Червените флагове при мъжете

• 27 945
  • 884
  •   1
Отговори
# 825
Е аз доколкото разбирам те и двамата не са на възраст тепърва да правят деца, в случая кое му е релевантното?  Разбирам да са някакви много млади и да си каже човек Абе ние сме просто гаджета,  нали утре ще я сменя с друга и после друга и така докато си намеря съпругата която искам. Ама тези хора са си двойка с години, ако и да няма смисъл да се женят и да няма как да имат деца заедно.
Като вече не може да му роди деца, ще излезе че не заслужава да я третира като партньорка ли? Grinning
Уж гледам да не се изненадвам от драматични завои на теми, особено в този раздел. Някой път обаче няма как да не се изумя от доводи.

# 826
  • Обран бостан ;)
Скрит текст:
От написаното в последните страници си вадя заключение, че нямате нищо против след време, синът ви да ви пренебрегва заради капризите на някаква фльорца.

Ми добре !
Честно казано вече взе да ми писва да повтарям едно и също в този форум, аз взех да си писвам, пък не знам на другите, ама защо по ягодите непрекъснато се залита в някакви крайности?! Значи мъж, който или тотално пренебрегва жената заради мама, или тотално пренебрегва мама заради някоя фльорца. Нещо баланс, златна среда, равновесие?! Не може ли мъжът хем да не пренебрегва едната, хем да не пренебрегва другата? Ми това са си нормалните отношения...
На мен са ми много странни жени, които ревнуват мъжа от майка му, но пък и не съм попадала на такива драстични случаи тотално жената да е пренебрегната заради свекървата.

Всичко зависи от жените. И двете имам в предвид. 

Лъвичке - няма да ти обяснявам. Като пораснат лъвчетата ще разбереш сама.

# 827
  • София
Като вече не може да му роди деца, ще излезе че не заслужава да я третира като партньорка ли? Grinning
Да, това се казва. Вече 5-6ти път.

# 828
  • София
Не. Това са гаджета, които живеят заедно. Нито повече, нито по-малко.

# 829
  • София
Аз пък напълно разбирам казуса. Даже аз се бях оплела в такава връзка. Кротък, неконфликтен, но аз бях на 6-7 място след работа, родителите, хоби и тъй нататък...

# 830
Аз пък съм разбрала, че в тоя живот, дълго компромиси с отношения, връзки или човек не трябва да се правят, ако не съответстват на вашите разбирания и усещания.
Тогава може би, човек се доближава до своето щастие.

# 831
  • София
Сега какво, да тръгнеш да раждаш деца на някого, на когото не си приоритет, с надеждата нещата да се наредят с идването на децата? Знаем тая схема колко е успешна.

# 832
Или да живееш с надеждата, че някой ден ще му станеш приоритет, като мама се спомине.  Айде, тия неща да ги виждаме отначало и всеки да преценява дали може да живее в нечия сянка. Поне аз, не бих.

# 833
  • Пловдив
Значи к'во - брак и дете и вече не си поредната фльорца и може да се наредиш при мама-свеки?

# 834
  • София
А, не е задължително и двете.

# 835
  • Пловдив
А, не е задължително и двете.
А, добре, че се бях притеснила. Ооооох!

# 836
  • София
Обаче гаджето му не го оставя, явно не ѝ е чак такъв проблем. Паснали са си хората.

Или е като мен жената, изобщо не са й важни такива неща и дори го окуражава да купува повече неща на майка си.

# 837
  • Пловдив
Е Бърди - жените сме много различни, шарен свят.

# 838
  • По света и у нас
То има и фльорци дето си раждат без оглед и от много мъже, те какво по- ли са ценни от неговата приятелка дето му търпи едиповия комплекс?

# 839
  • София
Е Бърди - жените сме много различни, шарен свят.

Абсолютно! Само казвам, че не е задължително гаджето да е някаква лузърка, каквато я изкарват, може просто наистина да не й дреме от такива неща.

Общи условия

Активация на акаунт