🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 7 (27.10 - 03.11)

• 49 910
  • 1 570
  •   1
Отговори
# 495
  • България
В сутрешния блок на бТВ в момента от 10 мин. 3 дами и 1 мъж обсъждат снощния другарски съд...

Аз очаквам Кирил и Жоро да избухнат с постове в Инстаграм за извинение и оправдание.

# 496
Берке, ти с жена спал ли си преди Биляна, че очакваш такава която не е била с мъж преди теб? Ей така - за себе си питам.

ferencliszt, такива хора нямат срам.

# 497
Аз не разбрах, хора, кое му е осъдителното една жена да прави секс ??
 Кой век сме, кое му е ненормалното...тия като амиши снощи Joy

# 498
Ееее, човекът отгеледан в традиционно семейство явно е чакал готвачка, слугиня, че и девственица.

# 499
  • Буркина Фасо
Кирето въжбще не и е простил на девойката. тя и за това е отишла при него, освен за решаването на пъзели. опънал я е като стой та гледай Smiley

# 500
Последното, което очаквам от Кир Жуан е да реди пъзел с някоя жена. 😁

# 501
  • софия
С неговия снажен ръст не е проблем да не му се вижда носа. Освен, ако не подскача на пружинки. Леле, така не съм сипвала на никой до сега, но това момче изкарва всички дяволи от мен.

# 502
Последното, което очаквам от Кир Жуан е да реди пъзел с някоя жена. 😁
И то седем дена.

# 503
  • София
Ахаха, СлаБе, и аз така.
Обикновено не коментирам външен вид на участниците, ама тук ми е трудно да се въздържа. Поведение на висотата на ръста.

# 504
  • София
Другарският съд си беше чиста проба идея на продукцията. Ако Биляна е искала да се изясни с мустачко, няма защо да се обяснява пред всички. Дърпа си го настрана и се изясняват/извиняват както направиха накрая. Ама така рейтинги не се вдигат. Да се извинява на целия лагер - за какво? Че я нарочиха за изхвърляне?
Умрях си от смях да гледам как Беркето копае дупка към Китай. Това си беше направо  метафора на социалната му игра и отношението с "любомата". Имаше една негова реплика, че са проверили дали играта е била честна, т. е. че кокосите на всички са закопани еднакво надълбоко. Явно се е почувствал онеправдан, въпреки че си намери кокосчето на плитко. Не му стига акъл на момчето, определено.

Последна редакция: вт, 29 окт 2024, 10:35 от mlv

# 505
Разпита върху Биляна и нейното излишно извинение и на мен дойдоха в повече. Беше ми неудобно да гледам, не знам с какви очи стояха Лора, Марина, Иван и Тренера. Не че другите не бяха нагли по различен начин, де. Тренера разочарова, не знам защо очаквах като най-възрастен поне да вземе някакво отношение Sad Но то мъжеството не е до години... Иначе вярвам на Киро за случилото се, но това е без значение. Дребната душица получи своето удовлетворение за "изоставянето", Георги съвсем се самозабрави, че да си мисли как има право да държи сметка и задава подобни въпроси. Беркето не ми се коментира даже. Биляна е много млада и постъпи глупаво, дано вече е преосмислила нещата.

Иван поднесе изненада на игрите, ахаха. Харесва ми да е по-непредвидимо.
Марина дали ще се усети някога, че не е в "Най-добрата майка" Rolling Eyes

# 506
Познах за Иван, че не е палма, а само се прави на такава, но според мен играта му още е да стои колкото може под радара, така че утре няма и да опитва да печели, дори играта да е благоприятна.

Игра за златната гривна вече няма да има. Тя си е като обикновена гривна, само допълнителна храна носи. Като излезе Георги на игра залага висчко, включително златната.

# 507
Не мога да преценя доколко продукцията е имала пръст в другарския съд, защото за съжаление като жена, никога няма да се изненадам на малоумните решения, които се вземат на 21. Особено в изолирана среда, в състояние на афект и емоционален дистрес. Този лагер освен това така я гаслайтна, затова че тя е виновна, че момичето започна да го вярва. Дори в разговора с Гогов -  тя е убедена, че тя е направила грешка , защото всички хора, с които съжителстваше и на които разчиташе й го казаха.

Като цяло си мисля, че върлува едно вярване че жени като Парвати са под път и над път, но истината е, че на приказки е лесно, но реално е много по-вероятно да се объркаш и да харесаш някой като Киро еле пък после да се чудиш как е възможно.

# 508
От сърце се смея... Кир Жуан, Бефенди... 😂Гошо какъв беше да си допълня?

Впрочем, Беркето се държи точно като отличник - един такъв литературен изказ, малко бавен, малко неразбираемо сложен, малко високопарен, да се чудиш туй дете с дефицити ли е или е зубърче някакво, ама странно.

Тренера просто трябваше да стане и да прекрати това нещо! А той мълча като онова, до което се е докоснало това.

# 509
Единствен Гогов постъпи адекватно като я утешаваше и бащински даваше съвети. Той си го каза, че също има дъщеря на подобна възраст и че се надява, ако някой ден й се случи нещо подобно да има кой да й подаде ръка и да я успокои.

Жалко, че родителите в лагер 2 явно не са никак емпатични, а уж влезнали да дават пример като майки. Лора правеше ужасни коментари как Биляна отивала в лагер 1 да минава и през другите мъже. Все повече се убеждавам, че Лора е голям женомразец. Сигурно умира от яд, че Биляна е красива, свежа, с добро сърце и явно предизвиква интерес сред мъжете.

Общи условия

Активация на акаунт