Мляко Dm bio

• 1 340
  • 4
  •   1
Отговори
Здравейте, мамаситас! Може и да има такава тема, но не я откривам. Бебка е на 31 дни. За момента се храни с мляко baby love  , но започна леко да връща мляко от около седмица. Изпива 120мл. (повече отколкото трябва, така пише на опаковката, но е мисията невъзможна да й намаля милилитрите) събужда се на около 3 часа и имам чувството, че млякото не я засища. Та въпроса ми е, има ли мама която да дава млякото на dm bio ? Доволни ли сте ? Дали изобщо си струва да й сменям мляко? Благодаря Ви!

# 1
Показаното мляко е за недоносени деца (PRE). Съветвам да не сменяте млякото, ако ѝ понася добре. Ако иска да яде, да яде. Не гледайте часовника. Ще се нормализира с времето.
Сега като прочетох, яде през 3 часа и смятате, че не се засища? Колко очаквате да спи едно едномесечно бебе?

# 2
Благодаря!

# 3
Абсолютно нормално е да се храни на 3 часа. Милилитрите също са ок. Не съм сигурна, че ви разбирам въпроса. То трябва и  да будува между храненията, освен да спи.

# 4
Здрасте. Моята госпожица е на 2 месеца и сега изпробваме това мляко на ДМ. Забелязах, че по бързо го храносмила и съответно яде по-често. С Аптамил прави по-дълги паузи между храненията. Но акото и стана по--гъсто и виждам зелени участъци в него. Според мен е някаква чревна непоносимост. При Аптамил беше едно жълто и течно като на кърмено бебе. Единствено предимство на дмското мляко, че моята госпожица повръща в пъти по-малко.
Имам доста кутии запас от аптамилското и ще се върна на него,  но след време ще продължа да търся по-добро мляко.
Споделих си Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт