Насилие

• 4 876
  • 111
  •   1
Отговори
# 90
А аз останах с впечатление, че просто не иска да харчи пари за път и се надява някой да я докара безплатно. Намеква, че ще е добра с него, т.е. може би иска да плати, но по друг начин.

Искрено се надявам темата да е пързалка.

# 91
Ако е толкова закъсала за пари и документи, и не знае какво да прави, и език не знае, и кола няма, щото в Германия няма градски транспорт, и се намира в средата на Аризона, да се обади на семейството си в България, те да подадат сигнал до нашата полиция, че е отвлечена и къде се намира. Тамошните власти ще се погрижат по каналния ред.
И не мислете нашенските роми, които заработват в чужбина, за толкова прости, че да не знаят легално или нелегално пребивават там, и какви документи им трябват, за да се приберат в България.. Здравни осигуровки и адресна регистрация никой няма да й иска на границата.

Последна редакция: пн, 28 окт 2024, 13:49 от Прекрасная Василиса

# 92
Знаете ли защо ви питах за бусаджии да 2 пъти съм пътувала с такива винаги ме доставят на адрес на адрес да нямам осигуровки  в германия  лична карта имам у себеси  за  нормалните бусове който казахте гледах цените но се иска банкова сметка аз нямам iban  или дебитна  карта вече у германия всичко се плаща в карта а на мен ми трябва кеш както обичам аз затова с бусаджиите плащам в кеш а затова  друго  което казвате че с друго плащам  не е вярно у германия нямам право на болница работила съм да чистя на немци къщите в кеш плащат работила съм без договор да уча у германия няма да ми приемат българското средно  образование  трябва  да  съм немски  гражданин за да уча тук в германия съм 2 години  без адресна регистрация затова  съм  нелегално в германия се водя сякаш  не съществувам не искам  да се занимавам с полицията  изобщо  защото  става дълга и широка документи  и глупости затова искам да се махна  тихо  без шум и си чакам тихо и и спокойно и хитро изчезване

# 93
Вече се надявам темата да е пързалка ….
Както и другите казаха: Германия не в САЩ или прочие.
Не знам как е при fixbus, но във Виена може и с кеш да се плати автобусния билет. На гарата, телефон имаш, обади се предварително и попитай.
Фрау с и аз много съм патила от нашенци… за това нямам много доверие на българи.

Авторке как си отишла в Германия ?

# 94

С бусаджиите. Smile

# 95
  • Over the hills and far away
Ръсиш глупости на килограм, не ти вярвам и на една дума вече. Каквото си надробиш, това и ще си сърбаш.

# 96
Тогава спрете да пишете във моя форум

# 97
  • Някъде там
Знаете ли защо ви питах за бусаджии да 2 пъти съм пътувала с такива винаги ме доставят на адрес на адрес да нямам осигуровки  в германия  лична карта имам у себеси  за  нормалните бусове който казахте гледах цените но се иска банкова сметка аз нямам iban  или дебитна  карта вече у германия всичко се плаща в карта а на мен ми трябва кеш както обичам аз затова с бусаджиите плащам в кеш а затова  друго  което казвате че с друго плащам  не е вярно у германия нямам право на болница работила съм да чистя на немци къщите в кеш плащат работила съм без договор да уча у германия няма да ми приемат българското средно  образование  трябва  да  съм немски  гражданин за да уча тук в германия съм 2 години  без адресна регистрация затова  съм  нелегално в германия се водя сякаш  не съществувам не искам  да се занимавам с полицията  изобщо  защото  става дълга и широка документи  и глупости затова искам да се махна  тихо  без шум и си чакам тихо и и спокойно и хитро изчезване
🤣🤣🤣 Като ти чета писанията хитрото изчезване го забрави.
Вече трябваше да си в автобуса за България, ако наистина искаше да си тръгнеш.
На автогарата се плаща в кеш, проверих.  Качваш се на съвсем нормален автобус и се прибираш.
Никой тук не ти е дал адрес или кординати на бусове а на нормален голям автобус.

# 98
Цитат
Ти май не си толкоз зле, а си търсиш безплатен превоз. Скица. Joy

# 99
  • Варна

Поискай заключване на темата и ще спрат. На балон ги вдигна да ти търсят начини за прибиране в бг , а ти бусаджии, та бусаджии, ами като знаеш пътя за чий отваряш тема.

# 100

С бусаджиите. Smile

Ама бусаджиите да не са каналджии? Да не би да се има това предвид ? Бусове дето не се проверяват ?

# 101
Знаете ли защо ви питах за бусаджии да 2 пъти съм пътувала с такива винаги ме доставят на адрес на адрес да нямам осигуровки  в германия  лична карта имам у себеси  за  нормалните бусове който казахте гледах цените но се иска банкова сметка аз нямам iban  или дебитна  карта вече у германия всичко се плаща в карта а на мен ми трябва кеш както обичам аз затова с бусаджиите плащам в кеш а затова  друго  което казвате че с друго плащам  не е вярно у германия нямам право на болница работила съм да чистя на немци къщите в кеш плащат работила съм без договор да уча у германия няма да ми приемат българското средно  образование  трябва  да  съм немски  гражданин за да уча тук в германия съм 2 години  без адресна регистрация затова  съм  нелегално в германия се водя сякаш  не съществувам не искам  да се занимавам с полицията  изобщо  защото  става дълга и широка документи  и глупост затова искам да се махна  тихо  без шум и си чакам тихо и и спокойно и хитро изчезване

Хайде по-леко с лъжите.
Не си ли наясно, че много българи живеят в Германия от години, знаят много добре законите. Аз също съм живяла там няколко години.
Ако си искала да учиш, си могла, няма изискване да си немски гражданин. Адресна регистрация, да. Там, където живееш, защо не ти я направи приятелят ти?

Не помисли ли тези 2 години какво правиш, ако ти стане зле, спуска ти се апандесит не дай си боже или имаш сериозен здравословен проблем?

# 102
Сега аз питала  съм  някоя от вас дали съм искала безплатен  превоз от вас  или някоя да ми плаща пътя

# 103
Сега аз питала  съм  някоя от вас дали съм искала безплатен  превоз от вас  или някоя да ми плаща пътя

Не се заяждам 🙂
Обясни се тука доста подробно какво можеш да направиш
И без полиция, щом не искаш

# 104
Не, бусаджиите не са каналджии, извършват пътнически превози без да имат лиценз, и взимат по евтино. И, доставят от адрес до адрес. Обикновено превозват групи работници, за строителство, селско стопанство, до определен град. И явно са й отказали, щото нямат път до Белене.
Еми, казаха ти варианта - градски транспорт до автогарата, после автобус до София и после автобус до Белене. Поработи още една седмица и ще ти стигнат парите. И не пиши глупости, че в Германия ти трябва IBAN, за да си купиш автобусен билет, или гражданство, за да учиш, или, че си завършила средно в България. Тук повече помощ явно няма да получиш. Никой няма да те вземе от квартирата и да те докара до Белене. Ако искаш помогни си сама.
Ако не знаеш как да стигнеш до автогарата, вземи такси.
А иначе, като ходиш да чистиш , с какво пътуваш?

Последна редакция: пн, 28 окт 2024, 17:56 от Прекрасная Василиса

Общи условия

Активация на акаунт