Отговори
# 285
кАРИЛ-пиша набързо само да те успокоя-и Ния в началото 2 седмици ядеше по по-малко като сменихме млякото-тва било докъто свикне с вкуса-и аз се притеснявах ама 2 приятелки ме успокоиха че и при тях при смяна на мляко е било така-сега си хапва пак добре-аз знаеш ли какво правех за да не заслабне Mr. Green-просто в 120 мл вместо4 лъжички-слагах 5-да СТАНЕ ПО-НАСИТЕНО И КАЛОРИЧНО

# 286
Мери, отново минахме на Нутрилон, щото Милумила ХА, не ни понесе.
ТАЛИ ЩО НЕ ПИТАШ Софи, тя да ти каже тоя изрод как да го осъдите #2gunfire...

# 287
Момичета благодаря ви за бързите отговори за коритцето и зимафлуора!  Hug  bouquet

И мене по 8-мо мартенски ме цепеше жестоко главата и направо ми се гадеше, а мъжа ми се прибра с 1 красива роза, та чак ми мина (от парацетамола Grinning)

мама Мони, за крема против слънце нашата педиатърка ни препоръча да е 50-ти фактор, да мажа личицето на бебчо от април месец и да е на mustela или на laRoche Possay, все френски.

Искам да ви питам на вас втората менструация след раждането на време ли ви дойде, защото на мене ми закъснява с 12 дена и съм в ужас #Crazy, или докато кърмиме е възможно да не ни идва регулярно както преди раждането, той организма сигурно е забравил за тази закономерност и ни идва като за първи път, как мислите момичета?

А ето и рецептата за салатката с ролца от раци  chef  cook

1 опаковка ролца от раци (купувам от двойните)
1 и 1/2 кутийки майонеза (няма значение каква, аз я правя с Краси или Наша марка)
сладка замразена царевица (1/2 пликче от 450гр, ако е в консервна кутия трябва добре да се изцеди от водата)
4-5 средно големи мариновани краставички
1/2 връзка копър (може и без)
Изсипвам майонезата в една купа, добавям ролцата нарязани на не много дебели кубчета, после ако е замразена царевицата я затоплям малко на микровълновата, прибавям я и нея и накрая краставичките на малки кубчета и копъра ситно нарязан.

Бон апети!

# 288
Дребен,
тая салата е супер, и аз я правя често. Слагам и 3-4 варени яйца, понякога и малко маслини.

# 289
Дани,Честита ти  четвърта месечинка!Бъди здрав и слушай мама!/Карил,ще му го предадеш ли? Wink/
     На нас също ни изписаха калций,но не го давам.Не виждам смисъл,те си получават калция,а за да се предпазят от рахит,трябва добре да го усвояват.Освен това ми писна всички неразположения на бебето,изразяващи се с безпокойство и плач да се разглеждат като симптоми за рахит от страна на нервната система.Даже и Вигантола не увеличих,че сме всеки ден навън/давам по 2/.А ако ти го дава като комбинация с вит.С при грип и простудни заболявания ги повлиява отлично.Когато баткото ни беше болен давах 5 дни на София и спасихме положението.
     Сега ще пусна снимки,за да видите колко сме пораснали!

# 290
  • Ботевград
Тали направо не знам какво да кажа, думите си загубих?  #Crazy Това не е човек бе, кой го е възпитал това същество - 81 набор???????
Дано мъжът ти бързо да се оправи  Praynig
Дани,Честита ти  четвърта месечинка!   bouquet
Момичета ВНИМАВАЙТЕ! http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=171053.0;topicseen

# 291
# 292
Леле много се изплаших..........

Ами, като даваме на дядовците и бабите да разхождат децата ни....? Мисля си дали и те ще са толкова нащрек като нас майки им? Shocked

# 293
Момичета, незнам още какво ще му се случи на моето момиченце  Sad - развива рахит ... нямам думи вече. Давахме й Вигантол по 4 капки на ден и пак Sad И то добре, че отиваме на частен прием, че да й обърнат внимание и да го открият навреме ... по ЗК, както ви се оплаках и преди, минаваме на конвейр, кантара тегли приблизително и горе долу.

Кво става с тез лекари??? Егасимус държавата, егасимус здравеопазването!

Педиатърката каза, че наддава бързо и затова костите били меки. Днес беше 6290кг и 61см, което не ми се струва чак толкова много ....  newsm78
В същото време е със страхотно подсечено дупенце и освен един куп капки и витамини варя смрадлика, поливаме с мъжа ми, мажем с Бочко и вече с какво ли не, но не минава и не минава.

Ох, извинете, че ви надувам главите с нашите неволи. Ако знаете какво още мога аз да направя за детенце, моля споделете, че това ми дойде като гръм от ясно небе  Shocked

# 294
chapelita - стискам палци да не се случи нищо лошо, направо ме шокира. Надявам се малката да е добре и това да е просто лекарска грешка. Всъшност ти или те как решиха че развива рахит, питам защото не съм запозната. newsm78
За подсеченото дупе, аз ползвам Pavloderm и съм много доволна от него.
А по въпроса за менструациите... има ли майки на които още да не им е дошло? На мен не ми е и вече май започнах да се притеснявам Sad

# 295
Благодаря за подкрепата  Hug
Частната педиатърка, при която отиваме (Соколова) я съблича голичка и започва да преглежда всяка част от тялото. Първо видя ръчиките, че са потни, после опипа главичката (каза, че е мека) и фонтанелата е хлътнала, а там май и ръбовете се опипват. Попита ме дали се поти при сукане - ами, изпотява се. И така огледа цялото тяло и ни увеличи дозата на Виагантола на 2 пъти по 3 капки, предписа Вит.В1 и едни хомеопатични, но за тях ще се консултирам с моята хомеопатка.

# 296
ето я и новата тема- http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=171674.new#new

добавих и 2-те нови мами- лукреция и ечи (тя май не се е преддставила и на вас още Simple Smile ) моляа да ме извиннят , че чак сега

# 297
Лелеееееееее  newsm09 по тази логика и аз трябва да се притеснявам от потенето... а си мислех че е от температурата в стаята /която е 26-27 градуса/, като ида на консултация ще разчекна педала да направи обстоен преглед или  bash

# 298
chapelita, купи си ФУКСИН и мажи подсеченото място с една клечка за уши. Ще й мине за 2-3 намазвания.  Peace

# 299
  • София
Да се влкюча и аз  Grinning най-после пак Grinning Grinning Grinning Grinning

Първо ЧЕСТИТ 8-МИ МАРТ!!! Малко късно но от сърце. Пожелавам ви да имате 10001 причини да бъдете щастливи!

Иначе......Добре сме! Маги наддава като за световно . На кърма сме все още и по малко (10-30гр) плодово пюре на обед.
А пък мама цъкъл няма. тати каза че ако е бебе ще го махаме. надявам се да е просто от кърменето, че ще си имаме разправии.

Общи условия

Активация на акаунт