Коледни и новогодишни идеи и декорации - 2024/2025г.

• 40 015
  • 669
  •   1
Отговори
# 570

TK Maxx - 2 имам от тези ангелчета.

Оска, много ми харесва украсата ти. Напомня ми малко на скандинавска Коледа. Има един магазин Sostrene Grene, мисля, че е датски https://sostrenegrene.com/ie/christmas/christmas-table-ideas
Те имат подобни предложения за много натурална и елегантна украса, много хартиени орнаменти, цветовете са бяло, зелено и бежаво. Обожавам да ходя там преди Коледа и винаги си купувам опкавъчните материали за подаръци от там. Между другото, опаковането е едно от любимите ми занкмания. От този магазин имам много хартиени звезди, както и хартиени орнаменти за елхата. Свещта с хартиената звезда от твоята снимка ми напомни на витрина на Sostrene Grene.

# 571
  • Бургас
Една идея с плетиво!

# 572
Туне, страхотно е! Тоя син скрин, как всичко му отива!
Синьо, сега видях, че си редактирала. Чудно е! Никакъв кич не виждам.

# 573
Туне, и аз останах безмълвна, наистина е приказно, ама все пак някоя думичка ми остана, та да питам най-после къде точно държиш ключа за този скрин и много ли е тежък? Simple Smile
Изпразни го, ще дойда да го открадна Yellow Heart

# 574
  • Под сянката на разлистените кактуси
Благодаря, момичета! Радвам се, че ви харесва! Знам, че е малко много, но така си е по Коледа - изобилие от всичко! Украса, ядене, пиене, обич и веселие - пожелавам ви неприлични количества!

Кейтинка, живея в Аризона. Наистина е топличко при нас, утре ще е 27 градуса!

2в1,  бугенвилии са, красиви са, ама и много бодливи...

Кубратова, ако говориш за кремавия бюфет, точно ти трябва да го крадеш пълен, там си държа любимите сервизи Joy А в сините са ми сладкарските принадлежности и покривките, така че каквото и да отмъкнеш, е по твоята част Grinning

# 575
С наближаване на Коледа в темата става все по красиво ,коя от коя по хубави 😍. Аз бях на базара в училището на детето и си взех една елхичка ,от юск още един лешникотрошач (всъщност мъжа ми го купи,че тази година съм на такава тема).

# 576
  • в сърцето на един мъж...
Кубратова, ще дойда да ти помагам да ги изнасяме Simple Smile

# 577
Ела, Geia, Туната ги предлага даже и пълни, ще си разделим плячката - и покривките, и сервизите, и сладкарските Simple Smile
Туне, и двата, пък щом ги предлагаш и пълни, няма да откажа. Само да помоля и за синия порцелан върху синия скрин, любим ми е. И помощник се осигури...
Наистина са прекрасни и пак ще отбележа, че синият скрин е създаден точно за твоите сезонни декорации.   
Въобще, допада ми стилът на къщата ти и декорациите в нея, които изцяло й подхождат Yellow Heart

# 578
  • в сърцето на един мъж...
Е тва е, уредихме работата със скриновете, само трябва да се разберем кога тръгваме да ги прибираме Simple Smile
Върнах се още веднъж да ги гледам - и оранжево му отива на тоя синия скрин, и червено... Разкош!

# 579
Туна, вземи ме у вас за празниците, вълшебно е.

# 580
Работата отива към организиране на туристическа група до Аризона Simple Smile

# 581
Наистина е прекрасно при Туна,  но тези 27 градуса …     И при мен всичко е по много , въпреки че още не съм започнала подготовката .. Всичко си стои все още по торбите Cry Надявам се в петък да се развихря Joy, че колкото повече ви чета , толкова повече нямам търпение ..

# 582
В противовес на пищния коледен разкош на Туна, аз показвам нашата скромна и минималистична метална елха Simple Smile

И една Коледна круша Simple Smile

Последна редакция: чт, 19 дек 2024, 08:42 от Happy Mijjj

# 583
O, Веси, много ми харесват!:heart_eyes:
От къде са?

# 584
O, Веси, много ми харесват!:heart_eyes:
От къде са?

Кое, Нези? Елхата е от ЕМАГ, а крушата ми беше подарък за един рожден ден. Беше аранжирана с композиция от сукуленти, които пресадих в саксийки, а крушата остана Simple Smile
Сега реших да я аранжирам коледно Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт