🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 7 (27.10 - 03.11)

• 48 832
  • 1 570
  •   1
Отговори
# 795
Доста интересни факти отново изплуваха и от днескашния, изпълнен с непредвидими обрати епизод:

- Очевидно България има "топла" връзка с Филипинте по вода и наистина пътят е само 4 часа. Лордът беше прав, хак да ви е на тези, които го обвинявахте.

- По някаква причина името Александър има опция да се казва Ати на галено?!

- Венци взима сертификат по английски език на ниво ясла 3та група.

- Бойко Борисов е баща на почти целия лагер Миро Гарсия.

- Maрина нИ рИва Frowning .

- Венци вика танцьорки и певица с парите от победата. Завършва се с масаж в стил "Пунта Мара".

- Берекетчето възпира Биляна от това да му прекъсне серията с всякакви загуби на и извън арената.

- Н.Н. получава наградата "Блуткава Боза" , но и договор да продуцира 8893 сезон на "Дързост и Красота"

- Гошката демонстрира невиждани, търговски умения. Добре, че може да рисува, та да има какво да работи.

- Завръщането на бойния, розов памперс.

- Сано демонстрира близка връзка с баба си посредством пуловер, който носи на 45с.

- Отчетен е рекорден брой зрители пред телевизионния екран , които са заспали по време на прощалната реч на Каскетчето.

- Ванчо Чирпанчо се оказва дилър на гривни, изсипвайки тези на Влади при Венци и давайки шанс на Берекетчето да си продължи серията от загуби без шанс за победа.

- Става ясно, че Биляна трябва да говори възможно най-малко.

- "Хана Пеньоар диск" се завръща и е топ момента на серията.

- Биляна предлага на Берекет да редят пъзел някъде само двамата, но той има нужда от консултация с Киро Анестезията първо.

- Тренера лепи магнити по диска, докато всички спят.

- Гогов е склонен да предложи брачно ложе на дует "Боза", но чака зестра от Берекет - 3 тави балкава, килограм локум, кашон "Холидейчета" и да поноси слипа в една битка.

П.П. Когато Н.Н. каза, че се е чудил с какво да пълни 3часовите епизоди, не му вярвах и мислех, че няма как да няма достатъчно контент. Явно съм бил в огромна грешка. Още един епизод с 90% режисиран пълнеж в него и аудиторията като нищо ще дропне драстично.
Ох, така не съм се смяла отдавна....😆 Ще чакам обзор след всеки епизод!

# 796
Обаче Сано за пръв път пита някого дали Доброволно си дава гривната...съмнително ми е някак.Даже Иван го повтори дословно, случайно ако някой не е разбрал, че си дава гривната Доброволно...

# 797
Денят, в който съм толкова силно инвестирана във взаимоотношенията на двама абсолютно по никакъв начин не фактор в живота ми хора, както Марина и Лора са инвестирани, ще е денят, в който ще си направя лоботомия с бормашина.

Няма да коментирам режисура или каквото и да е, но просто тия двете чинки ме карат да си скъсам феминистката карта.

Кирил е доказателство, че дъното си има мазе.

Гогов има спешна нужда да говори с някой на неговата възраст, че тая детска градина ще му докара нервна криза скоро.

# 798
  • Другата България
И моят “обзор“ за епизода ще е кратък, аз писах достатъчно по време на него.

С такава надежда започнах седмицата, дотук две вечери се улавям, че основно хейтя и се подигравам.
Все пак, ББ върви по конкурентната телевизия, ако исках да го гледам, направо там да бях скокнала.

# 799
Единственото интересно нещо днес бяха кривите физиономии на Киро, Мама и Лора (трябваше да помисля малко, че да се сетя как се казваше).
Добре, че е Гогов да пусне някое лафче, че иначе не се търпи. Мозъкът ми все повече заприличва на захарен памук.

За съжаление, "Дързост и красота", епизод пореден, продължава.

Иван си тръгна в пиковия за него момент в играта. Браво пич. Едва днес забелязах какъв красив цвят са очите му.

# 800
Представете си само, ако Кен беше спечелил  срещу Венци. Сега Берке щеше да е най-богатият на острова Joy Печели и гривните и момичето

# 801
Titanbg, перфектен анализ на всичко , браво !

Ванката от самото начало си го харесвах и го усетих, че е най - добрият човек от всички там, търсещ и виждащ само красивото и доброто в живота, много чисто сърце. Стана ми болно когато каза преди няколко епизода, че цял живот е бил сиромах.  Пожелавам му от сърце много щастие ! Жалко обаче, че спаси Берке. Не мога вече да издържам тия смешни любовни истории.

