RYANAIR - 27

• 39 784
  • 743
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Количката ще е безплатна.
15 Е струва ако се пренася количка, но без налично бебе на борда.
Може да носиш и няколко бурканчета с детска храна за полета, над 100 мл. Термос с топла вода за млякото също, но може да те накарат да отпиеш от водата.
Количката се чекира на гишето за багаж. После продължаваш с нея до стълбичката. Там я сгъваш и предаваш на хамалите. Като кацнете си я чакаш на багажната лента.

# 256
Оферта за полети през април 2025:
https://www.ryanair.com/ie/en/lp/discounts-and-promos/incredible-deals

10% off flights
Terms and conditions apply and promotional fares are subject to availability. Read more here. Book by 26/11/24, travel between 01/04/25 and 30/04/25.

Последна редакция: ср, 27 ное 2024, 01:29 от diziler

# 257
  • София
За пръв път ще летим с Райънеър. Утре ще си чекирам билетите и ще ги разпечатам. На връщане ще се чекираме от телефона. Има ли приложени като на Уиз, което трябва да сваля или и така става?

# 258
  • София
Има приложение и няма нужда разпечатвате бордните карти. Откъде летите?

# 259
  • София
На връщане ли? От Болоня.

# 260
  • София
По принцип и аз обичам да са ми разпечатани бодните карти. Другият месец живот и здраве имаме пътуване с тях. Чекирала съм мен и още трима души и в двете посоки. Виждам бордните карти и от телефона и от лаптопа, но ми дава да сваля на лаптопа и да принтирам само моята. Някакви идеи защо е така?

# 261
По принцип и аз обичам да са ми разпечатани бодните карти. Другият месец живот и здраве имаме пътуване с тях. Чекирала съм мен и още трима души и в двете посоки. Виждам бордните карти и от телефона и от лаптопа, но ми дава да сваля на лаптопа и да принтирам само моята. Някакви идеи защо е така?
Вижте във файла с вашата БК дали не са там и останалите. Някакви спомени имам, че ми се е случвало, но не мога да твърдя със сигурност.

# 262
Трябва да ги има всичките, или в един файл, или си излезте от профила и пробвайте с номер на резервация. А щом виждате от лаптопа всичките, значи можете да ги разпечатате оттам, така както ги виждате.

# 263
  • София
При самият опит за сваляне на лаптопа не ми ги записва изобщо като ПДФ файл. ( само моята). Иначе аз ги виждам. Вкъщи нямам принтер иначе. Не е болка за умиране, имам ги на телефона и като снимки ще ги пратя за всеки случай, просто за пръв път ми се случва такова нещо.

# 264
  • СОФИЯ
Днес купих еднопосочно, всички виждам в профила си.

# 265
Днешната оферта е за януари и февруари: -15%
https://www.ryanair.com/ie/en/lp/discounts-and-promos/book-now

От София:

От Пловдив: Лондон Станстед и Бирмингам - 34 евро

# 266
  • София
Количката ще е безплатна.
15 Е струва ако се пренася количка, но без налично бебе на борда.
Може да носиш и няколко бурканчета с детска храна за полета, над 100 мл. Термос с топла вода за млякото също, но може да те накарат да отпиеш от водата.
Количката се чекира на гишето за багаж. После продължаваш с нея до стълбичката. Там я сгъваш и предаваш на хамалите. Като кацнете си я чакаш на багажната лента.
Aisha, благодаря. Беше ми важно дали нещата са същите и за по-голвмо дете, над 24 месеца. Защото сме го правили преди да навършим две, но тогава беше infant, а сега е вече child. Та реших, че е безплатна до 24 месеца, а после се заплаща допълнително

# 267
  • София
Тонка, 100 % си била на Модлин, Варшава.
Правещица, във Вроцлав бяхме. Явно и на други места са толкова любезни. Joy

# 268
Някой има ли и използва ли такова куфарче? В действителност ли отговаря на размерите на Ryan?  Има снимка, че влиза в клетката отгоре като му се свалят колелцата, но личният опит ми е по-достоверен.

# 269
Подобно имам, влиза, но текстилните куфари събират повече багаж (при спазено изискване за килограми). Твърдите ограничават вместимостта. Ако сега купувате, потърсете текстилен. Обвит с фолио, не е по-уязвим.

Общи условия

Активация на акаунт