🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 7 (27.10 - 03.11)

• 47 749
  • 1 570
  •   1
Отговори
# 1 455
Венци много смешно обяснява как Тренерът ядял на пиршеството.Laughing
Чудех се погледът на Венци на чий ми прилича Joy
Скрит текст:

# 1 456
Не знам кой определи Жоро за стратег. Досега стратегиите му не работят.
За Киро „Умното“ пък да не говорим.
Тренера има пълното право да не се съобразява с никого. Жоро например го направи. Това че постоянно се влияе показва, че е слабохарактерен.
За другото – не е длъжен да спасява никого, но когато цяла серия прокламира че ще го направи е тъпо. Това е като с оная изцепка на Шариф – ако Марина отпадне ще я спася. И после не искаше да я спасява. Това показва, че не си стоиш на думата, създаваш грешни очаквания.
Аз нямам проблем ако Тренера не бе казал, че ще спасява момичетата. Нямаше да имам проблем и ако честно би казал „бих спасил Марина, но не и Лора“. Нямаше да имам проблем и да каже „Да се оправят, няма да спасявам никого“  Но опитите му да си търси извинение, за да не даде гривните след като е бил камбаните какъв самарянин е, го правят жалък.

И не става дума за хейт, става дума че досега Тренера не е показал нито мисъл, нито гръбнак., нито пък е доказал себе си като голям биткаджия. Дали ни чете не знам - някои от участниците ни четат, други не.
но ако чете е нормално да има и такива реакции, те са на база показаното от него и излъченото по телевизията.

П.С. Киро също е слабохарактерен и остави Жоро да му нареди състава, но той е и нямал претенцията да бъде самарянин.

# 1 457
  • Стара Загора
Бистра не е там за красота, освен че има перфектни крака, тя е професионален спортист. Тези, които не са се събличали по физическо не биха могли да го разберат, но там успехът и загубата са всичко. Професионалния спорт предимно ти взима, не виждам защо трябва да тича като пчелица от лагер на лагер и да търси да си говори с другите жени - тя се чувства добре с Мая (която е излишна като играч) и с мъжете.
 Подкрепям те !
  На мен Бистра ми харесва , като "черна газела" (цитирам съфорумка) беше на последната игра. И се облича подходящо за игрите. Не ми беше приятно , даже ми беше неудобно да гледам разгологъзени и Лора и Марина. Чудя се, какво ли си мислят че постигат със супер изрязани бански. Особено Лора - чак до талията. Сигурно  демонстрира дълги крака.
 Не се заглеждам целенасочено кой как е облечен обаче не мисля, че с голо дупе ще успее повече в играта. Марина почти през цялото време ходи така .
 Сега като пиша това се сещам, че ние виждаме това, което са снимали операторите . Ако са им симпатични играчите и оператори и монтажисти ще се постараят да не ги излагат.
 И накрая да кажа, че предпочитам да гледам Бистра и Мая , колкото и да се глезят и лигавят, отколкото злобните приказки и клюки и агресивно поведение (към Берке) на Лора и перманентно ревящата Марина.
 P.S. Връщам се да допиша, че и аз смятам  постъпката им с храната за много грозна и непростима.Чудя им се на акъла ?
.

Последна редакция: пт, 01 ное 2024, 20:58 от wanconboy

# 1 458
1. Мая е част от ансамбъла, участвала е 2008 на Олимпиада, но по това време този ансамбъл е далеч-далеч от водещите сили и просто са били туристи на големите форуми.

Туристи дето са 5ти на олимпидата?
Това, че сме свикнали гимнастичките да взимат медали, не значи, че 5то място не е супер, супер много.
Пак да сравня с футболистите ни дето като бяха 4ти го смятаме за грандиозен успех.

Мен Бистра ме изгуби, не толкоз с храната, а с това, че тя и Мая искаха да колят и бесят из лагера.

п.п.
И аз искам анкета за най-добро чувство за хумор.

