🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 7 (27.10 - 03.11)

• 47 716
  • 1 570
  •   1
Отговори
# 1 185
Марина е супер пренавита, истерична и играе все едно живота й зависи от това, нормално да не й се получават нещата. Особено пък като има и пъзел, където трябва да си събере мислите и бъде по-спокойна. Така или иначе и двете с Лора бяха пътнички, дори и стратегията да бе различна.

Именно. Когато си на пъзел или нещо от тя род, трябва да се успокоиш, да забавиш темпото, да помислиш малко логически после да редиш; да погледнеш какво правят другите, някой може да е по-напред от теб и да видиш решението наготово.
Марина има силна физика, когато е за тичане или плуване, но психиката ѝ е ужасно слаба. Неслучайно постоянно е в депресия и реве или я гони истерията. Тя като се озове пред задача, в която се иска спокойствие "забива" и гледа в една точка пред себе си, не поглежда встрани.  
Ако всичко бе силови игри  или плуване като в Игри на волята Марина можеше да стигне много напред. Видя се, че се налага две жени да се обединят за да я бият на игра със силов елемент. Но когато е до мислене тя се срива. Няма как да се справи на игра в коят се иска концентрация и хладнокръвие, те ѝ липсват. И тъй катот битките са многокомпонетни, тя губи.
Дори и на оная игра на която Рената и Ванеса се обединиха срещу нея тя не мислеше. По-лесно щеше да ѝ е, ако пълнеше кофите с по-малък обем и се връщаше по-бързо. Нямаше да се изтощи толкова. А изтощението пречи на рационалното мислене, няма как да изоставаш да си уморен и да редиш правилно.
В играта с  Шериф и Рената, Марина бе най-напред но нито веднъж не погледна какво правят другите. Не се поучи от грешките им. Не се опита да прецени реално времето си.
В играта в която Петя я би, Марина трябваше просто веднага да натисне копчето след Петя. Пак се искаше мислене и спокойствие. Неща които са ѝ чужди
Снощи тича, скача, като бясна плува, окей, ама не си наложи да се успокои а се втренчи в своето поле, не поглежда какво прави Бистра, какво прави Мая...еми как ще бие? Можем да критикуваме Гогов или Еляса че преписаха, но те показаха хладнокръвие и съобразителност.

Последна редакция: чт, 31 окт 2024, 14:01 от Лорд Сняг

# 1 186
Малко да разнообразя Wink искам да се върна към форумния любимец и мой фаворит - Миро. Този човек ми е загадка, интуитивно го харесвам...
Ще продължа да го анализирам, да си знае Grinning
Абсолютно същото мисля и аз, писах нещо подобно, но не го обосновах така добре. Аз също го държа под око, много ми се иска да му развият образа, защото е малко еднопластов в момента и не генерира кой знае какви събития около себе си. А не е като да не може. Така че очаквам някаква по-голяма дълбочина да видя, но дано не си остана само с чакането, защото ако продължава образът да си върви в това праволинейно русло, ще съм мааалко разочарована.

# 1 187
На мен ми е интересно, кога ще се усетят за Жоро, който в последно време ми прилича на зъл елф Joy
Да, дори Вера, която е доста прозорлива, снощи като разговаряха с Гогов и Дзами, каза нещо от сорта на : а Жоро остана сам в лагер 2, с никого не се коалира. И Дзами възрази, че не му се вярва Георги просто да си стои така безучастно, възможно било да е предприел нещо.
Просто им се чудя как все в Кирил се съмняват за двойна игра, мислят го за голям стратег, а не виждат, че е кухо парче.

# 1 188
Снощи ми мина през ума, а гледам, че някои днес сте писали същото - че е възможно Георги стратегически да ги е наредил по този начин момите.
Сигурно бъркам, но този избор беше толкова лош, че чак ме съмнява да е истински Grinning

Дзами, Гогов и Вера в кемп 1 просто са най-зрелите и опитни хора в него и си паснаха по акъл. То Гогов с кого да комуникира на ниво там, няма кой знае колко равностойни партньори.

