Тали направо нямам думи ужас!
Карил много се радвам, че Дани вече е по-добре. А намери ли инфо за вода в ушичките? Дали наистина е така както ми каза съседката? Дано не е било ушето, а от храната. Аз от утре минавам на Нутрилон Комфарт заради запека. Дано има ефест, че 2 дни давах сок от круша по 20 мл., но освен, че не му хареса нищо не стана. Само първият път, но то си му беше време - четвърти ден без акане

А педито ще я сменям - никакво внимание не обърна на детето добре че беше сестрата. Но трябвало 20 дни да давам по 3 капки Вигантол, че му била по-мека главичката. Това какво значи начални признаци на рахит ли? И трябвало вече да яде плодови и зеленчукови пюрета, а от другия месец каши
Абе то детето капките с лъжичка не ги иска аз чак каши да давам. То щял да плюе и да не иска, но аз трябвало да тъпча представяте ли си Луди жени ще има да взимат!
. А от ЦИБАЛАБ и аз се разочаровах още като бременна, ама нали ви бях писала, няма да се повтарям.

. И дано вече няма перипетии около него и да си бъде едно спокойно, весело гукащо бебоче. Ти мислиш за всички нас и се тревожиш за всички ни, така, че виртуалната ни и духовна подкрепа е най-малкото което можем да ти дадем и което заслужаваш!

Дано е здравичък и кротък, за спокойствие на мама!

Това май беше обсъждано ако не бъркам и Виктор на Гадамер доколкото си спомням беше препоръчал по-късно да се започне, но кога не помня... Марианче мила кога трябваше! Аз утре съм на зъболекар и ще взема да го питам и него за това.