73 СУ - гимназиална степен - тема №4

• 16 268
  • 199
  •   1
Отговори
# 195
Здравейте, включвам се с бъдещ осмокласник в паралеклата НЕ/ФЕ. Relaxed Доколкото успях да се ориентирам, по математика няма да е с ganis, а с другата г-жа, която пък е била учител преди време в уилището, от което идва детето и имаме чудесни отзиви също. Може ли да попитам за госпожата по немски - разбрах, че няма да е тази, която е преподавала на предишния 8 клас, а ще бъде преподавател, който се връща от пенсия?
Детето първоначално беше прието в 35-то, което хареса заради различните клубове по интереси и възможности за екскурзии в чужбина. Знам, че те липсват в 73-то и това е единственото ми вътрешно неприятно усещане - от всичко прочетено дотук. Не сравнявам нивото на обучение, разбира се, което е най-важно, но се надявам, въпреки липсата на такива занимания и организирани пътувания (които според мен са много важни и сплотяват децата, изграждат екип и т.н), да намери приятели и да се чувства добре в следващите 5 години.
Относно обучението - изплашен е от френския език (желаната комбинация е немкси с англ), имаше големи колебания дали да не поставим 1АЕГ с немски (която ни е и на пешеходно разстояние) преди 73-то с друг втори език, но в крайна сметка предпочете 73-то и се надявам да сме направили правилен избор. Relaxed

Относително рано е, но какви са Ви впечатленията на този етап, най-вече НЕ?

# 196
  • София
Учителката по немски много ми допадна на родителската среща, на детето също. Доста сериозни заявки даде за тази година и й вярвам Grinning Подхвана ги много сериозно, той е учил немски, но не го оставя да скучае, имат големи домашни, както и по едно писмено изпитване всяка седмица, от следващата ще са по две. Доста е интензивно, предупредила е и тези, които са учили езика (не са много) да не се отпускат, много бързо напредват с материал и ще се изравни нивото.
Младежът си харесва почти всички учители дотук (поне тези по основните предмети - немски, бел, мат и особено по философия), харесва си и класа. Доволни Blush.
Само ставането сутрин ни е голям кошмар, не сме свикнали с толкова ранен час, но това е друга тема.

# 197
Учителката по немски много ми допадна на родителската среща, на детето също. Доста сериозни заявки даде за тази година и й вярвам Grinning Подхвана ги много сериозно, той е учил немски, но не го оставя да скучае, имат големи домашни, както и по едно писмено изпитване всяка седмица, от следващата ще са по две. Доста е интензивно, предупредила е и тези, които са учили езика (не са много) да не се отпускат, много бързо напредват с материал и ще се изравни нивото.
Младежът си харесва почти всички учители дотук (поне тези по основните предмети - немски, бел, мат и особено по философия), харесва си и класа. Доволни Blush.
Само ставането сутрин ни е голям кошмар, не сме свикнали с толкова ранен час, но това е друга тема.
при госпожа Александрова ли сте? Simple Smile)

# 198
  • София
При Катя Веселинова, прекрасен учител.

# 199
Преподавателите по Гражданско образование учители по История и Философия ли са ? Питам, тъй като помня, че и г-н Бешенджиев, и г-жа Менкова са водили.

Общи условия

Активация на акаунт