🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 7 (27.10 - 03.11)

• 48 822
  • 1 570
  •   1
Отговори
# 855
По-скоро имаше предвид, че гледа в перспектива, според мен. Киро пъзелиста с нещата, с които се занимава, не е особено добра партия за сериозна връзка и създаване на семейство.

# 856
Прозвуча като предстоящо и сигурно бъдеще, ако остане с Киро, ама знам ли...

# 857
Аз снощният епизод не знам как да го коментирам, беше адски скучен.

Биляна малко пресоли манджата за Киро, аз въобще не го харесвам, но е далеч от престъпника, който го изкара.
Грубоват е и с пороци ( кой пък няма, неговите са повече от един просто) , но не мисля че е някакъв върл мафиот, а просто селски тарикат. Такива под път и над път , липсва му само бананката да я носи като диагоналка.

Яд ме е, че ще слушаме пак синхроните на Берке и заучени фразички.
За едно Киро беше прав, до онзи ден той говореше за предателството на Биляна, пенявеше се там, сега изведнъж пак сме голямата любов. На мен не ми се връзва този сценарии и си е режисиран отвсякъде.

Пак казвам Киро ми е дъно, но е натурален образ, и личи че не играе - свалки, емоции - тук мисля че няма режисура. Доста добро попадение.

Ако играеха един срещу друг Берке нямаше шанс на тази игра. Тук високият ръст и гъвкавостта имат значение, а Биляна е по-дългокрака от него.

Марина и Лора, няма се хабя даже всичко сте казали дотук.

Дожаля ми за Венци, не знам но е най-бинтования играч на острова и пак се хвърли в битка, все едно му е последна. Не подценява никой, много голям феърплей има при него и това ми харесва.
Много голям добряк е и си заслужи да е най-богатия човек на острова.

Топ коментари на вечерта:

- искренно се смях с това, ако играта е "изпейте песни на Глория" . Казано с наивен тон и без злорадство.
- Гогов , за зестрата на Берке и за храната, просто Гогов ми е топ.  Не искам да си тръгва със сигурност.
- допълвам коментара с изказването на Венци, че първото , което ще си провери дали му се е увеличила фенската маса и дали са били повече от 12

Последна редакция: ср, 30 окт 2024, 13:33 от count_horror4e

# 858
Харесвам единствено Миро.
Венци дори не, защото вятър го вее на бял кон него...

# 859
  • София
Да се включа набързо (въпреки че вече съвсем го отписвам този сезон) относно броя на гривните във фаза 2: единствената разлика в това дали имаш 30 или 1, е това, че този с 30 има 30 пъти по-голям шанс да бъде избран от диска, докато този с 1, трябва да се надява някой друг да го включи в игра. После на самите игри всички са равни, дори този с повече гривни има потенциално по-ниска възможност за печалба, докато човек с 1 може да поема по-големи рискове и евентуално по-голяма печалба
И относно този диск, да питам някой някъде има ли статиската на числата падали се досега на диска, защото прочетох една теория, и искам да я проверя.

# 860
  • Другата България
Да се включа набързо (въпреки че вече съвсем го отписвам този сезон) относно броя на гривните във фаза 2: единствената разлика в това дали имаш 30 или 1, е това, че този с 30 има 30 пъти по-голям шанс да бъде избран от диска, докато този с 1, трябва да се надява някой друг да го включи в игра. После на самите игри всички са равни, дори този с повече гривни има потенциално по-ниска възможност за печалба, докато човек с 1 може да поема по-големи рискове и евентуално по-голяма печалба
Скрит текст:
И относно този диск, да питам някой някъде има ли статиската на числата падали се досега на диска, защото прочетох една теория, и искам да я проверя.
Благодаря за разяснението, значи горе-долу правилно съм разбрала.

# 861
Георги е много талантлив татуист и това е причината за многото последователи, а не предаването.

Чак пък много талантлив, има къде-къде по-добри от него, а и не виждам да имам някакъв отличаващ се стил.

