Плетем, разплитаме, за бримките питаме! - 5

• 175 759
  • 288
  •   1
Отговори
# 195
  • София/Овча купел 2
Много се радвам,че ви хареса бюстието.Сега се чудя какво да започна и най-вероятно ще е за момата.отиваме за празниците при мама,а там се плете хубаво Wink.
Да ви кажа,пробвах се с плетенето на една кука,ама нещо не се справям като хората.Надявам се майка ми да ми помогне и скоро да ви покажа и нещо на 1 кука.

Mimito,дай по-близка снимка на шапката.От далеко изглежда много красива,а представям си от близо каква е Simple Smile.

# 196
  • Варна, морето и сините вълни!
Нуня, искам да питам бюстието от каква прежда е? Има ли еластичност в нея?
Питам за да не си оплета бюстие и то да вземе да ми се свлича по улиците  Mr. Green
Ето снимки на шапката 1 2
А ето тук е целия албум в него могат да се видят в по - едър план.
Нещо светкавицата ми промени истинските цветове и малко са кофти снимките. Но на манекенката шапката е най - близо до реалното!

# 197
  • София/Овча купел 2
Много са хубави шапките smile3501.Надявам се и аз скоро да се похваля с подобна шапка.А преждата е най-обикновена,мисля че е 100% акрил,но така и не погледнах етикета.А смятам,че като се стегне хубаво с връзките,няма да пада.

# 198
мамо Игибери, много хубави неща си показала Simple Smile ставам ти фен и чакам следващите творби Simple Smile
нуня, твоят потник също много ми хареса, особено гърбът Simple Smile
 аз от известно време не плета и не знам кога ще почна отново. Май няма да е скоро. Пробвах някои неща от найлонови торбички, но това не е нещо, с което да се занимаваш сериозно.
 Обикновено средата на лятото отново ми се появява вдъхновението, а сега имам неща, които чакат.......

# 199
Мимито, можеш ли да обясниш как си направила дръжките на цветята/шапки - имам предвид стърчащата зелена част и разклоненията под нея?
А за къдравата периферия сигурно се наддава на воля, но на всеки ред ли?

# 200
  • В сърцето на любимите мъже!
ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ, скъпи другарки в плетенето!  Да сте живи и здрави и нека пролетното настроение не ви напуска!

# 201
Воистина возкресе. Благодарим ти другарко IggiberryMr. Green Вие също, вие също.......

# 202
Еййййй, затопли се времето и темата умря.......... Не сте прави, да знаете........  Mr. Green Wink

# 203
Уф, направо не ми се пише тук, защото ме е яд на себе си.
Оплетох онова пончо но хич не стана хубаво. Ама и Калина една- не искала да има моделче- така ставали "бабешки дрехи".
А пък сега стана като чувал... Tired
Някой има ли идея как да го направя- обаче да се плете в кръг и със снимков мат'рял, че да я убедя колко "хубаво" ще стане...

# 204
аз плета като охлюв, по три бримки на сесия. Докато хлапето спи, и нямам по-важна работа/форуми например Simple Smile/
едни ръкави съм захванала, нямам и фотоапарат.

# 205
  • В сърцето на любимите мъже!
Хе-хе, вярно си е за временцето, и аз съм все навън с малкия, а навън плетки не ми се носят, щото той и без друго няма да ме остави да седна. Моята жълта блузка напредва бавно, но славно. Успях криво-ляво да спретна деколтето, завършвам предницата и сега ми остават ръкавите, но преждата е ужасно тънка, много бримки са на ред - 125 и става адски бавно. Дано да си струва!

# 206
  • София
Мими, пусни снимка на пончото, да добия представа какво не му харесваш...  newsm78
Иначе аз довършвам една шапка на племенницата и мисля да започна нещо за 1-во-юнския базар, за който говори Летящата, но още не съм измислила какво и как. Засега само желание има от моя страна. Ако някой има идеи, приемам всякакви... Летяща, ако ти хрумне нещо, пиши на лични.  Hug Няма кога да се ровя из нета за идейки, иначе засега ме оставят да плета по малко, но не ми се разрешава седене пред компютъра...  Naughty

# 207
Оооо, хрумнали сами разни неща..........    Party
Но ще пускам идейки тук, че да ги виждат всички.
За коледния благотворителен базар плетох шалове, но шаловете за прохладните летни вечери са много трудоемки и не стават за масово производство. Ориентирам се към бързите и ефектни неща. Украшения например:

djvu

или пък някакви такива глезотийки за кухнята:

също така си взех и маниста, но после ще ви покажа какво ще правя с тях. Нека първо кача снимков материал в нета.  Grinning

# 208
letia6tata_krava , от тези нямам само 3-тата. Ама не мога да я сваля!
датата не се ли поправиха най-сетне?

# 209
Криминализираноту Мими, първите две са на Дата.бг, вторите две са на Рапида.

Общи условия

Активация на акаунт