Премахване на кожни образувания

• 767
  • 5
  •   1
Отговори
Здравейте! Интересувам се от премахване на кожни образувания. От около 2-3 години имам това образувание на лицето като лека пъпчица, не е голямо, но все пак аз си го забелязвам и ми е комплекс. Първоначално мислех, че е пъпка, но то не изчезваше. След това започнах да си мисля, че е бенка. Не знам какво е, не разбирам от такива неща, но бих искала да го махна. На 20 години съм и ме притеснява да не израсне в бъдеще. Имали ли сте подобно нещо и имате ли представа какво може да е? И дали може да се премахне и по какъв начин? Все още не съм ходила на дерматолог, обмислям скоро да отида.
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 25 окт 2024, 13:01 от bubanka

# 1
  • София
Идете на дерматолог. Там със сигурност ще Ви кажат какво е и съответно как може да се премахне. В момента съществуват доста методи като например премахване с лазер. Не е болезнено и не оставя белег.

# 2
  • София
От София ли си? Ако да, препоръчвам д-р Божикова. Работи в МЦ Лора на Позитано, има и частен кабинет. Вършила ми е чудесна работа за премахване на разни образувания.

# 3
Това се маха при дерматолог и не оставя белег, не се притеснявай.
(помисли и за черните точици)
Успех!

# 4
Прилича ми на запушена пора, или космен фоликул. Не е за изрязване, трябва да се извади това вътре. Но отиди на козметик и за черните точки, имаш проблем с порите по принцип.

# 5
Това може би може и да се махне след системен химически пилинг.

Общи условия

Активация на акаунт