Пазаруване от about you - тема 33

• 66 353
  • 739
  •   1
Отговори
# 465
  • Пловдив
Момичета, дайте някой код за ненамалени дрехи. На моя приятелка мъжът й е харесал яке, но няма никакво намаление.
Може и да сте писали назад, ама аз пуснах 6 поръчки със големи отстъпки и хич не съм обърнала внимание дали е писан код тук.

# 466
Виж този продукт в ABOUT YOU:

https://m.aboutyou.bg/p/g-star/kargo-pantalon-3462803?utm_medium … _campaign=product

Този карго панталон получихме, много хубаво стои и не пуска грам боя при пране.
Иначе поръчах вчера плетената рокля , която показа Зимна роза, даже вече е тръгнала.

# 467
Аз да измрънкам, че моите Скечърс нямат никакво движение.

# 468
Здравейте, скоро очаква ли се да има кодове за отстъпка?

# 469
  • гр. София
Матеа, зелената ли рокля поръча? Simple Smile

# 470
Взех си и аз част от нещата от намалението. Поръчах бюстиета, за да ми е по-комфортно с нарастващият и болезнен бюст, но нещо не ми допаднаха. Взех номер по-голям, но пак не събират материала и ластика се качва нагоре и ми създава дискомфорт. Според мен са за малък и среден бюст. Материите им са съвсем обикновенни.

Рокля на Mango в светлосин цвят, но вече линка не работи.  За тези пари става. Уголемена и доста разтеглива, но ще я оставя, че корема те първа ще разсте.

И една блуза за половинката. Отговаря си на номера.

# 471
Същият модел, но в черно. Поръчах моя си номер, да видим. Дължината също ме притеснява .

# 472
  • Пловдив
Моите дънки Манго 52 номер и бюстие XS дойдоха. Общо за 37,33лв.
Всичко остава.
Дънките...може би и 48 номер щеше да ми стане,широчки са, а и не бях обърнала внимание,че долу са изрязани само,непоръбени. Не харесвам така,но пък има достатъчно дължина и сигурно ще им направя подгъв.
Бюстието си стана на тийнката. Тя има вече такова в този размер,само че бяло. Сега и черно.
Доволна съм.
Blush

# 473
И аз да се похваля Simple Smile Видях от тук това яке и много не го мислих, поръчах го на супер цена в размер М от обикновения (ХС/С) и съм мноого доволна.
https://www.aboutyou.bg/p/ragwear/prehodno-yake-danka-8842419
Якето дойде супер бързо и е страхотно! Отдавна исках яке на точки, а не обикновена шуба. Отвътре е подплатено с топличко и ще си го нося за по-студено време.
Това, което много ми хареса е че са веган.

# 474
Взех си и аз част от нещата от намалението. Поръчах бюстиета, за да ми е по-комфортно с нарастващият и болезнен бюст, но нещо не ми допаднаха. Взех номер по-голям, но пак не събират материала и ластика се качва нагоре и ми създава дискомфорт. Според мен са за малък и среден бюст. Материите им са съвсем обикновенни.

За бюстиета ето това на мен ми е доста удобно:
https://www.aboutyou.bg/p/sheego/sutien-14393471

За съжаление вече не зареждат на Ulla Popken неща, те имаха също доста добри попадения

# 475
Благодаря medeamona, но тези може да са ми големи в обиколката. Аз нося 75/80 в обиколка, просто бюста ми едрее заради бременноста.  Виждам, че най-малкият размер е 85, отговарят ли си?

# 476
Знае ли някой какво означава ширина за обувка G/ G1/2

Намерих:))) за широко стъпало означава G

Последна редакция: сб, 16 ное 2024, 20:48 от Щефи

# 477
Аз също получих днес доста пратки и при 2 от тях едни сандали на Martens изглеждат носени,може би веднъж или два пъти,но са носени. Веднага познавам. Но поне са изчистени,избърсани не мръсни и кални. Без кутия,без хартия абе ужас. Взех ги заради цената,не че много нося сандали. И една бяла шапка,малко мръсна на места. Подозирам,че и тя е носена може би. Или е пипана с мръсни ръце?! Връщам ги и двете неща в понеделник. Другите неща са ок. Когато имам единична пратка вече ще ги преглеждам,но когато са много няма как.

Последна редакция: сб, 16 ное 2024, 20:27 от vlbs

# 478
  • гр. София
Същият модел, но в черно. Поръчах моя си номер, да видим. Дължината също ме притеснява .

По принцип е къса. Аз съм 169 висока и моят номер ми е към средата на бедрото. Ще поръчам следващия номер, защото моят ми е малко по-прилепнал, отколкото ми харесва. Тогава и дължината сигурно ще дойде малко повече.

# 479
  • Пловдив
И аз получих днес сандали на Martens. Не знам кой би носил такова чудо. Изключително твърда кожа, чак ми дере на краката. Да не говорим колко са тежки.

Тази рокля на Coast е разкош, за жалост е един номер по-малка.

И една блуза взех на тази марка, но като материя е супер груба и изкуствена. За тези цени можеше да се постараят повече.

Да се оплача и от роклите на Ралф Лорен - всичко, което съм поръчвала досега, е от евтина изкуствена материя. Къде им е висшата мода с качествени модели и материали, не знам.

Общи условия

Активация на акаунт