# 1 189
  • София
Златния масаж 🙄😁😇😳

# 1 190
Това ми е щип-щип Joy Сякаш търсят нещо под кожата на Венци Laughing

Много са им слаби ангелите на мъжете, щом Мая успява да ги манипулира с елементарните си "услуги".
Която и от Лора и Марина да си тръгнат ще съм доволна и дано е някоя от тях, че Майчето чака на опашката Grinning

# 1 191
Към пародия отива този масаж. Особено Бистра е доста "дървена" Grinning Мая е овладяла добре женските прийоми.

# 1 192
  • София
Ех, тази Диляна. Ами много ми харесва и взе да се разчупва повече напоследък, вярвам, че до втори сезон ще е много по-добре.

Показателно е, когато човек има самоирония.

Из Тайните на Острова

Сано: Ние само седим отстрани и ги коментираме...
Диляна го прекъсва: (сочейки Сано) Едни коментират, (после посочва себе си) едни изглеждат... 😂

# 1 193
Ей тъй кат стАни...

# 1 194

(без Пипи и зЛора)
[/quote]
е как без Пипи AnguishedFrowning1Laughing

# 1 195
  • Стара Загора
Когато и Диляна Попова ти е фенка. 🙄😊

Първото, което си помислих , когато видях сценката беше - дали някога е възможна такава спонтанна , искрена и доброжелателна реакция от Ралица.

# 1 196
На мен ми е интересно, кога ще се усетят за Жоро, който в последно време ми прилича на зъл елф Joy
Да, дори Вера, която е доста прозорлива, снощи като разговаряха с Гогов и Дзами, каза нещо от сорта на : а Жоро остана сам в лагер 2, с никого не се коалира. И Дзами възрази, че не му се вярва Георги просто да си стои така безучастно, възможно било да е предприел нещо.

Те го мислеха за Георги + Влади, ама не са сигурни
от понеделник, когато Влади избираше играчите ---> https://www.btv.bg/shows/ostrovat-100-grivni/videos/koi-shte-sa- … -grupa-a-i-b.html
8ма минута

# 1 197
  • España
За водещите , да си призная , бях скептично настроена , преди началото . СанОто не ми е бил никога от любимците
Скрит текст:
зрителската истерия по Косъма и до днес ми е непонятна
, за мен си беше типичен сленгаджия с “модерно провлечен изказ” , а Диляна в графата “бъди красива и мълчи “. Обаче на Острова ги преоткрих и двамата ! Все по-добре и по-добре им се получава! И ми допада това , че създават една приятелска топла атмосфера около участниците , чувството за хумор-едно на ръка ! За разлика от конкурентното предаване по другата тв !

Положението е ….. “Анапен муан диск “ 🤪!

# 1 198
За водещите , да си призная , бях скептично настроена , преди началото . СанОто не ми е бил никога от любимците
Скрит текст:
зрителската истерия по Косъма и до днес ми е непонятна
, за мен си беше типичен сленгаджия с “модерно провлечен изказ” , а Диляна в графата “бъди красива и мълчи “. Обаче на Острова ги преоткрих и двамата ! Все по-добре и по-добре им се получава! И ми допада това , че създават една приятелска топла атмосфера около участниците , чувството за хумор-едно на ръка ! За разлика от конкурентното предаване по другата тв !

Положението е ….. “Анапен муан диск “ 🤪!

Точно.
Аз преди писах, че са ми 50 на 50 , но напоследък Диляна много ми харесва. Има доста добри включвания към играчите.

Реакцията когато прегърна Биляна също беше много искрена и не мисля че е режисирана, беше просто много хубав момент.

Обръщат резултата 🙂

# 1 199
Говорете каквото искате, ама стратегията на Тренера успя. Събраха ли се гривните на едно място? Събраха се! Явно не е лепил цяла нощ магнити по диска, а се е чудил колко по-тъпо да нареди тройките.

Браво на Вера. Най-накрая някой да се сети, че Гошо е човекът с най-много гривни и няма как да остане неприлапан в нечия коалиция. Сега само остава да го разконспирира с кого играе, но и това ще стане. Тя още в предните епизоди коментираше, че по таблото ще се познае кои са коалициите.

Общи условия

Активация на акаунт