🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 7 (27.10 - 03.11)

• 49 910
  • 1 570
  •   1
Отговори
# 480
Склонна съм да си мисля, че от продукцията са подшушнали на Биляна да ходи да се извинява, за да лъснат всички що за мъже са...
Много искам Биляна да се нахъса и да бие Беркето.

# 481
  • софия
Склонна съм да си мисля, че от продукцията са подшушнали на Биляна да ходи да се извинява, за да лъснат всички що за мъже са...
Много искам Биляна да се нахъса и да бие Беркето.
И аз, но като гледам как я обработва, ще му пусне победата от чувство за вина. А щеше да е  чудно да го натири в посока мамини.
 А, добрутро!

# 482
Според мен той ще и пусне и не защото е много благороден, а за да се направи на голям мъж. И да замаже гафовете до момента. Или защото така е по сценарий.

# 483
Аз се чудя кога ще вмъкнат битката за златната гривна, след като всеки ден се очертава да има по две битки. И кои ще се включат в нея? Може би настоящия притежател и двамата победители  от игрите за шампионски залог.

За снощи всичко сте казали, голяма излагация беше, която можеше да ни бъде спестена.

Много ми хареса Дзами как отряза Влади.

# 484
  • София
Много грозно беше това вчера, но Биляна се пооплете. Според мен е имало нещо с противняк 1, но противняк 2 няма право да се сърди, защото е било преди него. Освен ако иска да заведе вкъщи непорочна мома. Не виждам принципно и това какво общо има с играта, та беше важно на целия лагер, членът докъде е стигнал. И как щяла да прелита от цвят на цвят. Не блести от акъл, както се видя Биляна, че да прави стратегии, както и новият й обект. Само дето се изложиха всички вкупом, кой от кой повече.
Обзорът на епизода е топ, много се смях Joy

# 485
tfn2k
топ коментар! Sweat Smile

Добро утро! Дано не ви болят главите от снощи. Силно се надявам Берке да хване пътя към дома.
Имам размествания в моята класация на любимците - Влади слиза по-надолу и го измества Дзами.
Миро, Венци, Дзами, Влади, Гогов

# 486
  • София
Аз недоумявам как която и да е жена би се доближила до подобен противен тип като Киро, камо ли да го докосне. Баси! Мен ме е гнус да го гледам тоя.

# 487
# 488
И два лафа които запомних:

Влади:
-- Дзами се оказа неразположен.

Венци:
-- Ще ям докато стана 120кг.

# 489
Аз след всичко там дето тя каза, той каза, съвсем честно си признавам, че не разбрах била ли е с Киро или не. Той нали, въобще не е светец, но чак пък да лъже в национален ефир за подобно нещо ми изглежда твърде прекалено. А тя нито отрече, нито потвърди, нищо не разбрах нито от шикалкавенето й, от опитите й да каже нещо без да го казва с думи… то и затова Гошо се опита директно с думи да постави въпроса белким стане ясно какво иска да каже автора с тези думи. Сбирката беше организирана от сценаристите, това е 100% сигурно. Биляна май се чудеше хем как да се измъкне, хем как да угоди на продукцията и да вдига рейтинга с ала-бала.

Просто не си попадала на хора, които нямат срам.
А тя много ясно каза, че е лъгал че са правили секс. Каза го два пъти, колко пъти да го каже?
Показателно е, че Биляна само отиде да пита Кирил правили ли са секс, никоя нормална жена не би го направила ако бяха правили секс.

Простащината на Жоро ме втрещи. Ама той слагал ли си е члена в оная работа? Ама колко пъти го е слагал? Ама на кои дати е станало?

# 490
Уж другарски съд, пък така и не стана ясно имало ли е секс или не. То затова Георги не можа да смели случката и зададе толкова уточняващи въпроси.
Според мен и двамата не лъжат. Мисля си, имало е някакво натискане, попипване тук-там, малко цуни-гуни, ама докато Биляна успее се съблече, Киро сигурно вече е бил приключил със секса. Затова Биляна не го брои за секс, пък Кицата гордо е осведомил куцо и сакато.
Кирчо, да знаеш - ако жената не е разбрала, че е имало секс, не бива да се хвалиш така на всеослушание. Бие ти по репутацията. То, всъщност, въобще не е редно да се хвалиш, ама...

Последна редакция: вт, 29 окт 2024, 12:00 от Дидичка

# 491
Не аз за себе си искам да разбера... Joy  въпроса кой орган до кой опрял  - това от сценаристите ли беше подадено?
Не питам за преател, а ей тъй за себе си...   Rage

# 492
тя Биляна си каза ясно - да, интимности е имало, но не - секс е нямало.
Кирил  показа че интимносттите ги смята за секс
-пиенето на кафенце
-това Биляна да преспи у него
-това да се поразъблече пред него
-евентуално малко гушкане

това го брои за секс.
Отделно Кирил много пъти доказа, че това което говори не е истина, така че не му вярвам и за половината.

# 493
Играта взе да става мноого интересна. На мен ми хареса как се обърна палачинката.

Група А:
Иван се представи прекрасно вчера, на фона че беше само палма в ъгъла се впечатлих.
Не го казвам само защото той е победителя, направи ми впечатление как ловко и грациозно се движеше по препятсвията. За целенето ясно, има голяма доза късмет, но на терен за мен стои доста по-добре от Лора,Петя, Берке, Сашо.
Помощта която оказа на Биляна , беше 100% помощ, не примерно като Дзами дето помогна ама чак преди да бие.
Впечатли ме честно.

Група Б:

Венци както винаги, удоволствие да се гледа. Въпреки че е пожарникар, обаче забелязвам че баланс по греда малко му куца, първия опит винаги е неуспешен.
Марина - добре ама нищо, което да впечатли. Една Биляна в предната група с ранен крак се справяше на същото ниво.
Берке - "страхотна" игра. Аз бях убедена, че пак няма да е неговата игра и ще е последен. Изгуби кокосите из водата, изкопа тунел до ядрото на земята и пак оправданията, че нещо не му било заровено под носа. Никакв и изненади тук

Повече не съм викала за някой да спечели, отколкото за Венци в тази игра.

За мелодрамата в друг пост , че първо ще си подбера думите

# 494
  • София
В сутрешния блок на бТВ в момента от 10 мин. 3 дами и 1 мъж обсъждат снощния другарски съд...
Е, свърши.
Дамите бяха гневни и възпитано назидателни спрямо БеЕфенди и Разследващия с пръстена. Не им е било никак смешно - както и на нас.
(Които си пускате записи и можете да превъртате - ще го хванете. Преди обед, май почнаха към 09:35 ч.)

Общи условия

Активация на акаунт