Лакове за нокти - 171

• 39 987
  • 736
  •   1
Отговори
# 330

Bell HypoAllergenic 05
Снежинката малко прозира, но ще го преживея Grinning

# 331
Грийни, този OPI Midnight in Moscow  наистина е много труден за снимки и много красив.
Кинетикс, който поствах преди време (първите ми снимки) изключително прилича на него, даже се канех да нанеса на два нокътя от тях за сравнение, но не съм го правила. По спомени обаче са много близки. Има и един също сходен на Фаби (Кинетикс и Опи обаче са по-плътни от него, по-покривни), както и една Зоя с шимър. Аз много харесвам такива цветове и се оказва, че съм ги посъбрала Simple Smile   
Сега, като написах, ще взема наистина от всички да направя сравнение, дано ми остане време тази седмица.
На мен ми е малко трудно да работя с Opi, много се омазвам - дали от четката, дали от консистенцията, дали от устройството зад четката, не знам. С Кинетикс ми е значително по-лесно, затова и постепенно минах главно на тази марка, а и качеството им е на ниво.

# 332
Кубратова, точно твоя Кинетикс ме подсети за OPI-то. 😀
Много обичам когато ми се спести чуденката кой да е следващият лак, с който да се лакирам. 😆

# 333
  • на дъното
Коледно настроение!
Не мога да улавя цвета( а и виждам, че не съм изчистила добре, за което се извинявам)

Здравейте 🙂
Скоро ли са купувани глитърите на Умбрела и от къде? Доста време не съм ги вижда,а ги издирвам😔
Благодаря 🤗

# 334
  • София
не
от доста отдавна са ми- купувани са от Лили преди около 4г

# 335
Здравейте, много приятно съм изненадана от 21- номер 178

# 336
Essie apres-chic и отгоре Aura 155 Frost:

# 337
Essence 66 give me space

# 338
  • София

Orly Now or Bouclé-ter
И украсен в тон с празничното настроение

С ваденки и Cirque colors Coronation.

# 339
Привет момичета, имам нужда от вашата помощ- нямам време да се връщам да чета назад.Може ли някоя друга дума за задравител за нокти Микросел 2000, от кой бяхте доволни?

# 340
Пампита, изключителен цвят! И декорацията наистина много допринася за промяната на вида от ежедневен в празничен.

# 341
  • София
Привет момичета, имам нужда от вашата помощ- нямам време да се връщам да чета назад.Може ли някоя друга дума за задравител за нокти Микросел 2000, от кой бяхте доволни?
Аз съм използвала този след като спрях преди повече от 1 година да използвам гел лак.Доволна съм много!

# 342
  • Измир
Pampi страхотни цветове!
Аз исках да сложа снежни флейксчета върху Пастел, но нещо не ми хареса и го оставих само на малкия пръст. Ще изкара няколко дена.

# 343
  • Варна
Essence Harley quinn holo bomb 02 Chaos queen

# 344
Възхищавам се на маникюрите, които правите! Много искам да се науча и аз, но нямам никакво търпение. Гел лакът ми съсипва меките нокти, а и ми излиза много скъпо.

Общи условия

Активация на акаунт