# 802
  • España
- Гогов е склонен да предложи брачно ложе на дует "Боза", но чака зестра от Берекет - 3 тави балкава, килограм локум, кашон "Холидейчета" и да поноси слипа в една битка.
Е, не 😂
Тука вече някоя институция със сигурност ще трябва да се сезира
Ох, тамЪн бях позадрямала  след “сладкарница в детската градина” тази вечер , но след като прочетох това болднатото от цитата и си го визуализирах , рязко се разсъних 😂😂😂😂!

# 803
Обаче Сано за пръв път пита някого дали Доброволно си дава гривната...съмнително ми е някак.Даже Иван го повтори дословно, случайно ако някой не е разбрал, че си дава гривната Доброволно...
Тук прозира едно финансово предложение, което Ванката не може, вероятно и не иска да откаже, за да се хванат младите за ръце, и да тръгнат заедно към розовия залез... Толкова е плитко и прозрачно, че нама накъде! И никой не може да ме убеди, че няма такова нещо.

# 804
  • Белгия
Аз съм изумен от видяното в тези два епизода:
......

Много добър анализ! Проблемът не са този или онзи учасгник и с кого какво са правили, а продуцентският екип.
Предаването взе да доскучава. Игрите са малко, все едни и същи хора участват, останалите са статисти. Даже и интересни играчи като Миро само дремят, защото някой трябва да ги избере. Правилата са силно недообмислени. Като нямаше накъде, измислиха тази драма, да посъбудят зрителите.
За голямо съжаление на всички, които се надяваха на нережисирано предаване и без драми в стил 'искрено и лично'.

Последна редакция: ср, 30 окт 2024, 00:14 от mik123

# 805
  • Другата България
Скрит текст:
Единственото интересно нещо днес бяха кривите физиономии на Киро, Мама и Лора (трябваше да помисля малко, че да се сетя как се казваше).
Добре, че е Гогов да пусне някое лафче, че иначе не се търпи. Мозъкът ми все повече заприличва на захарен памук.
За съжаление, "Дързост и красота", епизод пореден, продължава.

Иван си тръгна в пиковия за него момент в играта. Браво пич. Едва днес забелязах какъв красив цвят са очите му.
А като се сетя какви надежди възлагах на етап две - Win Win.
Засега положението е мрън-врън, с елементи на пън. Като за ролята на пън-А има доста желаещи.
На първо място е моят “любимец“ Киро. Той е един от малкото /вероятно трима - четирима/ участници, който е влязъл там без да е човек на тоя и оня, и с идеята да си тръгне от острова с кинти. И благодарение на голямата си уста и накърнено его, както и липсата на сиво вещество даде такава “храна“ на продукцията за това, което наблюдаваме, че чак ме е яд на него. Представям си как НН доволно е потривал ръце, виждайки потенциала /според него/ на този многоъгълник, “случайно“ замесвайки хора като Марина, тренер, менер, които допълнително да се впишат като някои от ъглите /основно тъпи/.
Да, ама от цялото това режисирано нещо страдаме ние, зрителите, а и участниците, които вече пореден епизод стоят в миманса, никакво развитие около тях, никакви очаквания /и как да ги имаме, като нищо не виждаме?/. Ето например Викито Митов - толкова безличен го изкараха, от епизода тази вечер помня само една ръка от него, която вдигна когато /уж/ гласуваха за Берекет. И той я вдигна като в транс, с един празен поглед. Ванеса? Коя беше тя? Нина съвсем се обезличи, откакто се премести при нумеролозите, на Бистра също ѝ потънаха ...кокосите, а преди ѝ отделяха доста екранно време. И още, и още. Очакваме разговори за стратегии, коалиции, сметки със или без кръчмар, получаваме еФтин нескопосано режисиран сериал, в който тъкмо решим, че сме се отървали от Ферхунде и Левент, и те се завръщат с пълна сила, заемайки отново /дано не/ цялото екранно време, че и пространство. Да не говорим и за останалите лирични отклонения като това с “масажите“ на Бистра и Мая върху и без друго изтерзаното тяло на Венци - за момент /ама само за момент/ направих аналогия с “Една му с билки раната върже, друга го пръсне с вода студена....“, добре, че я нямаше третата, че ако правилно си спомням трябваше “в уста да го целуне бърже“, пък Мимо Гарсия си тръгна, Ина и тя направи същото.
И да, досега от битка си е тръгнала само Яна. Всички останали спасяваха, даваха, раздаваха, подаряваха...като тазвечершния Ванко. Още като го гледах на играта с Венци как буквално се лигавеше и не играеше, чакайки играта да свърши, нещата изкристализираха. Дали се наигра, дали нещо му обещаха, дали си е такъв човек /то си личеше, че е добър човек/ - няма значение. Важно е, че левент остана, че пъзели трябва да учи, как се редят. Дано само не се наложи учител да му е Киро.

