RYANAIR - 27

• 39 781
  • 743
  •   1
Отговори
# 270
Подобно имам, влиза, но текстилните куфари събират повече багаж (при спазено изискване за килограми). Твърдите ограничават вместимостта. Ако сега купувате, потърсете текстилен. Обвит с фолио, не е по-уязвим.
Благодаря, аз изобщо не се и сетих да търся текстилен, просто отчаяно реших, че се нуждая от куфарче, след последното пътуване, на което си откачих рамото със сака 🤣🤣🤣

# 271
  • София
Според мен точно тези куфарчета привличат вниманието на проверяващите и създават конфликти. Аз си пътувам с раница, която е точно по размерите и събира доста багаж (около 20 л.), като самата раница не тежи изобщо.
Бях на същия полет от Вроцлав като Тонка, но на опашката без приоритет и изобщо не са ни проверявали раниците. А даже не си бях прибрала чантата с фотоапарата вътре (но имах място). Съответно впечатленията ми от полета са коренно различни.

# 272
  • София
Някой има ли и използва ли такова куфарче? В действителност ли отговаря на размерите на Ryan? 
Имам подобно.Размерите му са 40/30/20 см и влиза точно в рамката на Раян, след като му се свалят колелцата. От много пресен личен опит го казвам.

Текстилните куфари могат да се издуват и съответно размерите да се увеличат. Твърдите си остават в изискуемия размер. С раниците е същото. Като се натъпчат и стават двойно по-големи. При проверка що народ би изгорял...

# 273
Вчера пътувах с такъв текстилен. Размерите му са 40/28/20 и спокойно влиза в клетката. Колелцата са ниски. 1/2 е само на вън.
Скрит текст:
На никого не провериха багажа, имаше хора с раница, дамска чанта и чантичка на кръста. С куфари, сакове, че дори големи пазарски чанти + раница и/ или куфар. Това беше на редовната опашка. Не на приорити. В самолета имаше цирк за места, защото мама не е до щерката, а тя щерката изглеждаше по дърта от мама, гаджето е на първи ред, а той по средата на салона. Един джентълмен, беше решил да не вдига една дама, седнала на мястото му до прозореца, докато не се появи пътника платил си за удоволствието да седне до прозореца та другия ред. Всичко се оправи без намесата на стюардите. Който само казаха, че на борда няма деца, които не са настанени до родителите си и всички останали да заемат местата от бордните си карти. При  риземяването, още те стъпил здраво на земята колесника тръгнаха да вадят багажи. За протокола да кажа, че роми нямаше на борда.

Последна редакция: чт, 28 ное 2024, 12:01 от morskibriz

# 274
Ние пътуваме с подобни куфари от както намалиха размера на ръчния багаж. Какво ако привличат вниманието, нали влизат в клетката? Свалям колелата и пъхам. За мен куфара е по удобен от раницата, но хора всякакви за това има избор.

# 275
Някой има ли и използва ли такова куфарче? В действителност ли отговаря на размерите на Ryan? 
Имам подобно.Размерите му са 40/30/20 см и влиза точно в рамката на Раян, след като му се свалят колелцата. От много пресен личен опит го казвам.

Текстилните куфари могат да се издуват и съответно размерите да се увеличат. Твърдите си остават в изискуемия размер. С раниците е същото. Като се натъпчат и стават двойно по-големи. При проверка що народ би изгорял...
40/30/20 ли е допустимият размер? Аз мислех, че е 40/25/20 и тези 5 см ги мисля и не смея да взема нещо различно 🤣

# 276
На Раян са 40/25/20
На Уиз са 40/30/20
С куфар или препълнена раница и аз не бих пътувала с 5 см. отгоре. Ако е меко и не пълно няма проблем.

# 277
Днес офертата е 2 билета на цената на 1 и половина. От 1 декември до 16 февруари.
Не важи за билет за един пътник.

Пловдив-Лондон Станстед - 56 евро за двама.

Последна редакция: чт, 28 ное 2024, 15:59 от diziler

# 278
.

Последна редакция: чт, 28 ное 2024, 17:12 от Ze-ze

# 279
  • София
На Раян са 40/25/20
На Уиз са 40/30/20
С куфар или препълнена раница и аз не бих пътувала с 5 см. отгоре. Ако е меко и не пълно няма проблем.
Повтарям пак за неразбралите/непрочелите.
Куфарът ми е точно 40/30/20 см. Твърд. Влезе перфектно в рамката на Раян.

И няма нужда и на мен да държиш тон.

# 280
Тази оферта с втори полет на 50%, какво точно представлява? Тези цени, които са дадени са ВЕЧЕ намалени или не? Разглеждам полетите и ми дава за двама човека по 70 евро на човек полет, но реално не се спада от втория полет 50%.

# 281
Накрая преди плащане показва крайна цена. Може да пуснете един и двама да видите има ли точно 50%

# 282
Накрая преди плащане показва крайна цена. Може да пуснете един и двама да видите има ли точно 50%
Показва крайна цена с 10тина евро по-евтина, но със сигурност не са с 50% на втория полет.

# 283
  • Milano
При мен излиза 50%.

Вторият полет е с промоция.

Не е на вторият полет, а на втория билет.

# 284
При мен излизат по 73 евро на човек, а като крайна цена ми изписва 135 евро за 2-та полета. Гледам ги от компютър, а не от приложението, но влизам от имейла, където е промоцията. Не намирам логика честно казано.
Редактирам се, явно е на 2-я " билет", а иначе като цъкна градовете от промоцията по подразбиране ми дава за 2-ма души. Явно това е уловката.

Последна редакция: чт, 28 ное 2024, 17:09 от Soft_Rain

Общи условия

Активация на акаунт