🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 7 (27.10 - 03.11)

• 48 895
  • 1 570
  •   1
Отговори
# 600
  • Другата България
Какви 3-4 жени, очите на Киро пъзела святкат като мигачи на Жигула при гледката на всяка една жена, особено ако е с по-изрязан бански или горнище, което прави зърната ѝ видими от къщата на филипинското семейство.
Особен афинитет има към силикона. Според мен само заради това за момента Ванеса остава встрани от този така “приятен“ поглед.
А Марина я спасява единствено и само тренера и заявката за майка и знаемморалакойтопроповядва.

# 601
Тия тримцата - Шефкет, Гоше и Кирцата....имат не от мен...пък нека се оправдават в социалките...

# 602
Публичен си е профилът на Гоше, обаче изведнъж е скочил на 12К. Въпросът е, дали има много нови последователи изведнъж, незнайно защо, или рязко са спаднали и си е купил няколко К да замаже положението😀?

# 603
  • България
Публичен си е профилът на Гоше, обаче изведнъж е скочил на 12К. Въпросът е, дали има много нови последователи изведнъж, незнайно защо, или рязко са спаднали и си е купил няколко К да замаже положението😀?

От 2 седмици върви нагоре като числа: 11.8к, 11.9к, след снощното омазване 12к.

# 604
може да го следват, за да го хранят

# 605
Въпрос към тези, които са видяли колко била разстроена Биляна. Да ми обяснят една разстроена жена така ли широко и радостно ще се усмихва на играта?

# 606
На коя игра?

# 607
С която днес започна епизода. Играта на 6-тимата.

# 608
Хората пеят "Детелини", Киро Анестезиолога пее "Двете линии"....

# 609
Какви 3-4 жени, очите на Киро пъзела святкат като мигачи на Жигула при гледката на всяка една жена, особено ако е с по-изрязан бански или горнище, което прави зърната ѝ видими от къщата на филипинското семейство.
Особен афинитет има към силикона

Е а съм чувала, че като се отървеш от един порок си намираш друг.
Разбирач е Киро на силикона.

Мая мен не ме дразни, че е с бански без подплънки.
Дженифър Анистън се размяташе така през почти всички сезони на един друг ситком😁.

# 610
  • софия
Венци, душата все едно тъкмо е излязъл от кабинета на доктор Енчев.😀
 Приятно гледане, банда!

# 611
  • София
... но се оказа, че там няма нищо. (което Биляна този път не рече). Simple Smile

# 612
  • Другата България
Половин час искрено и лично, отново.
Поне Биба потвърди предположението ми, че се отказала от Киро, защото е абсолютен гащник.
Това със затвора беше малко попресолена манджа.

# 613
може да го следват, за да го хранят
Следват го сеир да гледат!

Чеки сега да извадиме Сашко Гюров от миманса. Ей, какво нещо е да се родиш известен...

# 614
И това сега с Гюрови е излишно! Да не говорим, че не е честно спрямо останалите!

Общи условия

Активация на акаунт