Коледни и новогодишни идеи и декорации - 2024/2025г.

• 39 850
  • 669
  •   1
Отговори
# 630
  • София/Севлиево
Аз прибрах всичко в сряда и четвъртък.
В нашия КиК имаше доста коледни неща,купих си само две лед свещи.

# 631
  • Euskal Herria
Не само че още нищо не съм прибрала, ами и забърсах една златна свещ сега. Когато търсех, нямаше, сега ми ги пуснали.... а-ма-ха! То имаше и други цветове, ама айде, да съм по-скромна. Ако знаех, че са намалени, нямаше само с една да остана. Ама това го установи чак след като платихме на касата. Simple Smile

# 632
  • Под Сините камъни
Ние днес прибрахме украсата. Даже коментирах с ММ, че колкото повече взимаме, толкова по креативни ставаме в прибирането и все остава малко място за нещо ново 😂

# 633
Прибрах украсата на 5-ти ,  децата настояваха да остане още , но не исках да отлагам ,че много я мразя тази работа . Завиждам на американките - прибират в едни големи кутии , всяка топка в свое отделение , спретнато , сортирано ..... пък аз сбутвам всичко насипно за да заема по-малко място , а най-много ме дразнят по-едрите неща , за които нямам достатъчно голяма кутия и се чудя как да ги вмъкна в по-малките .

Нищо не можах да хвана от следколедните намаления . Догодина пак ще ме цакат със сезонните цени .

Зимната декорация е основно светлинки на прозорците ,текстил , свещници  и тук -там някоя безполезна декоративна вещ. Навън остана коледен венец ( само заскрежени клонки) не го използвах тази година . Бях го метнала върху една фруктиера и на народа в къщи му хареса - май ще го оставя така   . Още не знам дали ми харесва как изглежда къщата .

La_Valletta , приказно е у вас !
Браво на тези , които още не са прибрали коледната украса - ето , дочакахте снега !

Последна редакция: сб, 11 яну 2025, 23:37 от oska

# 634
Още миналата седмица прибрах. И сега е едно празно и никакво у нас. Сложих едни безлични възглавнички на дивана... тъпня!

Нямам търпение да дойде пролетта и Великден. Да е шаренко пак. ❤️

# 635
Мислех ,че съм писала в другата тема за декорация , обаче сега вече си е точно за тази  .
Чаках , чаках , то Коледа мина и замина - няма кой да преформатира снимките . Файловете се оказаха големи и въпреки че от тази камера имам малко снимки , направени набързо за да не е без  хич  ....Ама и тук файловете са големи  . Е , само това може да се качи  :

Скрит текст:
Елхата -

Малко от текстила

Скрит текст:
прозорец

Всички снимки на камината не минават !

Последна редакция: нд, 12 яну 2025, 00:46 от oska

# 636
Не се притеснявай, oska, я виж как се мотаем и други още и не бързаме да се разделим с Коледа, че тъкмо сега заваля и подобаващо сняг. Как да вдигна елха, когато до нея през прозореца виждам прекрасни големи снежинки,  които никакви ги нямаше, когато я украсихме...че те са си едно цяло.

# 637
Благодаря , Кубратова !
За пръв път не се получи каквото  мислех и в един момент зарязах всичко както си беше калпаво ,та  не съжалявах ,когато свалих украсата - уж - щото сега някак ми е криво .  А снегът прави нощта светла и приказна , наистина ! Взех от "глухарчетата" на Лидъл - красиво светят , ама не е същото , липсват цветовете и блясъкът на Коледата .

# 638
Липсва по-скоро очакването на дядо Коледа и се изморихме от празниците. Затова не е същото. Ама пък снегът днес не ми позволи да махна декорациите, та ще почакат още някой ден. Клонки така или иначе си слагам през цялата зима, както и шишарки, свещници...така че няма чак толкова да ми липсва, и без друго главно с това декорирам, като изключим елхата. Е, има и малко текстил, но него вече го свалих. 

# 639
  • Някъде там
Махнах декорацията на 5-ти. Толкова ми е просторно и хубаво, че не съжалявам. В нашия КиК имаше останала много малко коледна декорация и нямаше избор, но то и в разгара на празниците беше доста постно. Според мен този тип магазини преценяват какви стоки да зареждат в конкретен магазин спрямо покупателната възможност и търсенето.
В началото на годината, много се чудех на една нова елха, която беше на доста добра оферта, но ММ ме разубеди и каза да изчакам и да не бързам.
Много се радвам, че сте дочакали снега, при нас няма сняг Sad

# 640
  • в сърцето на един мъж...
Няма как, раздигах украсата... Те тук мече са наслагали великденските зайци по магазините Simple Smile

# 641
А преди това са Китайската нова година, св. Валентин, баба Марта....поводи за декорации да искаш.

# 642

Нямам търпение Баба Марта да дойде. За сега се радвам на прясно закупени луковици на нарциси, дано цъфнат!

# 643
Това не са ли зюмбюли?

# 644
И аз мисля, че са зюмбюли, на нарцисите луковичките и листата са съвсем различни от тези на снимката.

Общи условия

Активация на акаунт