Последна редакция: ср, 30 окт 2024, 00:40 от Merri_An

# 806
Наистина Яна и Мимо са единствените, които отпаднаха след битка, но явно това се харесва на продуцентите - да се показва социалната игра.
Ще е интересно, ако на финал са хора като Кирил, Берке, Мая, които буквално живеят втори живот чрез съответно Джулияна, Иван-Глория и Иван Йочколовски.

# 807
Скрит текст:
Аз съм много благодарна на всички, участвали в развитието на технологията да можеш да си връщаш предавания по телевизията. Hands Pray Smiley
Така се пропускат и бащините писма, и обясненията между влюбените,  всякакви патетични речи и безсмислени пълнежи. Цък, цък, цък напред - чиста работа.

Според мен Берке като видя каква е играта и веднага му стана ясно, че така или иначе ще падне. Той с неговите къси крачета нямаше да е никаква кокуренция за Биляна. Съответно реши да се прави на рицар.
От цялата им моралистка група, него мога да го извиня за простотията, защото както Георги отбеляза - той е вчерашен тийнейджър. Интересно защо вторият не се сети да каже същото и за Биляна.
А пък може и да е казал, знае ли се. Ако се вярва на постнатото по-назад за обясненията на Киро, че разговорът е бил режисиран и много е било изрязано.
Най-голямата маскара в случая е продукцията.

Адски ме дразни ситуацията с храната и експедициите. На едни дават да ходят и да търсят, на други - не.
Лагер три нали помните още с Йочколовски колко неща си набраха, намериха картофите, даже си казаха, че няма да споделят с другите племена къде се намират, за да могат и занапред да ходат да си изравят.
И след няколко дена ги гледаш лежат по плажа без сила, вече започват да си търсят дуги племена, ще се разпадат и човек си мисли, "Добре де, защо просто пак не отидете в гората за храна?".
Без грам логика, когато идват Влади и Венци, чак тогава тръгват да търсят, все едно досега не са го правили и никога не им е минавала такава идея. Изкарват ги загубеняци,а другите спасители.
Сега пак същото. Нумеролозите се чудят откъде да изкрънкат храна и ходят да се молят напред-назад. Сякаш не знаят, че ако се разходят в джунглата и те ще намерят. Знаят, ама не им дават!
Егати жълтото стана това предаване!:rage:
Сега ако някой в игра победи с грешно нареден пъзел, ще ги призная.

# 808
Много, много разочароващ епизод! Много!
А вчерашния започна толкова обещаващо с новите правила. Ако продължат с тези сладникави глупости ще загубят голяма част от мислещата аудитория. А ако и утре решат да измислят някакви неприсъщи лиготи като "масаж" или пране на чужди гащи за Мая и Бистра ще взема да отида в съседната телевизия да гледам Силвето Радулова . Една от малкото мотористки, стънър, каскадьор и модел. При нея лиготии едва ли ще има.( Не съм гледал нито един епизод по Нова)

А Иванчо, май си имаше някакви мисли за напускане

П.П. Някой забелязали, че Биляна не куца?
Верно ли ги удари някакъв циклон и тази игра е след няколко дни?

Последна редакция: ср, 30 окт 2024, 01:59 от Лорд Шаш

# 809
Oткъде тази злоба и завист у Марина,младо момиче с претенции за уреден и щастлив живот? Потресена съм от тази жена..толкова ми е жалка.
Всеки път като си пусна епизод, тя или реве,или плюе по Биляна. Държи сметка,агресивна,арогантна..не мога да пoвярвам,че имам по-нетърпим участник в този реалити сезон от Виктория от ИВ,ама на ..намери се. Rolling Eyes

На мен Биляна ми харесва - неориентирана,прекалено емоционална,но я извинявам заради годините.

Последна редакция: ср, 30 окт 2024, 04:27 от Adoralova

Общи условия

Активация на акаунт