Коледни и новогодишни идеи и декорации - 2024/2025г.

• 45 523
  • 712
  •   1
Отговори
# 240
  • Някъде там
Винаги началото на декември
Началото на декември украсявам малката елха, след 6-ти украсявам  и голямата.Тази година обаче много искам да украся по-рано, но за сега все отлагам.

# 241
Винаги след Игнажден, т е не по-рано от 20 декември.

# 242
  • Някъде там

Възползвах се от черния петък в Емаг.

# 243

На този етап, когато каже детето, тоест захладнее. Миналата година средата на Октомври, тази в края на Октомври Grinning
След някалко години хич няма да се сеща, за това на този етап на "мамо, айде да украсяваме" откликвам положително. И на мен ми харесва вкъщи да е украсено, слагама доста неща и за 20 дни просто не си струва. Grinning

# 244
И аз доста късно,. С жива елхичка е по-трудно да се украси рано.

# 245
  • Over the hills and far away
За първия Адвент слагаме украсата вкъщи, т.е. 4 недели преди Коледа. Понякога се пада Ноември,  понякога- Декември. При всички положения я държим поне месец. Когато детето беше малко и ние украсявахме по- рано Blush

# 246
Обикновено украсявам за Никулден.

# 247
  • София
По-рано чаках да стане декември, за да украся, но вече го правя в края на ноември. Тази година съм го планирала за 23,11. Декември започваме с коледните сладки и не остава време и за украса. Пек и не ми се чака повече.

# 248
Колкото по-рано украся, толкова по-бързо свиквам с украсата и я подминавам. Но наистина има коледен дух, който витае във въздуха месеци наред.

# 249
  • в сърцето на един мъж...
Обикновено за първия адвент украсявам. Тогава правя и венец.

# 250
Аз винаги украсявам съвсем в края на ноември, последния уикенд, нещо такова. Ама винаги гледам да е преди да е настъпил декември, да не се мина, по-малко време да се радвам на коледната украса 😹

Искрице, прецака ме 🤪
И аз поръчах от емаг, ще си сменя дядо коледата

Последна редакция: пт, 15 ное 2024, 12:48 от DzhuliB

# 251
По отношение на цялостната украса и малките изкуствени елхички по стаите мисля като
1. - Белушани " слагам доста неща и за 20 дни просто не си струва."
2. - DzhuliB  " Ама винаги гледам да е преди да е настъпил декември, да не се мина...."

Обаче , живите елхи с корени не могат да стоят дълго на топло , затова основната елха украсяваме не по-рано от седмица преди Коледа .
3.- driada "С жива елхичка е по-трудно да се украси рано."

Мога да заявя принципи , но истината е ,че не мога да ги следвам . Всяка година е както позволят обстоятелствата и  украсявам по различно време . Обаче желанието ми винаги е било да е в началото/средата на ноемри за да ми е празнично ноаколо ,докато пека сладки , пък и защото най-много насторение ми носят коледните песни , а не върви да звучат на фона на есенна или никаква украса !

Понякога успявам - ей така да се занамавам със сладките :
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 15 ное 2024, 13:04 от oska

# 252
  • Под сянката на разлистените кактуси
Винаги украсявам последния петък на ноември, защото е денят след Тенксгивинг и е празник, така имам 3 дни да подредя и почистя всичко. И аз харесвам естествени елхи, но къщата е отворена до втория етаж на това място и трябва много голяма елха, иначе изглежда малко жалко и тъжно. Такава ще излезе около $ 500, а и трябва да се влачи с камион Joy

# 253
Оска, и аз към фен на коледните сладки джинджифилова и всякакви други варианти. С децата правим цяла работилница, опаковаме и подаряваме на близки и съседи. Правим също така и ръчно направени (изцяло от нас, не готовите) джинджифилови къщички

# 254
  • Някъде там
DzhuliB, радвам се, че съм била полезна Simple Smile
Реално са доста намалени и си заслужават. С тези покупки слагам край на тазгодишното харчене за коледни аксесоари.
Днес не ми е ден и реших да украся кухнята с надеждата,че настроението ми ще се оправи. Да, ама не. Сега си имам украсена кухня и все още нямам никакво настроение.
Утре ще снимам и ще покажа скромната ми украса.

Общи условия

Активация на акаунт