🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 7 (27.10 - 03.11)

• 48 205
  • 1 570
  •   1
Отговори
# 1 065
  • Другата България
Като си тръгне и тренер, и Берекет ги остави, се сетих, че в Глория остават Гошо и пъзелиста, и двете клявки.
4 човека и толкова храна, Киро направо ще се освини.
Не ги виждам на следващата битка за провизии, какъв е тоя кемп от 4 човека.....Joy

# 1 066
Отгатнахме че Тренера ще си ходи.

# 1 067
Георги да не би да има близнак. Лошият играе подмолно с 2ма други играчи в тайна коалиция, а добрият казва как играе честно..... нИ моААА

# 1 068
Не ги виждам на следващата битка за провизии, какъв е тоя кемп от 4 човека.....Joy
Ами време им е и на тях, нека и те да погладуват и да ходят да се молят за храна, карма ис а битч, както се вика, дано стане така, ще ми е интересно и другите как ще се държат

# 1 069
Берке кво мънка и той и се държи, като наакан. А бе, казваш - бия ви дузпата и отивам в лагер 1, давайте ми полагаемата храна. ако не ми я дадете, да го ду%ате.

# 1 070
  • София
Драгоценният - вече победил - и говори как не иска "такава" да е победата му. Въх!
А като ги видях двамцата с Малкия Пъзел един до друг под навеса - да се качиш на един валяк, пък да минеш през постройката с пълнежа, пък да вземеш сетне да навиеш на рогозка валираното и да го пуснеш с отлива...

# 1 071
Беркето говори без никаква емоция като... робот.

# 1 072
Гогов е много свеж тази вечер, искам да го дават повече.Джобния Херкулес...🤣

# 1 073
  • софия
Лорчето нали щеше да мачка
Аха да ги смачка и размисли и реши и този път да им пусне победата. Целият им камп е самарянин до самарянина. И се самоубеждават, тъпчейки доволно коремчета, докато останалите гладуват.
 Сладуранчета!

# 1 074
  • Другата България
Ами време им е и на тях, нека и те да погладуват и да ходят да се молят за храна, карма ис а битч, както се вика, дано стане така, ще ми интересно и другите как ще се държат
Ооо, напълно съм съгласна, дори с удоволствие ще гледам развитието на “отношенията“ им, все пак от тези 4 човека трима са ми в челната лична листа за най-анти присъстващи на острова, все още.
Притеснявам се само, че ще ни натрапват разговорите им, които след напускането на Берекет ще са основно ....знаем какви, това ме натоварва много. Като прибавим и изкривената от злоба физиономия на Кирил, когато се включва в тези обсъждания, и съвсем ми се не гледа.

# 1 075
Добре, че е Вера да разбере какво се случва с коалицията на Джами, Киро и Миро. Дано им се получи играта, защото е супер да имаш по един човек във всеки лагер.

Джами очевидно не вярва на никого освен на Гогов и Вера.

# 1 076
Тая Мая определено я бива с мъжете.

# 1 077
моля ви, Дзами е, а не Джами
Мая е опасна, не го отричаме

# 1 078
  • София
Джобният Херкулес - а.к.а. Актьорът възрожденец (нали го назначих вече на цял щат) седял и размишлявал...
Гледам го аз от екрана - само си седи.

# 1 079
Лора нарочно ли не казва името на Берке правилно?

Общи условия

Активация на акаунт