Червените флагове при мъжете

• 27 965
  • 884
  •   1
Отговори
# 810
Аз пък съм съгласна с Кечи.
Не е проблема в парфюма, а в приоритетите.
К мъж, за който приоритет е мама бих го оставила да си живее с мама и да бъде щастлив.
Да си спи с мама, да му роди мама деца, аз в такава конфигурация не бих се набила.
Сигурна съм, че и съфорумките не биха, каквото и да говорят тук.

# 811
Обаче гаджето му не го оставя, явно не ѝ е чак такъв проблем. Паснали са си хората.

# 812
Отчаяна жена, най-вероятно.

# 813
аз пък не разбрах как така майката е лоша, токсична, а синът ѝ, който е важна част от тези токсични отношения, бил свестен..

# 814
Отчаяна жена, най-вероятно.

Или има други материални ползи, само пустата Фурла разваля идилията. Simple Smile

# 815
  • Обран бостан ;)
От написаното в последните страници си вадя заключение, че нямате нищо против след време, синът ви да ви пренебрегва заради капризите на някаква фльорца.

Ми добре !

# 816
А аз разбирам какво иска да каже Кетчър, ама тя зле го описва. Примерно времето е ограничен ресурс. През седмицата повечето хора са на работа, уикенда е времето да прекараш със мама или със жената. Е, за кого е повечето време - за мама или за жената? Говорим при равни други условия, няма болни, няма някой на легло да умира. Щото ако мъжа предпочита да си прекарва уикенда с мама, то аз лично бих била аут от тази връзка.

Това обаче е много по-различна формулировка от масата радикални мнения. Разбира се, че ще си прекарва времето със семейството си (това важи и за жената), а при мама ще се ходи, когато има някаква нужда (пак важи и за двамата).
Иначе за подаръците е въпрос на гледна точка. Ако на мама и изгори хладилникът или прахосмукачката може да получи подарък, ако сама няма възможност да си купи. И да, ще е много по-скъп от подаръците вътре в семейството, но какво от това? По цената ли се мери любовта?

И понеже някой спомена сексуалното самозадоволяване. Ми то ако с партньора няма привличане и тръпка самозадоволяването си е по-добър вариант (освен за егото). При самозадоволяване има обратна връзка по удоволствие и може да става когато, както и колкото искаш, без съобразяване с партньор

Последна редакция: пн, 04 ное 2024, 14:01 от Черна станция

# 817
  • София
аз пък не разбрах как така майката е лоша, токсична, а синът ѝ, който е важна част от тези токсични отношения, бил свестен..

Е нали го давам за червен флаг. Просто е кротък и неконфликтен, не някакъв гадняр или комплексар. Това съм имала предвид под свестен, ако съм го писала из постовете.

# 818
  • София
От написаното в последните страници си вадя заключение, че нямате нищо против след време, синът ви да ви пренебрегва заради капризите на някаква фльорца.

Ми добре !

Заради такъв начин на мислене има 40-годишни "момчета", които стоят до полата на мама и не са имали връзка. Една жена не би трябвало да чака синчето да я огрее, нея мъжът трябва да я грее. Ама като той е при неговата мама, нормално е да се е вкопчила в сина. И ето как се заформя тази порочен инцестен кръг, в който мамата стои да варди синчето от лошите фльорци, да не би да й го отнемат.

# 819
  • Далечният изток

Ми добре !
Честно казано вече взе да ми писва да повтарям едно и също в този форум, аз взех да си писвам, пък не знам на другите, ама защо по ягодите непрекъснато се залита в някакви крайности?! Значи мъж, който или тотално пренебрегва жената заради мама, или тотално пренебрегва мама заради някоя фльорца. Нещо баланс, златна среда, равновесие?! Не може ли мъжът хем да не пренебрегва едната, хем да не пренебрегва другата? Ми това са си нормалните отношения...
На мен са ми много странни жени, които ревнуват мъжа от майка му, но пък и не съм попадала на такива драстични случаи тотално жената да е пренебрегната заради свекървата.

# 820
  • София
Прав е човекът, трябва синът да се грижи за майката, защото тя е просто една фльорца за мъжа си, който пък се грижил за своята майка. И така се завърта.

# 821
  • София
Прав е човекът, трябва синът да се грижи за майката, защото тя е просто една фльорца за мъжа си, който пък се грижил за своята майка. И така се завърта.
Едва ли след като са имали поне едно дете, а може би и брак. В единия случай става въпрос само за гадже, докато в другия – за майка на детето ти и може би съпруга.

# 822
  • София
Бракът и раждането на дете не са част от много двойки по света, за които това е финално решение, а не транзит, част от младостта. Някои не искат деца, други не желаят да се женят, така че тая карта със сватбата се изтърка вече. До човек си е.

# 823

Ми добре !

Ми естествено,  че очаквам синът ми да ме пренебрегва като порасне.
Неговата работа е да стане самостоятелен, а не да е вързан за полата ми до пенсия (неговата пенсия).
Аз съм родила син, а не роб да ми обслужва нуждите и ако случайно реши да има самостоятелен живот да му насаждам вина.

# 824
  • София
Бракът и раждането на дете не са част от много двойки по света, за които това е финално решение, а не транзит, част от младостта. Някои не искат деца, други не желаят да се женят, така че тая карта със сватбата се изтърка вече. До човек си е.
Така е. Но това решение носи съответните последствия. Както и всяко друго, разбира се, но в случая става въпрос за това.

Общи условия

Активация на акаунт