🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 7 (27.10 - 03.11)

• 48 599
  • 1 570
  •   1
Отговори
# 135
За Ина, нищо грандиозно:
Оплака се, че малко са преекспонирали това с Венци и особено, че са ги питали в кръга.
Искала да даде шанс на Нина да спечели като се падна на колелото.
Има си нов приятел.

Прекратиха интервюто малко по-рано, заради нещо друго Live.

# 136
Надкастът с Шерифката беше малко странен май. Човекът каза, че не е гледал нито едно риалити, въпреки че брат му е участвал във "Фермата", което значи, че и него даже не е гледал , а ми е трудно да го повярвам това. Берекетчето и той не бил гледал нищо, а бил отишъл на почивка, за Гошката също се твърдеше, че абсолютно нищо не бил гледал, което съм по-склонен да повярвам. Общо взето си призна, че в бавния лагер са си 10 туриста и двама, които им се играе - Кирцата и фейк Будата. Искали да си изкарат готино, да си пеят, да си готвят , та щом 30% от всички  участници само в това племе си признават, че са туристи, сумарно ще са си 80% поне такива.
Това е изключително разочароващо и най-големия ми проблем със сезона. Не знам на какво разчиташ, когато си вкарал толкова много туристи отишли просто да се накефят няколко седмици и да си ходят. Не разбирам продукциите защо предпочитат да залагат на такива профили играчи. Вкарай си 7-8 играча, които са готови да мачкат всичко пред себе си, да предават и да мислят в играта. Не вярвам да не е имало хич такива.
Явно "скаутите" трябва да ги уволняват.

Някой спомена австралийската версия, където също има много такива хора, но там процента беше сигурно 5-10, а и имаше много брутално надъхани играчи за победа

# 137
Аз съм на мнение че оувър напомпването във фитнеса до степен да изглеждаш квадратен , не доказва, че си физически добре подготвен за игрите.
Мускулната маса не виждам да оказва кой знае каква разлика в точно такива игри, виж гъвкавостта е друго нещо, а в случая тя си е взела отпуска май.

Иначе ок, бил е първи на матурите, супер. Обаче това че имаш шестици не означава, че си оувър адекватен като цяло .

Не съм слушала Шерифката, ама и той не му прави услуга. Да каже " да той сгреши, човек се подвежда, млад е, обаче ще се научи" е по-добре от "има само шестици на матурите и е оувърачиивър" това звучи несериозно на фона на излъчваното в момента.

# 138
Мускулната маса не виждам да оказва кой знае каква разлика в точно такива игри, виж гъвкавостта е друго нещо, а в случая тя си е взела отпуска май.

Точно в надкаста с Ина обсъждаха водещите кой се брои за силен играч и тезата беше, че който печели игри, а докато стане ясно кой печели, за силен се счита - който има мускули.
Демек служат за първоначален респект.

# 139
На мен ми беше доста скучен разговорът с Шериф, даже бих казала, че самият диалог вървеше много мудно. Почти нищо интересно не каза, точно, защото и той е отишъл на почивка.

# 140
  • София
Те като цяло му спестиха на Шериф неудобни въпроси. Така и не го попитаха директно какво мисли за играта на Георги в момента и приказките му. Нито какво мисли за скандала около Биляна.
Тръгна Шериф да разказва нещо интересно за Венци колко уникален бил и те го прекъснаха и после си забрави мисълта. На още два пъти така го прекъсваха когато аха да каже нещо по-интересно като мнение за други играчи и те пак го прекъсваха.
Много разочароващо.

Иначе на мен ми хареса надкаста с него. Все пак е имал някаква стратегия. Прилагайки философията как много алфи събрани накуп на едно място не виреят и се самоунищожават (Прекрасен нов свят)
Или как бедните търпят, търпят, но свалят богатите, защото самите богати/империите рухват/изяждат се отвътре.
Тук веднага бих посочил древния Рим и описано по един уникален начин във Фондацията от Азимов.

Начетен е Шерифката, ама да, факт, каза си, че е отишъл за изживяването. То наистина лошо няма. Нека има такива.
Ама да бяха изнамерили още двама трима като Георги (особено) и Кирил и щяха да хвърчат.

# 141

Точно в надкаста с Ина обсъждаха водещите кой се брои за силен играч и тезата беше, че който печели игри, а докато стане ясно кой печели, за силен се счита - който има мускули.
Демек служат за първоначален респект.
Това могат да го кажат само хора, които наистина са туристи и не са гледали никога подобен тип риалитита, каквато реално е Ина и компания Smile . Ако питат някой адекватен участник, който е запознат с този тип  формати, ще си каже, че жилките и адаптивните играчи са най-добрите, а назобаните батки са дъното.

# 142
Подкаста с Шериф е сниман и излъчен преди последните два епизода. Няма как да се обсъждат на Георги действията.

# 143
  • София
Ахааа, окс.
Да, да, те имат този навик. Логично.

# 144
Аз смятам че Шериф си бе достатъчно добре подготвен физически. На плуването бе като торпедо. Победи в гладиаторска битка Влади.  Да, има коремче, но той съвсем умишлено е качвал килограми за предаването.

# 145
Шериф не бих го нарекла "турист". Може и да е влязъл с развлекателна цел, но в шоуто показа интересен образ и не остави впечатление да се скатава и почива.

# 146
Много ми беше скучен Шериф, искал всички да си били заедно, да си готвят, да пеят. 🙄 От на Сами каста 3/4 туристи, добре че е Жорката сега да го отсрами. Той реално си е топ попадение.

Тоя тип фалшиви герои им направиха сезона. Рената и Георги с вибрациите и енергиите да се пазиш от околните да не им правиш добро и да ги чакаш да ти се молят, Бистра с религията, в която си хапва пред гладния ближен и око не и мигва. Може би трябва да ходят да търсят участници по някакви такива семинари и нравоучителни събития.

# 147
И за мен Шериф не беше турист. Доста добре владееше социалната игра, а се видя че и на битките не е слаб.

# 148
  • София
Ако не беше проблемът с крака и инфекцията, Шериф щеше да стигне напред. Представяше се много добре на игрите.

# 149
В крайна сметка, често се оказва, че неща, в които ние съзираме стратегия, не се основават на някаква дълбока мисъл. За всичко това аз видя Неделчо и Туджаров, те ни мотивират да дълбаем толкова.

Общи условия

Активация на акаунт