Плетем, разплитаме, за бримките питаме! - 5

• 176 231
  • 288
  •   1
Отговори
# 150
  • Бургас
Здравейте,

след големи мъчения,точно в стила на заглавието на темата най-накрая я сътворих шапката с ушите  Simple Smile http://www.snimka.bg/album.php?album_id=74742&photo=45

Направих я с вързалки ,защото преждата е много мека и се огъва, ако я разгладя може и да слегне  Thinking.Но тази като първа е учебна,по-скоро за формата работих.Следващата  с по-дебела прежда ще я направя или поне в основата.

Гледам ,че хич не сте си поплювали, а сте творили,творили .... ooooh! Браво !

# 151
това дете гледа и не вярва на ушите си  hahaha
браво, браво! Много хубав комплект се е получил. И му отива. Ще му става ли и другата зима или за тогава ще плетеш по-дебела шапка?

# 152
  • София/Овча купел 2
Много е сладка шапката,и аз ще се пробвам за другата зима.

# 153
  • Бургас
това дете гледа и не вярва на ушите си  hahaha

Чуди се милото от къде му е дошло , вече като види шапката и бяга надалеч,то не беше мерене и чудо  Mr. Green В крайна сметка е голяма ,а и ще се отпусне още ,може и до 4 годишен да я носи  tooth Мисля още една да му оплета от остатъци разни и за да не се огъва трябва да е по-дебела прежда или двойна  според мен.Това е на най-тънките куки и пак не е хубаво сбито.

А сега почнах и шал,там ще се упражнявам на плетеници  knit

Незнам ще се престраша  ли скоро  и нещо  по-сериозно ,като жилетка за мен да почна  Rolling Eyes

# 154
Момичета, пускам списания с плетки за теглене:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=167613.new#new

А при шивачките една мама пуснала снимки на вълшебни плетени дрешки за кукли.

# 155
Галхен много ти е хубава шапката,а и творението под шапката също!

# 156
  • Бургас
Галхен много ти е хубава шапката,а и творението под шапката също!

Мерси,
ако не се лъжа ти беше пуснала една шапка на немски, на нейния принцип я плетох.

# 157
  • София/Овча купел 2

Видях ги,страхотни са Peace.
Защо не мога да отворя нито една от книгите в подписа ти?Каква програма ми трябва?

Последна редакция: чт, 29 мар 2007, 19:09 от niunia

# 158
Не съм аз.Моите работи са за момиче.А и не съм толкова напред с материала,за сега пускам само снимки.

# 159

Видях ги,страхотни са Peace.
Защо не мога да отворя нито една от книгите в подписа ти?Каква програма ми трябва?

щото megaupload ти трябва. Просто си инсталирай, на страницата има откъде. На мен обаче след всяко преинсталиране на компютъра ми писна постоянно да си оправям програмите и затова също не свалям.

# 160
  • Бургас
Не съм аз.Моите работи са за момиче.А и не съм толкова напред с материала,за сега пускам само снимки.

Ами кой беше тогава  Thinking На момиченце беше шапката , ето по  този модел       Heart Eyes  bouquet

# 161
Браво за шапката! Аз нещо май не се справям със зелената покривчица на 1 кука. Не съм плела от седмица и едва ли ще стане за Великден.  Cry Но "Надеждата умира последна". За някой бъдещ Великден може и да я приключа.

# 162

Ами кой беше тогава  Thinking На момиченце беше шапката , ето по  този модел       Heart Eyes  bouquet

Dobi75 беше. Simple Smile

Галхен, поздравления!  bouquet Супер се е получила!
Стейси, при теб времето ли недостига?

# 163
Харесва ли ви този потник?

# 164
  • Бургас
Да,много   smile3521

Общи условия

Активация на акаунт