Пазаруване от about you - тема 33

• 66 340
  • 739
  •   1
Отговори
# 525
Здравейте, нова съм в немата за Abaut you. Направих първа поръчка и не дойде това, което бях поръчала, но само единият артикул беше сбъркан. Взех другите неща и после върнах сбъркания. Сега ми пращат имейл да пиша банкова сметка, то май и не може по друг начин да ми върнат парите, но малко не обичам да си пиша сметката, нали не е проблем да я напиша, на някой връщали ли са пари така? Извинявам се, ако въпросът е тъп, но за пръв път поръчвам от сайта. А през това време направих още две поръчки, които още чакам и се моля те да са наред.

# 526
Пари се връщат САМО И ЕДИНСТВЕНО по банков път. Вече си е Ваш избор ще си давате ли сметката или не.

# 527
  • Варна
На всички ни връщат парите по този начин.
Няма проблеми да си напишеш номера на сметката, надявам се, че не бъркаш този номер с номер на картата ти.

# 528
Да, малко е тъп въпросът Grinning...по банковата сметка могат да ти преведат пари, не да ти изтеглят.

# 529
YASMIN15 ще е до 25.11., а GABIS15  - до 26.11., което обезсмисля всички останали кодове, ама давай там да има. Така и не разбрах логиката да се пускат толкова много наведнъж. Да няма другата седмица ни един сигурно.

# 530
Очаквам следващо екстра намаление към края на другата седмица.Дотогава ще са изпратили всичко от предното и приели повечето връщания.Затова сега са напускали кодове.Разбира се,само предполагам🙂

# 531
Кога започва това екстра намаление? Знае ли се точна дата?

# 532
Благодаря за отговорите.

# 533
Здравейте! Ако някой е купувал прилично мъжко поло, размер S или M и е доволен, моля за препоръка. Синът ми мерил някакви в Зара, не успял да си пъхне главата вътре и за по-лесно помоли мен да му поръчам.

# 534
Аз идвам да поплача на приятелско рамо Simple Smile
Закачих се от предложините линкове за чехличките на Шол. Дава ми според съветника моят номер, даже в жълтичко бяха още по-евтини и грабнах.
https://www.aboutyou.bg/p/scholl/sandali-s-razdelitel-za-prastit … oelle-24-18618449
Дойдоха днес, опаковани в кутия, всяка поотделно в торбичка, "вътре" хартия, за да не се мачкат и т . н. и накрая...ми тесни са или по-скоро мен половината от големия път си ми стърчи настрани и едва ли ще са удобни. Прибрах ги и ...най-мн да ги меря още един път и ще гипратя обратно.

Детето искаше пуловерче, избра това: https://www.aboutyou.bg/p/about-you/pulover-linnea-11028300
мен ми хареса, памучен, даже съжалявам защо не си взех и за мен.

# 535
Оооо..не се ядосвай за чехлите..с обувките е така, не всяка е за твоя/моя крак. Аз постоянно връщам защото не са, моите...няма как по картинка да разберем кои са нашите Simple Smile
Две газели върнах днес към модиво, хубави, шарени...ама ми подпират. Уж един модел на марката, една марка!... а за единия цвят пише умалени, за втория цвЕт- уголемени. Ми луда раЛта е това за мен...
Ей ги...не ги ща Joy пръстчето на крачката ми каза твърдо Нье Stuck Out Tongue Winking Eye

# 536
Ма иначе много хубави тез газели...

# 537
  • София
Ще връщам това мъжко ризо-яке размер Л, купено за около 60 лв. После го пуснаха за 42 и го поръчах пак от друг профил. Второто още не е дошло и изчаквам да ги сравня, но иначе е много добро. Има и тънка вата, макар в описанието да са писали, че е без подплата. Ако някой прояви интерес, да каже. Все пак трябва да се види да не би второто да има някой дефект или пристигне носено като някои показани по-горе поръчки. Simple Smile
Пристигна и второто ризо-яке. Без забележки е. Като единствен недостатък е, че малко боцка на врата заради големия процент вълна. Но пък топли. Има хастар и тънка вата.
Скрит текст:

# 538
Зависи къде са правени. Виетнам, Индонезия,Китай,Малайзия - имат разлика. Виетнамките преди бяха най-добре,сега май са най-зле.

# 539
При връщане на пратка към About you за наша или тяхна сметка се пуска пратката?

Общи условия

Активация на акаунт