Коледни и новогодишни идеи и декорации - 2024/2025г.

• 43 421
  • 712
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Много красиво  и интересно, браво!

# 676
  • Бургас
Разкошна е книгата! Много ми хареса! Браво!

И още идейки от мен!

# 677
Радвам се, че тази любима тема се раздвижи. От няколко дни виждам оживление по тукашните земи. Комшиите започнаха вече с коледните светлинки. От няколко дни като пуша вечер на терасата, много им се радвам. Трябва да накарам мъжо да изнесе и нашите.

# 678
  • Някъде там
Много се радвам, че една от любимите ми теми се раздвижи.
Тази година твърдо съм решена да сменя елхата, но цените, на които се продават са космически Laughing.

# 679
И аз се цопвам в любимата тема  🥰
Изобщо не успях да се насладя на есента тази година, онази златната с тиквите.. директно се хвърлихме в зимата и ми се щеше да извадя украсата 🤣
Като добавим че навсякъде са извадили коледните декорации. Даже се сдобих с една чаша от синсей

Последна редакция: нд, 12 окт 2025, 10:02 от DzhuliB

# 680
  • София
От мен една красива идейка:

# 681
  • София
Записвам се с голям кеф в новата тема и сърдечно благодаря. Вече имам три броя нови лампички, а този декември ще си остана по-дълго вкъщи и смятам да отделя време за украса.

# 682
Обожавам Коледните празници и подготовката за тях. За започване на украсите още е рано. Иска ми се първо да се насладя на любимата ми есен.
Но вчера за изкуших и купих ароматна свещ на Haribo с аромат на ябълка и канела.
Благодаря за темата, marie_curie. Нека я напълним с красоти.

# 683
  • Враца
И аз започнах да си купувам коледни свещи вече.

# 684
Присъединявам си аз с благодарности за новата тема!☺️
Коледните декорации ги започвам най-рано края на ноември, но вече започнах с покупките докато се наслаждавам на хубавата есен.
Всяка година се " прецаквам"  да не си купя нищо коледно твърде рано и докато ми дойде музата то каквото съм си харесала е свършило вече. За това тази година си взимам каквото ми хареса, и си го прибирам да си чака времето.
Най-се радвам на декоративна възглавничка меденка, издирвам  към нея и възглавнички елхички. Обаче ги искам зелени, а тк махх имаше само бежови.

# 685
  • в сърцето на един мъж...
Благодарности за новата тема!
Аз започнах вече полека да приготвям коледния календар на децата. А вчера си взех и коледни салфетки. В кик са напускали много сладки къщички за коледно селце и един кенди шоп така ме изкушаваше вчера...

# 686
Marie, благодаря за новата прекрасно оформена тема 💐
Аз си признавам, че вече имам идеи за украсата. Надявам се да успея да ги реализирам така както си го представям.

# 687
Благодаря за новата тема. Аз от около месец разглеждам сайтове, най - вече за фигурки за коледното село. Ако някой от вас попадне на красиво виенско колело ще се радвам да сподели. Прегледах популярните Лемакс, Лювил, Мр. Кристмас и нещо не са ми достатъчно симпатични😔

# 688
  • Под Сините камъни
Благодаря и аз за новата тема ❤️
За сега се възпирам да разглеждам и купувам нови неща за коледа, че нямам нито къде да ги наредя, нито къде да ги прибера после, но ще видим дали ще мога да удържа фронта до край 😁

# 689
  • Бургас
Благодаря за новата тема! Нека я напълним с красиви украси!

Аз имам от миналата година различни лампички, от Тему. Които така и не успях да сложа. Мисля тази година да си взема още и да украся яко с тях! Много обичам лампички!

И ето още няколко идеи от мен.

Преди години бяха хит камините от кашони! Сега вече има и къщички!

Общи условия

Активация на акаунт