🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 7 (27.10 - 03.11)

• 47 800
  • 1 570
  •   1
Отговори
# 1 080
Защо Лора смята, че някой го интересува дали тя е съгласна какво ще прави трети човек?! Той не и иска разрешение?!🤣🤣

# 1 081
ох, извибрира някой, чак замириса JoyJoyJoy

# 1 082
Така. Интересна вечер. Тренера имаше съвсем други виждания искаше да вкара Мая и Бистра в две групи, ама Жоро реши да му нареди играта (както постъпи и с Кирил). Сложи Марина срещу две жени  от един лагер и Лора срещу две жени от един лагер. При това Марина изобщо не е доказала, че е боец. Логиката подсказваше Лора и Марина да са заедно, а едната да помогне на другата. Уви, Ам ГЪл прецака своя лагер. Отново. Веднъж вече го прецака като прати Биляна в лагера на нумеролозите и ѝ даде възможност да вземе 9 гривни. Сега за втори  път прецаква лагера, като държеше Мая и Бистра да играят заедно срещу Марина. Удивен съм, че Лагер две постоянно удрят една и съща греда. Срещу Марина вече веднъж се съюзиха Ванеса и Рената. Искаше се малко мисъл тук.  Кирил твърдеше, че това – да излязат Марина и Лора на битка за елиминация една срещу друга е невъзможно. Айде Жоро пак прецака лагера и сега пак почна да обяснява колко е несправедливо
Тренера трети път може да определя и пак треска греда.  Сега за да изкупи „греха“ ще си даде гривните на изгубилата (а дано да е Супермама). Познахме.
Марина пак рева. Отново.  И отново.
Берке страшно ме дразни. Играе на два стана, не пожела изведнъж да вземе решение, а го обмисли, правеше проучвателни мисии и пр. При това не е смел – реши да си стяга багажа нощем, като някой крадец. Излез като мъж и кажи „изоставям ви“. Така става още по-жалък. Божееее, Жоро защитава Берке.  Може би се надява да има своя „къртица“ в чуждия лагер.
Кирил е супер гнусен. Нищо не излизало от общата хазна. Не бе толкова отдавна мига, когато Кирил твърдеше че Шериф, Берке и Марина определят кой да яде. И колко малко давали. Каква стана тя?
Влади като си тръгна Дзами и Гогов си намериха приказката. Първо - един с друг и второ - с Вера.
Кирил  твърди на Дзами, че Жоро го прикоктвал но той няма да играе с него, защото дал мъжка дума на Дзами. И после се „залепи“ за Георги. Дзами си мисли, че Миро, Бистра, Венци и Влади имат коалиция, само защото Миро не търчи през ден при него. Ако Миро се е разбрал с Влади много ще ми паден в очите.
Кирил се срещна с Дзами, но Дзами много бързо го разконспирира. Недоумявам и аз защо Миро не се среща толкова време с Дзами.

П.С. Видяхме в промото, че дадоха храна на всички. Малко ще ги съживят тия хора от лагер 1. Но май яденето е свързано с някакво ново условие.
П.П.С. Марина пак реве - каква изненада!

Последна редакция: ср, 30 окт 2024, 22:35 от Лорд Сняг

# 1 083
Какво е това угощение? Те както са с празни стомаси ако се надумкат ...

# 1 084
  • софия
ох, извибрира някой, чак замириса JoyJoyJoy
Дзами вади раците. За закуската се грижи човекът.🤣

# 1 085
  • София
Супернагло се опитаха да внушат на Берке, че Ванката бил му дал гривната като човек от лагера.
А помним речта на Иван, от която лъхаше голямо разочарование от другарския съд.

# 1 086
Ванката даде гривната на Берке, за да спаси любовта. И изобщо не е говорил че му я дава в качеството на сълагерник.

# 1 087
Тази маса я спомена някой от гостите в подкастите скоро. Че някой припадал за храна и искал да си ходи и му казали да е спокоен, че скоро ще има маса. Не помня вече кой беше...

# 1 088
Днес тъкмо се зарадвах, че една от двете противнячки ще си ходи и Емил реши да развали удоволствието като каза, че ще се жертва за тях…
Как пък поне един неприятник не си тръгна досега, а само готини хора.

# 1 089
Това угощение да не е като в Сървайвър, както правят - ядат, пият и накрая бам - една изненадваща игра за отпадане. Дали няма да има нещо допълнително утре и да поемат повече хора за вкъщи

# 1 090
Ще има нещо такова, нали казаха че безплатен обяд няма. И аз очаквам още една игра за оттпадане, освен тази между Лора и Марина. Няма да се учудя да е с плуване, и то след като са се наплюскали.

# 1 091
  • Другата България
Поредно предвидимо нещо.
Цитат
Сега и Берекет като им избяга - и тъкмо ще има ядене на корем за “бързия“ пъзелист.
Самата му физиономия и ехидна усмивчица, докато го обясняваше това същото на синхрон, ми докараха позиви за...нещо. Този така и не се наяде, откакто е стъпил на острова!
Тъй, не беше трудно да се предвиди случилото се тази вечер, да видим дали ще познаем за утре.
Имам някакви съмнения, че с това захранване ще има някаква врътка, освен това отново многострадална Марина /аман, аман, три пъти аман/, а и май в промото не излъчиха двете - Марина и Лора, стоящи до диска, та това ме кара да си мисля, че може и да не стане врътката с тренера.
Разбира се, може всичкото то да е за заблуда на зрителя, та да видим. При всички случаи който и от Глория да си тръгне, няма да ми липсва.
Това угощение да не е като в Сървайвър, както правят - ядат, пият и накрая бам - една изненадваща игра за отпадане. Дали няма да има нещо допълнително утре и да поемат повече хора за вкъщи
Точно за същото се сетих и аз, нали Агонцев точно по този начин отпадна, след такава гощавка и доста алкохол. Тук не видях имаше ли пиене на масата, или беше само храна, в “Сървайвър“ знаеш - има и танци, музика, ядене, пиене и накрая бам - игра за отпадане.

Последна редакция: ср, 30 окт 2024, 22:42 от Merri_An

# 1 092
  • софия
Искам да ви кажа, че много обичам така. Постоянно ми се сменят симпатиите, постоянно откривам нови страни на участниците. Къде добри, къде лоши. Ако някой ми беше казал, че Дзами и Гогов ще минат от светлата страна, нямаше да повярвам, а сега са ми мега симпатични. Вера започна да грее все по ярко, въпреки лунното затъмнение от продукцията. Нищо не убягва от погледа и.
 Сестрите на Пепеляшка все повече ги стяга стъклената пантофка. И все по кисели им стават физиономиите. Утре, когато и Тренерът избяга от Глория ще настане такъв живот.  Двете Гризелди, пинчерът на анаболи и КиреТО.
 Жорката прегоря в играта, вече всички са наясно със схемите му, освен неговият лагер. Виждам го скоро да поеме със сал към залеза.

# 1 093
Абе на мен ли ми се стотри или Soney пусна анкетата някъде в предните страници?

# 1 094
Днес тъкмо се зарадвах, че една от двете противнячки ще си ходи и Емил реши да развали удоволствието като каза, че ще се жертва за тях…
Как пък поне един неприятник не си тръгна досега, а само готини хора.
Не ми се вижда толкова жертвоготовен Емил. Струва ми се, че само за момента така си говореше, защото беше прясно гузен.
Или поне така ми се ще. Много се надявам да си тръгне една от двете. Като че ли Маринчето повече... много повишава тон и все иска обяснения на някого. Много е агресивна.

Общи условия

Активация на акаунт