🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 7 (27.10 - 03.11)

• 48 817
  • 1 570
  •   1
Отговори
# 870
  • София
Много се изложиха, но явно подобни бози се търсят. Децата иначе са сладки, но хич не им се получава играта по сценария.

# 871
Абе чудех се дали да пиша, че точно Киро не ми се защитава ама, пак - синхрона не е на място. Баща и е обвинен за убииството на доказан мафиот.

Ако между пъзелите е видяла нещо, добре, но не съм сигурна, че това е мястото да ги портиш тия работи или да пускаш мухата.
Преценката на Биляна видяхме, че не е много адекватна на моменти, така че бих подходила със съмнение.

Киро е леке от където и да го погледнеш, не съм го следила какво е продал , но зависимите разпродават.
Той си го признава и клеймото ще си го носи цял живот. Признаването на зависимост е част от процеса на рехабилитация, така че мисля че той вече е работил по въпроса и чисто от човешка гледна точка , въпреки че не мога да ако дишам, надявам се да продължи.

Последна редакция: ср, 30 окт 2024, 16:38 от count_horror4e

# 872
Баща ѝ е обвинен и е оневинен. Освен това години наред се е борил с мафиоти.
Кирил освен че изглежда като мутра, има мутренско държане. Да добавим че е управител на нощен клуб. Всички знаем какво става по нощните клубове - секс, наркотици, рокендрол.

# 873
  • Другата България
Ми не, баща ѝ не е обвинен за доказан “мафиот“.
Никога не е бил мафиот, баща ѝ е служител на МВР, един от обвиняемите за убийството на мафиот - Ангел Димитров, по-известен като Чората.
Впоследствие бяха оправдани.

# 874
Да си призная, започвам малко да се разочаровам от формата Sad В смисъл - ако не очаквах нещо по-различно, нямаше да е така, но просто някак отново се връщат в руслото на Фермата и Биг Брадър. Sad интересно как Ники Николов обясняваше, че се отнася приятелски към участниците и им показва, че не би ги използвал и окепазявал в ефир, а излъчи тази гнусна сцена с разпита на Биляна Rolling Eyes Може би с оправданието, че на следващия ден обърна палачинката и любовта възтържествува. Но дори и това взе да нагарча и да изглежда фалшиво. Честно, вече на нищо не вярвам, което излъчват Sad ХУбаво имат сценарий, но ако може да не е един и същ винаги...

# 875
Ми не, баща ѝ не е обвинен за доказан “мафиот“.
Никога не е бил мафиот, баща ѝ е служител на МВР, един от обвиняемите за убийството на мафиот - Ангел Димитров, по-известен като Чората.
Впоследствие бяха оправдани.

От мобилен не ми се получава и явно ще трябва да си оправя словореда.

Никога не съм имала предвид, че баща и е мафиот, а че е обвинен за убииството на доказан мафиот и да оневинен е също. Наясно съм със случая както и цяла България.

# 876
  • Другата България
Аз коментирах това, така звучи, не мога да предполагам, че НЕ СЕ има то предвид.
Баща и е обвинен за доказан мафиот.

Скрит текст:
Ако между пъзелите е видяла нещо, добре, но не съм сигурна, че това е мястото да ги портиш тия работи или да пускаш мухата.
Преценката на Биляна видяхме, че не е много адекватна на моменти, така че бих подходила със съмнение.

Киро е леке от където и да го погледнеш, не съм го следила какво е продал , но зависимите разпродават.
Той си го признава и клеймото ще си го носи цял живот. Признаването на зависимост е част от процеса на рехабилитация, така че мисля че той вече е работил по въпроса и чисто от човешка гледна точка , въпреки че не мога да ако дишам, надявам се да продължи.
Иначе до снощи лично аз не навързах, че става въпрос за този случай.
Едва снощи се разрових, и видях съвпадението на имената.
Все пак беше преди почти 20 години.

# 877
Скрит текст:
Аз коментирах това, така звучи, не мога да предполагам, че НЕ СЕ има то предвид.
Баща и е обвинен за доказан мафиот.

Скрит текст:

Иначе од снощи лично аз не навързах, че става въпрос за този случай.
Едва снощи се разрових, и видях съвпадението на имената.
Все пак беше преди почти 20 години.

Е оправих го де Simple Smile

# 878
  • Другата България
Няма проблем, то едно знаково дело/убийство/случай ли е имало за толкова време, просто фамилията е специфична, и снощи /смятай колко скучно ми е било/ докато вървеше епизода, си го гугълнах /името/. И веднага излезе.

