🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 7 (27.10 - 03.11)

• 48 565
  • 1 570
  •   1
Отговори
# 120
Надкастът с Шерифката беше малко странен май. Човекът каза, че не е гледал нито едно риалити, въпреки че брат му е участвал във "Фермата", което значи, че и него даже не е гледал , а ми е трудно да го повярвам това. Берекетчето и той не бил гледал нищо, а бил отишъл на почивка, за Гошката също се твърдеше, че абсолютно нищо не бил гледал, което съм по-склонен да повярвам. Общо взето си призна, че в бавния лагер са си 10 туриста и двама, които им се играе - Кирцата и фейк Будата. Искали да си изкарат готино, да си пеят, да си готвят , та щом 30% от всички  участници само в това племе си признават, че са туристи, сумарно ще са си 80% поне такива.

Не минахме и без 15 минути обяснения, колко супер интелигентен и умен бил Беректчето и как бил първи в училище за цялата Старозагорска област. Къде ще се мери с него Билянчето и нейните европейски медали, човекът има шестици на контролните, не го търси повече. По едно време си помислих, че половината подкаст ще е оправдание от негово име. Ама колко добър бил във всичко, колко физически подготвен, колко целеустремен и нахъсан. Шерифката само му бяга момента обаче, че човек е това , което прави, а не това, което казва , че прави. А Берекетчето до момента не е направил абсолютно нищо, освен едно голямо 💩.

# 121
За мен злодеят, мислещ се за добър, е Влади, а злодеят, който си заминава в началото на катарзиса, е Георги. Да видим.
За човекът с една гривна не знам, защото Мая изглежда ок, но може да има и друг начин да остават с по една гривна в предстоящ етап и това да включва и мъже като Дзами например.

# 122
  • София
Да, пак изчетох внимателно написаното за цитата на Ники Николов и съм съгласен с коментара над мен.

1) Георги
Георги не се мисли за герой. Той си е първичен и си играе негова си игра и беше покварен от златната гривна. Ще направи куп пакости, ще разреве Биляна, а може и други лошотии да сътвори. По-късно ще се осъзнае ама явно отпада тогава.
2) Влади
Влади пък е класически добър герой (малко популист), който обаче виждаме как останалите участници откровено не харесват и той се чуди (ето имаме и пресен пример с Нина и не само) ама как така, какво лошо направих...

Simple Smile

# 123
  • София
Не минахме и без 15 минути обяснения, колко супер интелигентен и умен бил Беректчето и как бил първи в училище за цялата Старозагорска област.

Шериф каза, че Берке е с най-висок резултат от матурите, което Е постижение, на което аз не бих се присмивала.
Разбира се, този резултат не означава, че ще постъпва умно в живота си или ще влага мисъл при вземането на всяко от решенията си.

Много искам Георги да е разкаялият се и отпаднал злодей. Ей така - да се е изложил за няма нищо.

# 124
  • България
Скрит текст:
Да, пак изчетох внимателно написаното за цитата на Ники Николов и съм съгласен с коментара над мен.

1) Георги
Георги не се мисли за герой. Той си е първичен и си играе негова си игра и беше покварен от златната гривна. Ще направи куп пакости, ще разреве Биляна, а може и други лошотии да сътвори. По-късно ще се осъзнае ама явно отпада тогава.
2) Влади
Влади пък е класически добър герой (малко популист), който обаче виждаме как останалите участници откровено не харесват и той се чуди (ето имаме и пресен пример с Нина и не само) ама как така, какво лошо направих...

Simple Smile

Скандално е Ники Николов да пуска такива спойлери за продукция с толкова много вложени пари. Аз бих му дръпнала ушите. Половин сезон гадаем кой е ухапан от бълха, кой е лошия и кой е добрият, и знаем, кой кога отпада...

# 125
  • София
Скрит текст:

1) Георги
2) Влади

Simple Smile

Скандално е Ники Николов да пуска такива спойлери за продукция с толкова много вложени пари. Аз бих му дръпнала ушите. Половин сезон гадаем кой е ухапан от бълха, кой е лошия и кой е добрият, и знаем, кой кога отпада...

