Режим на дете на 1,9г.

• 683
  • 4
  •   1
Отговори
Здравейте, от близо 2 месеца малкия мина на 1 дрямка и оттогава много се влоши нощния сън. Трябва постоянно да го люлеем. През деня става в 7 , но наобяд много варира с дрямката. Понякога даспива в 12и30 друг път почти в 14 часа. Спи между час и половина и 2 часа и половина. От там идва и объркването, кога да го сложа за нощен сън. Гледам да е будувал близо 6 часа. Исками се всяка вечер да ляга по едно и също време и да подобрим нощния сън. Моля за мнение!

# 1
  • Поморие
Здравейте, от близо 2 месеца малкия мина на 1 дрямка и оттогава много се влоши нощния сън. Трябва постоянно да го люлеем. През деня става в 7 , но наобяд много варира с дрямката. Понякога даспива в 12и30 друг път почти в 14 часа. Спи между час и половина и 2 часа и половина. От там идва и объркването, кога да го сложа за нощен сън. Гледам да е будувал близо 6 часа. Исками се всяка вечер да ляга по едно и също време и да подобрим нощния сън. Моля за мнение!
И моят е с подобен режим. Ляга между 20:30-21:00ч. Ако спи следобеда е от 14 до 16ч. Но вече много трудно може да се случи това.  Гледаме да изразходва енергия навън, за да спи по-добре и преди следобедния и нощния сън.

# 2
  • София/Севлиево
Моят е на 3 години,на обяд когато е в къщи спи по около 2 часа като заспива между 13:30 и 15 и вечер в 21:30 е почти заспал (като е на градина понякога и в 21 заспива,там ги слагат в 13 до 15:30 и ми казаха,че спи).
Никога не съм гледала колко часа будува,и никога не е имал проблеми със съня (е напоследък малко по-трудно заспива, защото го оставям сам,но се надявам бързо да привикне,иначе през нощта спим в една стая и леглата ни са близо едно до друго).

# 3
Преди да теъгне на градина режимът беше:
7:30-8:00 става
13:30-15:00 обеден сън
22:00 ляга.
На 2г2м

# 4
22:00 мисля че е доста късно за такова малко дете. Моето е на 20 м и става 6:30 за градина, спи от 12:00 до 14:00 ако е на градина или от 14:00-17:00, когато си е вкъщи и винаги си ляга в 20:00 ( някой път и по-рано ако е много уморена). Винаги я слагам приблизително по едно и също време да спи следобед, независимо дали показва че и се спи или не. Според мен режимът е много важен  и дори да не успее да заспи, винаги я слагам  в леглото  и тя си знае ,че е време за сън.

Общи условия

Активация на акаунт