🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 7 (27.10 - 03.11)

• 48 693
  • 1 570
  •   1
Отговори
# 900
  • София
Да, логично е да играе Алекс след жокерите от продукцията, но защо Тренера ще помага по този начин на противници. Идеята е техния лагер да става по-силен, а не обратното.

# 901
Че тя Марина перманентно си плаче. Не е ли казала, колко много ѝ липсват децата?

Дяволо ти досега логическа мисъл у Тренера видял ли си?

# 902
Да, логично е да играе Алекс след жокерите от продукцията, но защо Тренера ще помага по този начин на противници. Идеята е техния лагер да става по-силен, а не обратното.
Тренера не е много по логичните избори.
А и мисля, че Алекс е подценяван от другите отбори.

# 903
Не е изключено Тренера да падне, ако се сложи в игра и Марина затова пак да плаче. Или същото, ама с Лора?

# 904
Игрите се хвалят с тия рейтинги, колко са достоверни цифрите?

# 905
Странно ми е тату майстор да няма нито една татуировка.

# 906
  • България

Кой няма татуировки?

# 907
  • София
Игрите се хвалят с тия рейтинги, колко са достоверни цифрите?
Скрит текст:
Като цяло това са официалните данни за рейтингите и са много близо до достоверните, колкото и това да не се харесва на феновете на Гривните

# 908
  • София

Кой няма татуировки?

Георги.

# 909
  • Другата България
Blush Аз в тази тема не съм попадала на мнение на “фенове на Гривните“, в което да се говори за рейтинги, да ги оспорва и т.н.
Обаче, за тази сметка фенове на ИВ редовно наминават да ни осведомят колко този формат /който не става, но все пак го гледат/ е класи ПОД другия. Blush
Иначе в спамочата редовно си ги дъвчем рейтингите, и ако някой /вкл. и аз/ смята, че не са реални то не е защото ИВ са пред Гривните, а защото както много пъти съм писала хора, които гледат и двата формата гледат първо ИВ, а после този на запис или с превъртане.

# 910
  • София
а защото както много пъти съм писала хора, които гледат и двата формата гледат първо ИВ, а после този на запис или с превъртане.
Тук трябва да внеса едно важно уточнение (защото аз съм виждал данни за тези гледания): общият брой устройства (т.е абонати на интерактивна тв) които позволяват отложено гледане (и съответно превъртане на рекламите) не е чак толкова голям и не променят изобщо общите статистика, а дори и там съотношението на гледанията между двете предавания е много близко до обявените рейтингови проценти

# 911
Доста хора,с които говоря са се отказали да гледат Гривните. Скучно им било,не разбирали правилата,не можели да запомнят персонажите...Един човек направо ми каза :" Абе,само дрънкат за някакви стратегии -тъпо! " Не знам...Може след сеира тези дни да дръпнат малко.Надявам се поне. Ние тук сме фенове на такъв тип предавания,но много хора търсят по- лесно "смилаем" тв.продукт.Харесва им евтиното зрелище.
 Предполагам ББ избухва.

# 912
  • България

Кой няма татуировки?

Георги.

Даже не съм забелязала. На мен ми се набиват на очи всеки път ужасните татуировки на Дзами по целия крак. Направил се е на змия с точки.
Влади има твърде много татуировки.

Въобще в този формат участниците са избирани по имането на татуси.

Приемам 1-2 малки, големи шарении и цели картинки са ми абсурдни.

# 913
  • Буркина Фасо
Скрит текст:

Кой няма татуировки?

Георги.

Даже не съм забелязала. На мен ми се набиват на очи всеки път ужасните татуировки на Дзами по целия крак. Направил се е на змия с точки.
Влади има твърде много татуировки.

Въобще в този формат участниците са избирани по имането на татуси.
... и на силикон.

# 914
А пък аз гледах жените дали имат силиконови гърди и усти. И много ме кефи, че повечето нямат. Една две имат, но другите са си естествени. Нямаше да понеса да гледам пак клонинги.

Общи условия

Активация на акаунт