🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 7 (27.10 - 03.11)

• 48 184
  • 1 570
  •   1
Отговори
# 1 275
Може би който избира играчите трябва да избере 2 богати и 2 бедни?

# 1 276
Браво на Ванеса! Бях за нея и мисля, че е скрита лимонка. Както и преди съм писала, Бистра изобщо не е толкова силна, колкото се опитват да я изкарат. Виж на самочувствие трудно ще я бие някой.

# 1 277
  • България
Че то кои са богати?
Дзами, Венци, Киро пъзела, Гошо, Бистра....аз друг не знам да има с повече от една гривна.
А, вече и Ванеса.
Те срещу всички останали?

Миро, Алекс и Тренера.

# 1 278
Мерна единица - брой шишчета на Венци 😆

# 1 279
Венци чак дар слово му дойде Grinning

# 1 280
  • България
Георги да спре да философства и да си влезе в енергията на архиетипа на Водолея, защото е много досаден.

# 1 281
Ама на Гошо ушите му верно са като на елф! 😂
А тия двете... леле, леле, колко са долни! Целия свят ги разбра.
Киро е като луд с тоя психарсси поглед.

# 1 282
На Киро в устата са му само Биляна и Берке, друго не знае.

# 1 283
Ех, тоя Миро, бееее Simple Smile Друго си е да има някой на втория етаж, а не само да разхождаш мускули на плажа Simple Smile

# 1 284
ОФФ тоя Георги се опиянява от глупостите , които дрънка и наистина си вярва , че е смислен. Пълен въздухар.
Да се гледа на запис с опънатите жили , как аргументираше недаването на храна.

# 1 285
Влади нещо май иска да подхлъзне Венци

# 1 286
  • Другата България
Очертава се сблъсък Дзами - Влади, в най-скоро време.
Отдавна го прогнозирам, Дзами много му се кани на Влади, нищо, че /уж/ мъжка дума, ала-баланица....
Влади ще се наиграе, аз го разбирам много добре, от зодията е, много е трудно когато са /сте/ двама.

Но Миро с разсъжденията си е ТОП.
Хем знае кой с кого, хем знае как, хем знае кога.

Няма по антипатичен човек от Киро, малко отмъстително човече, той живее с мисълта за отмъщение, така и няма да преживее, че е пренебрегнат, отхвърлен, искам да открия нещо положително в този “малък“ човек, и няма, и няма такова.

# 1 287
Какво искаше да каже Киро..че и за него е добре ако тренерът се пожертва Rolling Eyes

# 1 288
  • Другата България
Какво искаше да каже Киро..че и за него е добре ако тренерът се пожертва Rolling Eyes
Че в края на вечерта до него и Гошо ще легнат две жени.

# 1 289
  • България

Важното е полуголи мадами да се разхождат и да му шетат. Кой ще готви и ще му мие гащите?!

Обаче Гошо не е съгласен да дава много привилегии на жените, защото искали още и още. Съсипвам се от смях с тези двамата. Grinning Grinning Grinning

Общи условия

Активация на акаунт