# 879
Голяма мелодрама, голямо нещо снощи. Пак направи впечетление колко слаб каст са избрали, туристи ходили само на ол инклузив. Сагата с бащите беше отврат, Алекс получи писамце от тати, колко трогателно Close
Вместо да гледаме тези тъпотии, защо няма примерно игри за храна, залагаш гривна и ако спечелиш взимаш храна. Правилата също са много странни и въпрос на късмет кой ще стигне до финал, нито коалициите, нито спечелените битки имат кой знае какво значение. Вчера Влади може да е пътник.

# 880
Проблемът е, че единствената междуличностова драма е между двамата най-безинтересни. Иска ми се по-малко герои и малко повече маризене между Влади и Дзами, Гогов да се поскара с Киро, Марина и Мая....Нещо малко жега да има, а те или са се хванали за ръце или в биология за трети клас.

# 881
Проблемът е, че единствената междуличностова драма е между двамата най-безинтересни. Иска ми се по-малко герои и малко повече маризене между Влади и Дзами, Гогов да се поскара с Киро, Марина и Мая....Нещо малко жега да има, а те или са се хванали за ръце или в биология за трети клас.
То няма за какво да се карат, половината са на курорт и нямат никакъв хъс за игра. Отделно правилата не предразполагат към конфликти.  Ако имаше да кажем отборни битки с които да крадат храна или хора щеше да се внася драма. Но те всички са се излегнали и гледат в точка, недомислен формат. На мен би ми било интересно да видя кой би рискувал гривна за да спечели храна примерно.

# 882
  • София
Сега си отговарям на въпроса, защото при вече преполовен сезон няма никакви постове в инстаграм между Берке и Биляна и е пълно мълчание по въпроса. За да видим цялата тази любовна драма в тези няколко епизода. Ако те сега се бяха афиширали заедно нямаше да го има този ефект според мен.
Със сигурност тези епизоди са били доста гледани и със сигурност са най-обсъжданите от старта на формата.
Иначе знаете моето мнение. На мен ми е досадно и скучно, но явно и материалът е такъв. Ако имаха още две, три нинджи като Венци, още трима като Георги, още няколко Бистри, Гоговци, Дзамита и Владита и щяха да дават други неща. Просто материалът е такъв. А любовната нишка е топ приоритет във всеки един Бг формат. Аз не знам риалити (гледал съм почти всичките, със сигурност всички приключенски) в което ако е имало любов да не е била една от основните сюжетни линии и приоритет през сезона. Просто не винаги има такива... Е, този път явно има. Дано да са заедно сега в реалния живот и да са щастливи. Simple Smile
Берке с действията си реабилитира напълно, поне според мен. И двамата се преоткриха и сега даже връзката им изглежда още по-силна.

Според мен се е знаело, че Иван ще спаси Берке, защото когато Диляна питаше дали има някой, който ще се откаже и вдигне ръка гледаше точно срещу него. Издайническо си е. Но лошо няма. Понякога се знае, понякога не се знае. Ако Иван си е казал, никой не може да му забрани да приказва... Сещате се.
Иван си тръгна много достойно и в правилния момент. На върха. И ще се запомни. Ако не си там за победата и осъзнаваш, че нямаш шанс, нито ти се иска повече да продължаваш е много важно поне в какъв момент и как ще си тръгнеш. Той избра идеалния момент и така демонстрира и емоционална зрялост.
За Иван видяхме твърде малко, но от малкото което ни се показа е, че все беше сам, замислен, но и усмихнат. Подаде ръка на Биляна на понтона, игра достойно срещу Венци, спечели шокиращо срещу Влади, единствен прояви някаква форма на емпатия по време на нападките срещу Биляна в по-предния епизод и сега просто приключи своята история. Да не забравяме, че и неговата Глория ще остане в историята.
Доколкото знам е бедняк, сиромах човек. Дано това шоу му помогне по някакъв начин за рестарт на живота.

Явно Кирил, Марина и Лора имат някакво було пред очите и не могат или не искат да видят, че има и друг вариант. В който наистина да има любов и искреност. Било каквото било, но това да продължават да натискат Беркето и да му държат сметка все едно са му родители вече е прекалено. Не мога да намеря оправдание за Марина този път. Кирил и Лора са ясни. Но има още епизоди, не сме видели краят на историята и за тях тримата все пак...

