Коледни и новогодишни идеи и декорации - 2024/2025г.

• 45 573
  • 712
  •   1
Отговори
# 255
Аз отнесох една елха от Емаг 😱; ако на живо е толкова хубава, колкото на снимка, ще си е джакпот направо. Намалена е наполовина.
Искрице, тебе обвинявам (шегувам се с най-добри чувства ❤🙏) задето ми насочи вниманието за ЧП в сайта. 
В сайта на Димс също има намаление. И гледам, че имат лампички. При това с режими. Обаче се съмнявам ако звънна да ги питам, дали някой въобще би ме разбрал какво търся 🤣. На кутиите пише различни неща (sparkle, glimmer, playlight), а то все мигащ режим е написано на български.

# 256
Дъщеря ми ме подсети тази вечер, дайте идеи за коледни филми.  
Ще започна аз - моят фаворит и любим филм е “Наистина любов” . Ако не сте го гледали (което е малко вероятно) горещо препоръчвам

# 257
Дъщеря ми ме подсети тази вечер, дайте идеи за коледни филми.  
Ще започна аз - моят фаворит и любим филм е “Наистина любов” . Ако не сте го гледали (което е малко вероятно) горещо препоръчвам

Ето този е малко по-различен . Преведен е като " Празнична суматоха " - https://playtube.tv/watch/%D0%BF%D1%80%D0%B0%D0%B7%D0%BD%D0%B8%D … Hu36cQ3iOLkG.html

# 258
От една седмица искам да украсявам ,но да ви попитам исках за да знам традициите  !🤣

# 259
От една седмица искам да украсявам ,но да ви попитам исках за да знам традициите  !🤣
Е, видно от темата, традициите не са това, което бяха Simple Smile
Украсявай си на воля...
Впрочем, донякъде смятам, че традициите се промениха с масовото навлизане на изкуствените елхи, иначе чинно си чакахме дните преди Коледа, за да не се разпаднат елхите дотогава.

# 260
Аз много сериозно обмислям купуване на естествено дърво тази година. Все ми е тая колко иглички ще намеря по пода, искам да ми замирише истински на елха.

# 261
От месец гледам нон стоп коледни филми дойдоха ми някой неща от тему чакам още ,но мисля още утре да започна по малко искам да си украся навсякъде Christmas Tree и аз искам дръвче живо.

# 262
Украсявам изкуствената елха в началото на декември, а няколко живи елхови/борови клончета във ваза вършат чудесна работа за аромата Wink.

И една по-различна идея за коледен филм - A Year-End Medley. Филмът е корейски, но го има преведен на български по торентите, а и за онлайн гледане.

Скрит текст:

# 263
  • Някъде там
Любим коледен филм ми е Полярен експрес“ (на английски: The Polar Express), компютърна анимация е, но винаги го гледам с желание.

# 264
Традициите са нещо много различно и зависи кои традиции се спазват. Зависи вероятно и от населеното място, в което живее човек. При едни оказва влияние източното православие, при други протестантството, трети се дистанцират от религиозния характер на празника и по нищо не личи, че все пак се празнува Рождество, четвърти се придържат към местни, фолклорни традиции на съответния регион. Така че няма правилно и грешно, всеки си спазва някаква линия и според нея си организира празника.

# 265
  • София
Аз вчера си поръчах металната елха, която толкова мислих Blush Понеделник -вторник ще е при мен.
Традициите наистина не са това, което бяха Blush
Иначе аз традиционно украсявам около края на ноември, когато имам рожден ден. Тогава задължително вече трябва да имаме елха - метална или не Joy

# 266
Не зная дали има пишещи от Варна(и четящи, разбира се), но тъй като стана въпрос за коледните селца и споменах едно малко магазинче на "Пискюлиев". Вчера минах оттам, имаше много къщички за декорация, имаше улични музиканти под снежен фенер-китарист, акордеонист, тромпетист и не помня още какъв, младежи, които си правят барбекю на снега и край тях играе кученце, както и цели комплекти, съдържащи къщички, елхички, снежен човек, мостче, Дядо Коледа и др. Аз не правя селца, иначе ми е интересно да ги гледам, но ако някой реши, може да разгледа. Пиша, защото магазинчето е малко и невзрачно и биха го под минали повечето.

Още нещо-Вчера си купих от Пепко съвсем обикновени свещи в различен цвят и големина(не шарени и не ароматни), както и семпли елхови играчки. Като ги подредих на касата, продавачката спонтанно възкликна: " Ех, колко хубава украса ще стане, чудесен избор" (и наистина, заедно изглежда ха симпатично) Много приятно се почувствах, така се създава коледно настроение. Нека все повече срещаме усмихнати и добронамерени хора и не само по това време на годината. Heart

# 267
  • Някъде там
Кейтинка, каква елха поръча от Емаг. Аз си харесах една и я поръчах, но ММ се размрънка, че имаме елха и ще влагам в нова. Отказах я. Още ме е яд, но нищо.
Малкото ми зверче проявява много голям интерес към украсата. Днес го хванах в крачка Joy.

След като му се скарах ме гледа виновно 😂.

Ако продължава така Дядо Коледа няма да му донесе подарък.
Да ви попитам свещите от Пепко, които са от натуралната серия дали са с парафин или са с восък?Някой, който е по-запознат може ли да каже какво съдържат?

# 268
  • Бургас
Аз на Никулден !

На работа украсихме в четвъртък,че шефката ми няма търпение! ВИнаги иска да е украсено още от ноември. Украсата стои до края на януари.

# 269
Свещите би трябвало да са с восък, ако отговарят на обозначението за натурални, но не знам дали конкретните са такива. На етикета нищо ли не пишеше?
А за зверчето съм сигурна, че ще има подарък, по-скоро "мама" му ще се лиши от нещо, отколкото то - от подарък Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт