Коледни и новогодишни идеи и декорации - 2024/2025г.

• 39 832
  • 669
  •   1
Отговори
# 660
Всъщност цените на фигурките за Коледно селце са високи навсякъде, не само в България. Особено Лемакс, Лювил, Мр. Кристмас. Доколкото погледнах размера, цената е нормална или леко завишена ( тъй като не видях бранда).

# 661
В емаг е над 400 лева.

# 662
Здравейте, не знам дали е правилно да задам въпроса си точно в тази тема, но понеже е свързан с украсата ми за Коледа, все пак ще питам. Blush
Нашата украса я съхраняваме в мазето в кашони. Тази година обаче установих, че е започнала да мирише на влага/мухъл. Иначе нищо й няма, но тази миризма ме дразни. Мислите ли, че ако купя пластмасови кутии, тази миризма може да се избегне? Чудя се дали ще изолират по-добре. Кашоните попиват миризмата и съответно и украсата вътре попива също.  За ето такива кутии говоря, от Икеа. Някой съхранява ли така украса в мазе да сподели как е? Благодаря предварително. Blush

# 663
  • в сърцето на един мъж...
Моите са в подобни кутии, като имам преградки, за да разделя играчките. Някои имат и специални подложки, за да се сложат топките в тях, да не се чупят. Аз не съм забелязала да мирише след това.

# 664
Ако в мазето е влажно, в пластмасовите контейнери може дори да мухлясат. По-скоро зависи от самото помещение, отколкото от това дали се съхраняват в кашони или други контейнери. 

# 665
Bobby®  , ако по-натам посмея да погледна в мазето , ще пиша как са нещата там , които сложих в пластмасови кутии , опитах да облепя контактната линия на кутиите с капаците с тиксо и накрая омотах в найлоново фолио . Но ми е много неприятно да слизам в мазето , така-че .... за сега мога да кажа ,че ми звучи по-подходящо да са в пластмасови кутии , защото при нас даже кашоните се разкапват от овлажняването и мухъла .

# 666
Благодаря ви. Hug Ще взема една и ще пробвам. Не ми се вижда да е супер влажно долу. Блокът е от 2011-та година. Но си я има онази специфична миризма, която е характерна за повечето мазета и се пренася върху нещата, които съхранявам.

# 667
  • Пловдив
Точно в такива кутии си съхранявам украсата аз. Имам и доста текстил и именно заради него взех PVC кутии.
Съхранявам на тавана в къщата на село. Не съм забелязала, да има влага там, но със сигурност и украсата няма никаква миризма (на самият таван има един такъв специфичен дъх... Даже не мога да го обясня... На прах, на старо, на дърво .. някаква смесица от всички тези миризми)

# 668
  • Под Сините камъни
Майчице мила, ние я взехме на промоция, беше към 35 евро

# 669
  • София/Севлиево
В такива кутии си държа и аз нещата.Част в мазето част на тавана,но нямаме влага(и на двете места голяма част е усвоена за живеене).
В Емаг на много неща са завишени цените.Последно ме впечатли адвент календар за 90 лв,а в дм същия бе около 30...

Общи условия

Активация на акаунт