Последна редакция: пт, 01 ное 2024, 20:41 от Одри ♡

# 1 459
https://www.24chasa.bg/bulgaria/article/18927736
https://viasport.bg/new/7815/ Старейшинска-с-5-титли-при-грациите.html

Тук пише че Бистра има 140 медала, от които 5-  златни републикански. (явно другите са от някакви местни турнири, което в никакъв случай не ги обезценява. За да ги постигне Бистра е положила труд, самодисциплина и се е борила с жестока конкуренция) През  2013 е спечелила всички златни  5  златни медала от държавното първенство по художествена гимнастика за девойки старша възраст. Шампионатът за категория „Елит” се проведе във Велико Търново.

Старейшинска стана първа в многобоя със сбор от 52,775 точки, а днес (19.05.2013 - бел. моя) триумфира с 4 титли от шампионата на отделните уреди. Тя получи оценки от 13,875 точки на обръч, 14,050 т. на топка, 13,500 т. на бухалки и 13,550 т. на лента.

За Биляна и Мая съм съгласен, объркал съм ги Биляна е 3 на европейско.

# 1 460
  • София
Както казах и по-горе, слабо ме интересува златни ли са, сребърни ли са тези двете. Гледам ги в конкретната игра и ме интересуват само и единствено в нея. Едната се величае колко е добра и какъв фаворит била, пък я бият на елементарен "пъзел", защото и пъзел не мога да го нарека. На другата пък ѝ трябваше помощ за топчетата, а това пак ми е на ниво "5-годишно". Да не говорим, че тя за "сутиен" не е чувала, за разлика от "силикон".

# 1 461
Не бих нарекъл пъзела елементарен. Убеден съм, че половината от тукашните съфорумци не биха го решили.  (аз си признавам, че не бих, пък не съм 5 годишен)Впрочем никоя от гимнастичките никога не са тренирали за такъв тип битки - пъзели.
Това дали някой е чувал за сутиен, не го прави непременно лош. Лично аз пък като мъж, предпочитам да гледам силикон. Но независимо дали има някой силикон или не, въпроса бе за високомерието.
Значи Бистра си е заслужила да се държи всякак - колко души са проявили смелост да участват в толкова много битки като нейните?  Нула.
Колко от тях не са се страхували да предизвикват силни противници?  Киро и Жоро например си търсят слаби противници.
За да има 5 златни медала Бистра е показала, твърдост, самодицсицплина, пазила е зверски диети. Много от златните момичета стават анорексички и припадат. Има и силна психика. Виждаме че има участници, които сред падане се сриват, Марина само реве.
Да, ще има и загуби Бистра. Основно правило е, че колкото повече излизаш на битки повече ще са загубите като процент. Аз не знам някой да има само победи.
не видях друга жена в това риалити със 7 гривни (а в един момент имаше 11)

Всеки има право да не харесва Бистра. Но мисълта ми беше, че ако има самочувствие то е заслужено по сто начина. Показателно е, че дори мъжете уважават Бистра - смела, решителна, може да излиза на истински гладиаторски битки и да побеждава. Победи не на една и две битки, и то силни противници

# 1 462
  • София
Нито са златни, нито са сребърни тези момичета (за бакърени може и да се навия Blush). В този спорт в България такива (дори и по-добри) с лопата да ги ринеш, просто стандартите там са на светлинни години над техните възможности. Те и затова са в това предаване, защото са толкова велики и "известни", ама Н.Н отдавна го знаем, че няма да се бръкне за някой по-релевантен спортист. За представянето им в игрите за 3-годишни да не говорим JoyJoyJoy