Но това си е мое мнение, не ангажирам никого с него 🙂 Все пак хората харесваме различни неща 🙃

# 862
Биляна направо си каза, че не иска този, с когото е, да е в затвора и да му ходи на свиждане. На Киро това ли му предстои? Съдят го за нещо?

Ако не е тайна може ли да узная къде е това интервю? Снощи ли са излъчили някакъв синхрон? изпуснах част от епизода, бях на театър.

# 863
Биляна направо си каза, че не иска този, с когото е, да е в затвора и да му ходи на свиждане. На Киро това ли му предстои? Съдят го за нещо?

Ако не е тайна може ли да узная къде е това интервю? Снощи ли са излъчили някакъв синхрон? изпуснах част от епизода, бях на театър.

https://btvplus.bg/produkt/predavaniya/60967/sezon-1/ostrovat-na … zod-26-29-10-2024

от 9-тата минута някъде.

# 864
Синхрон от снощи е, да. Направо си пусни епизода 😂

# 865
Аз вчера писах, че Венци няма да се кефи да е най-богат, защото харесва да влиза в игри, но пък забравих колко харесва да яде Simple Smile Simple Smile

За числата като основа ползвам първи пост на Дяволо
Избраникът на диска за 24 часа:
21 Ванеса (лагер 1)
55 Гогов (лагер 1)
79 Мимо-Гарсия (лагер 3)
68 Мая (лагер 3)
79 Бистра (лагер 3)
3 Секулички (лагер 2)
84 Емил Тренера (лагер 2)
72 Бистра (лагер 3)
43 Тренера (лагер 2)
39 Миро (лагер 3)
7 Петя (лагер 1)
14 Митов (лагер 1)
31 Дзами (лагер 1)
38 Влади (лагер 1)
40 Бистра (лагер 3)
100 Георги (лагер 2)
33 Ина (лагер 3)
65 Кирил (лагер 2)
85 Влади (лагер 3)
83 Тренера (лагер 2)

Тренера три пъти, но с различен номер, 79 се е падало два пъти но с различен притежател

Последна редакция: ср, 30 окт 2024, 13:53 от Одри ♡

# 866
Биляна малко пресоли манджата за Киро, аз въобще не го харесвам, но е далеч от престъпника, който го изкара.
Грубоват е и с пороци ( кой пък няма, неговите са повече от един просто) , но не мисля че е някакъв върл мафиот, а просто селски тарикат. Такива под път и над път , липсва му само бананката да я носи като диагоналка.
Той, че не е мафиот, не е, но не е и тарикат! Ако беше тарикат, нямаше да е разпродал имуществото си, че и жилището на баща си май... а щеше да го е умножил. Комарджиите, ако не спрат, са пропадняци. Киро е глупав.

# 867
Киро е управител на нощен клуб – знаем за VIP-стаичките.

# 868
Ако продължат с тези сладникави глупости ще загубят голяма част от мислещата аудитория.

За съжаление БГ продукциите въобще не се целят към мислеща аудитория, така че точно тези неща вероятно много повече вдигат интереса към предаването, отколкото това, което ние тук искаме да гледаме. Във Facebook поста за напускането на Иван май събра най-много реакции, сравнение с постовете за другите напуснали участници, отделно постовете за любовните драми направиха най-много коментари от началото на сезона (ако приемем, че това е някакъв показател). Така че по-скоро май трябва да се радваме, че все пак има и стратегическа игра освен всичките други сюжети, защото скоро време едва ли можем да се надяваме да изчезнат изцяло.

Другото е, че голяма част от сегашните участници не умеят толкова да играят стратегически, за да се набляга чак толкова на тази част. Ако вкарат 15-20 човека, които разбират и им се отдава, тогава можем да очакваме да имат с какво да запълнят епизодите, вместо лични истории и драми. 10 човека статисти е допустимо за това предаване, за да има кой да се отказва доброволно.

# 869
Да не забравяме, че Биляна е на 21, още разсъждава като дете на моменти. В нейната глава и комарджията може да го вижда като престъпник.

Общи условия

Активация на акаунт