Коледни и новогодишни идеи и декорации - 2024/2025г.

• 39 857
  • 669
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Ето какъв подарък получих от дядо Коледа 🤩🤩🤩🤩🤩

# 616
  • Euskal Herria
Честита Коледа!

И останалата украса. И тази година - минималистично Simple Smile

# 617
  • София
Честита Коледа и от мен! Бъдете здрави и щастливи!

# 618
  • Русе
Весела Коледа! Здраве и много късмет!

# 619
  • София
Прекрасни декорации и къщи показвате, момичета! Честита Коледа на всички!

# 620
Само за сведение, магазини КиК имат намаление на коледната украса. днес купих много неща по 49 ст.

# 621
  • София
Аз днес ходих в един Кик, нямаше нищо коледно вече.

# 622
В нашия нямаше почти нищо на 20ти декември, представям си сега вече..

# 623
Видях и в магазини на dm, че коледните неща са на 50%. Обаче след като едва намерих място, за да прибера украсите си, реших, че НЯМА да купя нищо повече!
П.П. Но не гарантирам, че преди следващата Коледа ще удържа...

# 624
  • Euskal Herria
Аз още се помайвам и не събирам украсата. Хем е минимална, ама като знам, че нямам място за прибиране... Е, като ги купувах, убеждавах моят мъж, че за всичко съм помислила... Simple Smile.
Гледам, че и съседите още са с коледните венци по вратите. От цялата кооперация само нашият етаж е украсен, никой друг дори и панделка не слага.

# 625
Ха-ха...не е само твоят мъж измамен относно всичкото ни помисляне Simple Smile
Като купуваме, струва ни се, че къщите и шкафовете всичките са разтегливи, чак ги виждаш как добиват една дълбочина приятна, че да приютят новите придобивки от всякакво естество...Пък като дойде време да ги приберем, те се смалили пусти...Ей на, моите не щат да приберат още три сервиза и туй онуй дребно покрай тях  - някой свещник, разни подноси със столче, без столче...

# 626
Любимият ми сезон! Нищо не прибирам още, чакам сняг.  За Нова година пак слагах подаръци)

# 627
  • Бургас
Зимна приказка е!!!

# 628
La_Valletta,  и ние днес бяхме с план да прибираме елха и декорация, обаче не дадох, че заваля такъв красив пухкав сняг и тъкмо се събраха Simple Smile
Сега не знам дали да чакам да се стопи...то при едновремешните истински зими, ако трябваше да чакам, щях да държа коледна декорация до Великден, ама сега не ще чакам дълго сигурно.

# 629
  • София
Аз също планирах днес да събера елхата, но снега навън ме разколеба.

Общи условия

Активация на акаунт