# 1 463
Нито са златни, нито са сребърни тези момичета (за бакърени може и да се навия Blush). В този спорт в България такива (дори и по-добри) с лопата да ги ринеш, просто стандартите там са на светлинни години над техните възможности. Те и затова са в това предаване, защото са толкова велики и "известни", ама Н.Н отдавна го знаем, че няма да се бръкне за някой по-релевантен спортист. За представянето им в игрите за 3-годишни да не говорим JoyJoyJoy
Айде сега ще ги обезценяваме.  Медали се раздават просто така, да не говорим пък златни и то от републикански (а в случая на Биляна  - бронзов на европейско). Защо ти не отидеш да вземеш медал.
Стандартите може да са по-ниски от Олимпиада, но са стандарти. Медали не се печелят от сульо и пульо. За да за спечелиш медал почваш да тренираш от 5/6 годишна възраст; подлагаш се на зверски диети, много момичета припападат; по тях непрестанно е крещене от треньори, трябва жестока психика за да не сринеш. Видяхме че момиче което не бе взето за Олимпиада се самоуб. Нямаш право на грешки.

Всеки който е печелил медал е положил огромен труд и самодисциплина. Сега ясно, че стандартите за Олимпиада и Световно са по-виски отколкото за ЕВропейско, още по-големи отколкото за Балканиада и пр .Но да твърдим че това са "бакърени" момичета е смешно и показва завист и високомерие.
Eдната е била пета на Олимпада; другата  трета на Европейско; третата има 140 медала от които 5 златни на републиканско, но ние смятаме че те не струват.

# 1 464
  • София
И как това, че се пънеш да ечастваш навсякъде, си върви с факта, че се имаш за най? Тя ако наистина е най-най, ще си мълчи, пък то само ще се види. Умря циганката, нали...

Не харесвам хора, които сами се хвалят. Действията сами говорят, хората сами си правят преценка.

Да "тренираш" за пъзел е едно от най-тъпите неща, които съм чувала. Можеш да го назубриш, но не разбереш ли логиката, едно парче/условие да се промени и затъваш. Ако имат логика и без подготовка ще успеят, особено с тези елементарни неща.

Не казвам, че неносенето на сутиен прави човека лош, това е отговор на забележката коя как се облича, какво е прилично и не...

# 1 465
Когато самочувствието на някой е заслужено - има право да се хвали.
Освен това на на нас ни пускат подбрани неща, ние не знаем дали и другите не се хвалят. Но да - щом някой има успехи има пълно право да се хвали. Хвалбите не са на място, когато падаш. (случая на Киро). тогава си жалък, защото се правиш на бабаит.

# 1 466
Като казахте силикон, броите ли жените със силикон в категорията "жени с големи цици"? Съвсем сериозно питам Simple Smile

Още един въпрос -> защо в България не харесваме хората, които сами се хвалят (онователно де, а не преди играта като някои)?

# 1 467
  • София
Когато самочувствието на някой е заслужено - има право да се хвали.

Е щом така си казал, добре. Мен ме отблъсква. Както и да си криеш храната, защото имаш самочувствие, че ти си най и само ти и избраните ти имат право на нея.

# 1 468
Между другото не знам колко тъпи неща си чувала, но за пъзела може да се тренира.
Ако постоянно решаваш пъзели вникваш в логиката. Създава ти се рутина.  Знаеш откъде да тръгнеш,  на какво да обърнеш внимание...Само че никой не е искал това от едни гимнастички. Те са били достатъчно заети с други неща.

# 1 469
  • Другата България
Скрит текст:
И как това, че се пънеш да ечастваш навсякъде, си върви с факта, че се имаш за най? Тя ако наистина е най-най, ще си мълчи, пък то само ще се види. Умря циганката, нали...

Не харесвам хора, които сами се хвалят. Действията сами говорят, хората сами си правят преценка.
Да "тренираш" за пъзел е едно от най-тъпите неща, които съм чувала. Можеш да го назубриш, но не разбереш ли логиката, едно парче/условие да се промени и затъваш.
Скрит текст:
Ако имат логика и без подготовка ще успеят, особено с тези елементарни неща.

Не казвам, че неносенето на сутиен прави човека лош, това е отговор на забележката коя как се облича, какво е прилично и не...

Киро се чуди дали харесва това.....
А Биляна още повече.

Общи условия

Активация на акаунт