Коледни и новогодишни идеи и декорации - 2024/2025г.

• 45 522
  • 712
  •   1
Отговори
# 225
driada, вероятно ще ти хареса Ноеми от Scandish home. Унгарка, която живее със семейството си в САЩ, художник, декоратор. Аз съм за пленена от нейните декорации, на пръв поглед семпли, ненстрапчиви, с много природни материали, много естествени. Споделям, защото за първи път следя нещо, свързано с подредба и декорация и е много леко, естествено, приятно и нищо не ми е до падало толкова много.

Иначе, по това време ме обхваща носталгия по моето детство, когато правихме сурвачки и украсявахме класната стая с рисунки, декорирани с прах от счупени елхови играчки, фенери от хартия, звезди от капачки от кисело мляко.Орехчета в станиол, свещички с щипки по клончетата на елхата(вярно, много опасни) Ех, детство... Учителката ми по трудово обучение и рисуване по случайност живее в съседен блок, като я видя по това време все си спомням точно творческите ни вечери след часовете.

Последна редакция: ср, 13 ное 2024, 19:50 от Светкавица

# 226
  • Пловдив
Обещах снимка на "снега", но не стигнах до кутиите, качвам една снимка от миналата година, на която се вижда детайлно

Пепински, в скрит текст ще сложа линка към въпросната група. Тези дни имаше пост точно с миниатюри за селца

# 227
  • Под Сините камъни
sweet_maniche благодаря 🙂
И аз ползвам същия сняг

# 228
driada, вероятно ще ти хареса Ноеми от Scandish home. Унгарка, която живее със семейството си в САЩ, художник, декоратор. Аз съм за пленена от нейните декорации, на пръв поглед семпли, ненстрапчиви, с много природни материали, много естествени. Споделям, защото за първи път следя нещо, свързано с подредба и декорация и е много леко, естествено, приятно и нищо не ми е до падало толкова много.

Иначе, по това време ме обхваща носталгия по моето детство, когато правихме сурвачки и украсявахме класната стая с рисунки, декорирани с прах от счупени елхови играчки, фенери от хартия, звезди от капачки от кисело мляко.Орехчета в станиол, свещички с щипки по клончетата на елхата(вярно, много опасни) Ех, детство... Учителката ми по трудово обучение и рисуване по случайност живее в съседен блок, като я видя по това време все си спомням точно творческите ни вечери след часовете.
О, да и гирляндите от пуканки,  сушени плодове, памук вместо изкуствен сняг и тържествата в училище с народни носии, посветени на празника .. Наистина времето е различно сега…
Тази Ноеми от Scandish home повече ми допадна
Ама, тези дами , наистина ли печелят от това, че ги гледаме как чистият и домакинстват, Sob

# 229
  • в сърцето на един мъж...
Ама, тези дами , наистина ли печелят от това, че ги гледаме как чистият и домакинстват, Sob

Ми да, при това доста Simple Smile

# 230
Ох и аз това се замислих 😁
Сигурно ако бях на тяхно място и аз щях да имам мотивация да сложа две огромни елхи и скеле в хола и отделно във всяка стая 😹
Но пък действат успокояващо

# 231
Днес бях в Джъмбо. Има всякакви видове изкуствен сняг- на топчета, слюдички и памук, но са малки разфасовки. Имаше елементи за коледни селца на ниски цени, но са на привършване. На втория етаж(Варна) имаше стъкленици.

# 232
  • Някъде там
Аз днес минах през Бриколаж и КиК, много се разочаровах от наличната украса. Доста е ''постна'. Няма избор и нещата са грозни. Не знам дали е така във всички магазини в страната. Предполагам, че зареждат спрямо търсенето и покупателната способност на потребителите.

Последна редакция: чт, 14 ное 2024, 20:26 от Искрица

# 233
Аз установих същото тази година. Никъде нищо не си харесах, дори една играчка за елха.

# 234
Аз разглеждах сайта на Бриколаж и Практикер и нищо не ми хвана окото. Предишните години навсякъде имаше яки неща и поръчвах. Включително от Емаг.

# 235
  • Пловдив
Аз установих същото тази година. Никъде нищо не си харесах, дори една играчка за елха.
И аз съм така. Нищо не ми харесва.

# 236
Е, това наистина ми хареса Simple Smile Благодаря , Светкавица
https://m.youtube.com/watch?v=x-ji3kxMs6I

# 237
Лесна и симпатична декорация.

# 238
Кога украсявате елхата ?

# 239
Винаги началото на декември

Общи условия

Активация на акаунт