Венци логично спечели. Самата маса с лабиринта не беше трудна, защото не видях да има много капани за топчето, а и линиите са ляво-дясно, ляво-дясно. Венци вече е с 25 гривни и дано да не играе поне две седмици (цикъла би трябвало да е 4 дена), за да може да си почине, че го гледам горкия едвам ходи вече. Целия е в рани, лепенки, направо е плашещо. Ами така е, мина през най-тежките трасета + гадните изометрии. А и все му се пада да копае, което е най-гадното нещо. Твърде много игри му се струпаха за кратък период от време също така.
Между другото не знам какви ще са правилата във фаза 3 (ако има такава изобщо) или т.нар. полуфинал ама Венци вече потенциално е с единия крак на финала. Дано, дано, уфф. Simple Smile
Мисля, че е масов любимец вътре на участниците с такова впечатление оставам от видяното и чутото. Както и от реакциите по време и след игрите с негово участие. Саното и Диляна също му се радват много, като при Диляна е очевидно, че много го харесва просто като участник + визия, излъчване. Разбира се, че не намеквам за нещо повече.
Ако пък ли не и не е писано, е поне човека си получи златна СПА. Колко ли мъже гледащи снощи са си казали, ех защо аз сега не бях на негово място. Да те масажират златните ръце и крака на България, хехе. 😊

Браво на лагер 1, че не се поддадоха на изнудването от страна на лагер 2 и в частност на Георги и Кирил. Георги очевидно няма опит и си е естествен, което е добре за нас ТВ зрителите, но зле за него вътре в играта, защото сега настроие срещу себе си целия лагер 1 и ще им е основна мишена. Като според мен само изчакват удобния момент да го атакуват на подходяща игра.

Никой не коментира колко е наблюдателна Вера. От едно отиване в лагер 2 с Гогов разконспирира, че Георги не играе с Кирил. И че думата на Марина в лагера тежи много. Дзами сигурно ще сподели тази информация с Миро и очаквам в най-скоро време Георги, Влади и Венци да бъдат разкрити.

Тренера с трети диск. Изравнява Бистра по този показател.
Според мен Тренера няма да избере Марина както се смята, защото казаха, че ще има много плуване.
Не знам и как се чувства за да избере себе си. Сложно е да се прогнозира избора му.
Залагам на Георги и Кирил водачи в двете групи. Лора със сигурност ще играе.
Ако все пак трябва да заложа за четирима от своя лагер, то това ще са: Георги, Кирил, Лора и самият той да играе. Търсят се още двама. Не знам, много варианти има. Трябва да избере двама слаби плувци и какво беше там, висок скок и точност. Абе някакви по-слаби, не знам. Ще стреля по лагер 1 според мен. Ще избере Петя и Нина според мен. Ама чакайте, така пък ще могат да спечелят само 2 гривни.
Хм, могат да се пробват с Митов и Ванеса, които имат 2 гривни, ама те плуват. Или пък да стреля по Бистра с 7 гривни, ама там няма да посмее според мен.

# 883
Ако Н.Н. си е търсил с какво да запълни тези 3 часа (изпуснала съм тази реплика, кога я е казал?), да бяха снимали постоянно. Сигурна съм, че щяха да имат изобилие от интересен материал. Сигурно финансирането е проблема, други продуценти също се оплакват, че за бг бюджетите са много по-ниски, отколкото би трябвало. И се получава "я  сега застанете еди къде си, еди кои си и си говорете", "я кажи нещо на синхрон", "я гответе, палете огън, конструирайте, пейте и се дръжте естествено", "я ела на този остров и кажи колко труден и отговорен избор ти предстои". Плюс квотата за гледки, флора и фауна. Все едно се следва някакъв лишен от живителни скокове и съдържание модел. За толкоз пари - толкова. Затова около битките са по-натурални емоциите, донякъде и на диска. Много малко от реално случващото се виждаме... Не че и излъченото не е достатъчно понякога - и в двата смисъла. Но ако ще правиш ББ - снимаш непрекъснато и излъчваш всичко "по-така". А не бозицата и от време на време по някой и друг уловен или дирижиран скандал за по-пикантно.

# 884
Вместо да гледаме тези тъпотии, защо няма примерно игри за храна, залагаш гривна и ако спечелиш взимаш храна.

Щеше да е интересно да има групови игри за провизии. Можеха да използват правилото в Survivor равен брой участници от всеки лагер да участват в такава игра всяка седмица, тъкмо понеделник епизода е прекалено дълъг. Но с 2 игри на ден звучи много тегаво да трябва да се вмъкне още една и за храна, може би трябва да се смени с някоя от останалите.

Иначе се зачудих снощи за проблемите на лагер 3 с храната, как изведнъж те спряха да се оплакват? Отидоха веднъж в джунглата, когато Влади и Венци се преместиха при тях, лагер 2 ги нахраниха 2 пъти, но не ми изглежда достатъчно, за да оцелеят толкова време. За сметка на това пък лагер 1 вече имат проблем с провизиите.

Общи условия

Активация на акаунт