Значи си е свършил работата идеално Wink Не е издал абсолютно нищо, а е вдигнал интереса страшно много Simple Smile
Мен лично точно това интервю ме зариби да погледна Островът, след 6 години гледане на ИВ.

# 126
  • София
Да, скандално е.
Аз за това съм бесен и вече колко пъти пиша за това.
И то не е само това. Онова с 1 гривна преди финала е възможно най-скандалния спойлер. Това директно ти казва, кой е в топ 5 (примерно).
Или онзи спойлер как човек с 2 гривни ще се сдобие с 37/39 гривни накуп. Остава само да изчакаме момента да видим кой ще се сдобие с толкова гривни, а кои са с 2 гривни ги има на 1 стр. в основното мнение.

# 127
На мен ми беше много беизнтересен подкаста с Шериф, не го и догледах. Вървеше адски мъчно, последния човек, когото очаквах да има нужда да му теглят думите с ченгел.

# 128
Злодеят-герой няма как да не е Георги.
Към днешна дата надкастърите разказаха колко трудно понасял хейта,който му се излива в един момент.
Един вид неочаквано за него самия му се е стоварил ( моя лична интерпретация).
За контролиращия гривните- рано търсим човек с една гривна.
НН ,по спомен,разказа нещо от вида-седят и чакат кутиите и той казва,че не му пука коя кутия ще се отвори,защото всички тук правили,каквото той реши и разказва как се случва това.
Аз преди време писах, че човека с една гривна, контролиращ останалите, е Миро /според мен/, обаче този арогантен коментар не ми се връзва с неговия начин на мислене и изразяване. Просто не би използвал такъв подбор на думи, мисля. Така че сега почвам да мисля, че може да е Дзами, той си е арогантен тип отвсякъде.
А за "героите" и аз мисля, че този с катарзиса, който отпада, е Георги. А другият, който се "вижда" сам себе си като добър и интелигентен, а останалите не го мислят за точно такъв, ще е Влади.
Георги напоследък се опитва да минимизира щетите по репутацията си - то не бяха сторита с Биляна, как нямало лоши чувства, това било игра и всичко е забравено, тенис с Бистра, срещи с Влади, Кирил и т.н. Човека се опитва да чисти имидж.

# 129
  • София
И кое му е скандално, нещо да ти е спойлнал конкретно Simple Smile

# 130
  • България
Да, скандално е.
Аз за това съм бесен и вече колко пъти пиша за това.
И то не е само това. Онова с 1 гривна преди финала е възможно най-скандалния спойлер. Това директно ти казва, кой е в топ 5 (примерно).
Или онзи спойлер как човек с 2 гривни ще се сдобие с 37/39 гривни накуп. Остава само да изчакаме момента да видим кой ще се сдобие с толкова гривни, а кои са с 2 гривни ги има на 1 стр. в основното мнение.

Само дето не е казал кои трима ще са на финала, но знаем, че няма да е Жоро, който досега има най-голяма заявка за финал. От монтажа мога да предположа, че Бистра е на финал, но то и с две патерици ще е трудно да не е на финал.

# 131
  • София
И поредния надкаст... 😀
Този обаче е с рекордно малко времетраене. Защо ли... 😉

# 132
  • България
И поредния надкаст... 😀
Този обаче е с рекордно малко времетраене. Защо ли... 😉

Аз като ѝ чух пискливия глас реших, че няма да я слушам. Ако някой се прежали, моля да разкаже.

Подкастът с Шериф беше много интересен.

Не съм слушала този с Мимо, а искам.

# 133
Защо да е рекордно малко? То всички са почти с еднаква продължителност, много малка разлика.

# 134
  • София
Хмм, видя ми се 1:08 ч.
Няма значение де, аз така или иначе всичко следя. Но основно ги слушам със слушалки навън или докато работя и пр. Иначе е невъзможно да смогне човек.

Общи условия

Активация на акаунт