно!

Вземи да уточниш какви хапчета?
Че има за вдигане, има и за сваляне. Виаграта също е един вид хапче за кръвно Wink
Макар че ако разсъждаваш от гледната точка на женен от 20 години мъж, хапчета за вдигане на кръвно не ти трябват Wink

# 680
Обвинение към фирма... Ти като експерт поне правните термини не си ли чувал малко от малко ?Установени данъчни задължения, оспорвани пред Адм съд не правят никого обвиняем.
Офффф... Аз съм IT експерт, не юрист. Това е все една ти да кажеш, че си изтрила файл от диска си, а аз да тръгна да се заяждам, че в действителност не си го изтрила, а само си маркирала на диска си определен брой сектори като свободни за запис, независимо че съдържанието им не е променено...

А експертиза та в Адм съд щом е била, ако има спор, няма как да остане единична, така че полза от"натъманяване не е имало особено.
Щом толкова искаш подробности - ставаше дума за голяма партида приемници за кабелна телевизия, внесени без ДДС, защото електронното оборудване, позволяващо комуникация между отделните потребители, не се облага (или поне тогава не се облагаше). Възражението на съда беше, че кабелната телевизия е еднопосочна комуникация и приставките следва да се оближат. Но в документацията им беше описан протокол, позволяващ написването и изпълнението на приложение за размяна на съобщения между всички потребители в мрежата на даден кабелен оператор. Аз трябваше да напиша въпросното приложение и явявайки се като експерт, да демонстрирам, че въпросните приставки осигуряват двупосочна комуникация, като всяко друго телекомуникационно оборудване. А кога е написано приложението и колко потребители го ползват не може да се докаже, така че това не би трябвало да влияе на съдебното решение. Но съдийката не се съгласи.

И сега не ми прави забележка, че "съдия" нямало женски род. Има! Както има "лекарка" и "учителка", така има и "съдийка" и "адвокатка". Само "ковач" няма женски род 😁

Че има за вдигане, има и за сваляне. Виаграта също е един вид хапче за кръвно Wink
А бе, каквито и хапчета за кръвно да му трябват преди брака, си е червен флаг. А след брака... Нали го знаеш оня случай, дето някакъв се оплаква от импотентност и докторът му предписва виагра. Той надвечер изпива една таблетка, но след пет минути жена му се обажда по телефона, че са на извънредно съвещание и ще закъснее няколко часа. Нашият звъни на доктора и го пита какво да прави.
- Най-важното е сега да правите секс, за да преодолеете психологическата бариера. Няма значение с кого. Има ли друга жена около Вас с момента?
- Детегледачката е тук.
- Значи, правете секс с нея, докато хапчето все още действа.
- Ама, докторе,  - отговаря човекът - аз с нея си правя нормален секс и без хапче.

Последна редакция: пт, 01 ное 2024, 20:18 от c-man

# 681
  • волно калдъръмче
Обвинение към фирма... Ти като експерт поне правните термини не си ли чувал малко от малко ?Установени данъчни задължения, оспорвани пред Адм съд не правят никого обвиняем.
Офффф... Аз съм IT експерт, не юрист. Това е все една ти да кажеш, че си изтрила файл от диска си, а аз да тръгна да се заяждам, че в действителност не си го изтрила, а само си маркирала на диска си определен брой сектори като свободни за запис, независимо че съдържанието им не е променено...

А експертиза та в Адм съд щом е била, ако има спор, няма как да остане единична, така че полза от"натъманяване не е имало особено.
Щом толкова искаш подробности - ставаше дума за голяма партида приемници за кабелна телевизия, внесени без ДДС, защото електронното оборудване, позволяващо комуникация между отделните потребители, не се облага (или поне тогава не се облагаше). Възражението на съда беше, че кабелната телевизия е еднопосочна комуникация и приставките следва да се оближат. Но в документацията им беше описан протокол, позволяващ написването и изпълнението на приложение за размяна на съобщения между всички потребители в мрежата на даден кабелен оператор. Аз трябваше да напиша въпросното приложение и явявайки се като експерт, да демонстрирам, че въпросните приставки осигуряват двупосочна комуникация, като всяко друго телекомуникационно оборудване. А кога е написано приложението и колко потребители го ползват не може да се докаже, така че това не би трябвало да влияе на съдебното решение. Но съдийката не се съгласи.

И сега не ми прави забележка, че "съдия" нямало женски род. Има! Както има "лекарка" и "учителка", така има и "съдийка" и "адвокатка". Само "ковач" няма женски род 😁

А бе, каквито и хапчета за кръвно да му трябват преди брака, си е червен флаг. А след брака... Нали го знаеш оня случай, дето някакъв се оплаква от импотентност и докторът му предписва виагра. Той надвечер изпива една таблетка, но след пет минути жена му се обажда по телефона, че са на извънредно съвещание и ще закъснее няколко часа. Нашият звъни на доктора и го пита какво да прави.
- Най-важното е сега да правите секс, за да преодолеете психологическата бариера. Няма значение с кого. Има ли друга жена около Вас с момента?
- Детегледачката е тук.
- Значи, правете секс с нея, докато хапчето все още действа.
- Ама, докторе,  - отговаря човекът - аз с нея си правя нормален секс и без хапче.
Ако няма жена, може да земе един Cif и да поднови дограмата.

# 682
  • София

Каква? Няма как да знаем каква, ако не решиш да ни осведомиш.

О, и аз не знам, ако имах идея, щях да се досетя до каква идиотска и извъртяна интерпретация на казаното от мен ще стигнете 😆

# 683
  • София
За сваляне на кръвното говорех. Вица е готин.

# 684
  • София
Имам приятел, който купува Шанели на майка си вместо формалдехид, но не ще една чанта да вземе на дългогодишната си приятелка.

# 685
  • София
Как така "вместо формалдехид" на майка?

Това отношение явно не е червен флаг за дългогодишната приятелка. Иначе нямаше да е "дългогодишна".

# 686
  • волно калдъръмче
Имам приятел, който купува Шанели на майка си вместо формалдехид, но не ще една чанта да вземе на дългогодишната си приятелка.
Приятелка е, не му е роднина. Затова така прави.

# 687
Като цяло словосъчетанието "дългогодишна Приятелка" е червен флаг за мен :p

Този начин на мислене "Аз не вярвам в брака" за мен си значи "Ти не си точно тази, за която смятам да се обвържа, ако излезе нещо по-добро искам да съм свободен"

Много често съм виждала такива случки, уж не иска да се жени пък накрая се разделят и той предлага веднага брак на друга.

# 688
Аз също и то обикновено след особено дълги връзки, че и съжителства.

# 689
Аз също и то обикновено след особено дълги връзки, че и съжителства.

Има много логика - по време на дългата връзка са си изяснили какво не искат и какво искат. Точно както след като поживееш в един апартамент няколко години знаеш точно какво искаш да промениш и кое да оставиш.

Общи условия

Активация на акаунт