73 СУ - гимназиална степен - тема №4

• 17 334
  • 206
  •   1
Отговори
# 195
Здравейте, включвам се с бъдещ осмокласник в паралеклата НЕ/ФЕ. Relaxed Доколкото успях да се ориентирам, по математика няма да е с ganis, а с другата г-жа, която пък е била учител преди време в уилището, от което идва детето и имаме чудесни отзиви също. Може ли да попитам за госпожата по немски - разбрах, че няма да е тази, която е преподавала на предишния 8 клас, а ще бъде преподавател, който се връща от пенсия?
Детето първоначално беше прието в 35-то, което хареса заради различните клубове по интереси и възможности за екскурзии в чужбина. Знам, че те липсват в 73-то и това е единственото ми вътрешно неприятно усещане - от всичко прочетено дотук. Не сравнявам нивото на обучение, разбира се, което е най-важно, но се надявам, въпреки липсата на такива занимания и организирани пътувания (които според мен са много важни и сплотяват децата, изграждат екип и т.н), да намери приятели и да се чувства добре в следващите 5 години.
Относно обучението - изплашен е от френския език (желаната комбинация е немкси с англ), имаше големи колебания дали да не поставим 1АЕГ с немски (която ни е и на пешеходно разстояние) преди 73-то с друг втори език, но в крайна сметка предпочете 73-то и се надявам да сме направили правилен избор. Relaxed

Относително рано е, но какви са Ви впечатленията на този етап, най-вече НЕ?

# 196
  • София
Учителката по немски много ми допадна на родителската среща, на детето също. Доста сериозни заявки даде за тази година и й вярвам Grinning Подхвана ги много сериозно, той е учил немски, но не го оставя да скучае, имат големи домашни, както и по едно писмено изпитване всяка седмица, от следващата ще са по две. Доста е интензивно, предупредила е и тези, които са учили езика (не са много) да не се отпускат, много бързо напредват с материал и ще се изравни нивото.
Младежът си харесва почти всички учители дотук (поне тези по основните предмети - немски, бел, мат и особено по философия), харесва си и класа. Доволни Blush.
Само ставането сутрин ни е голям кошмар, не сме свикнали с толкова ранен час, но това е друга тема.

# 197
Учителката по немски много ми допадна на родителската среща, на детето също. Доста сериозни заявки даде за тази година и й вярвам Grinning Подхвана ги много сериозно, той е учил немски, но не го оставя да скучае, имат големи домашни, както и по едно писмено изпитване всяка седмица, от следващата ще са по две. Доста е интензивно, предупредила е и тези, които са учили езика (не са много) да не се отпускат, много бързо напредват с материал и ще се изравни нивото.
Младежът си харесва почти всички учители дотук (поне тези по основните предмети - немски, бел, мат и особено по философия), харесва си и класа. Доволни Blush.
Само ставането сутрин ни е голям кошмар, не сме свикнали с толкова ранен час, но това е друга тема.
при госпожа Александрова ли сте? Simple Smile)

# 198
  • София
При Катя Веселинова, прекрасен учител.

# 199
Преподавателите по Гражданско образование учители по История и Философия ли са ? Питам, тъй като помня, че и г-н Бешенджиев, и г-жа Менкова са водили.

# 200
Здравейте, от писанията разбирам, че г-жа Катя Веселинова е добър преподавател. А знаете ли дали освен миналата година втори срок е водила подготвителен клас по немски? И въобще къде и какъв етап на обучение е водила до сега?

# 201
Здравейте, от писанията разбирам, че г-жа Катя Веселинова е добър преподавател. А знаете ли дали освен миналата година втори срок е водила подготвителен клас по немски? И въобще къде и какъв етап на обучение е водила до сега?
Преподаваше в 9 клас при моя син.

# 202
  • София
Въпрос родителите към завършилите с малко прелюдие:
Предстои завършване и бал, който хич не е тема, че и на дневен, но вчера видях албумите на випуск 2025. Потресена съм е слабо да кажа. Снимките в него са сякаш са от разпечатани предварително снимки с лошо качество и сред това сканирани с ниска резолюция, като да го е правил някой, който за първи път му се случва. Преди това и фотографът сигурно за първи път е хванал апарат.
Оформление или обработка не ми се коментира, т е. липсват такива

Случайно ли е това или е такава тенденция и висок професионализъм на albumite.bg*?
(би ме било срам да се "подпиша" под подобно творение)
Има ли смисъл да звъня и да изисквам или толкова си могат?

* Редактирах името(нещо ме е поправил коректора), да се знаят специалистите

Последна редакция: чт, 06 ное 2025, 21:03 от Desem

# 203
  • на Мелмак
И щерката е 12-и клас. Нещо не е заинтересована за завършването, просто от време на време ни казва, че нещо трябва да се плати. Не съм виждала снимките от миналата година, но едва ли някой ще пише просто така по такъв повод тук. Вярвам ви, че са потресаващи значи. Довечера ще разпитам и аз.
ПП. Не съм вярвала, че толкова няма да се интересува от този бал.

# 204
Здравейте, момичета!
Извинявам се за "нахълтването" в групата, но съм в издирване на учител по математика от 73 СУ, който преподава частни уроци за седмокласничка и подготовка по НВО. Моля ако имате инфо да споделите. Нещо не вървят нещата с учебния център, който избрахме.
Благодаря предварително!

# 205
Здравейте !
Искам да попитам има ли надежда г-н Ангелов по БЕЛ да изкара сегашните десетокласници до 12 клас ? Макар и да е възрастен, децата много го харесват ! Да се надяваме, че няма да се пенсионира в следващите 2 години !

# 206
  • София
Успех на утре на 12-класниците..

Последна редакция: ср, 19 ное 2025, 06:50 от Desem

Общи условия

Активация на акаунт