Лакове за нокти - 171

• 39 978
  • 736
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Джуд, търпение и практика Grinning
От мен ILNP Lights out

# 346
Възхищавам се на маникюрите, които правите! Много искам да се науча и аз, но нямам никакво търпение. Гел лакът ми съсипва меките нокти, а и ми излиза много скъпо.
Е, търпение за половин-един час занимавка си трябва наистина. Иначе няма много какво да му мислиш - мажеш, при нужда и триеш, пак мажеш... и те така Grinning Малко хора познавам дето толкова хич не умеят да вършат нищо с ръцете си, че и за лакиране не ги бива. На повечето просто им липсва практика.

# 347
Много мразя процеса по оформянето, самото лакиране не ме притеснява толкова. Сякаш не го правя добре и това ме побърква. Не знам и дали пилата ми е добра. Една стъклена е.

# 348
А, за оформянето съм напълно с теб, ненавиждам го и аз Grinning
Пилата - каквато на теб ти е удобна, аз ползвам картонени предимно. Само металните май не са ОК.
Стъклени... с моите твърди ноктища буквално изгладих два броя такива, преди да се откажа Joy  Хем едната някаква уж маркова беше. Мне, мерси. Че и като са такива дебели, не са удобни да пиля отстрани на ноктите. Но има хора си ги харесват.

# 349
  • На изток от Ада
Поръчах си няколко холограма на makeup revolution с точки от Бг мама

# 350
  • на дъното
Привет момичета, имам нужда от вашата помощ- нямам време да се връщам да чета назад.Може ли някоя друга дума за задравител за нокти Микросел 2000, от кой бяхте доволни?
Не е лош,но за по малко пари с по бърз ефект при мен се справи Хибридната база на Евилин.Нанася се пак по същия начин😉

# 351
# 352
BEL 95 + BEL mini 246

# 353
  • на дъното
Да похваля и този топ лак 😉

От много години използвам само на Импала,но не съм спряла и да пробвам други 😉вече 6 ден и съвсем леко на свободния край се е изтрил🙂лака.Имайки в предвид,че сме в ремонт и на работа също ръцете не бездействат 😉
Много съм изненадана,че има многооо добър заместник Импалата,че и вече не се продава в нашия град.
Лек и усмихнат ден
п.с Каква реклама само 😂🫣😉

# 354
Пробвах лятото Импала топ и останах страшно разочарована.

# 355
  • На изток от Ада
Те имат няколко топа Импала.

# 356
  • Измир
Момичета за първи път пробвам светещ на тъмно лак и да ви кажа много е забавно. Но естествено само аз си го виждам, а за всички други е обикновен прасковен цвят с различни по големина черни, оранжеви и бели глитери в джели база. Отдолу сложих един пласт на Флормар за подложка.
Sally Hansen Glow in the dark 727 

# 357
  • Fairbanks, Alaska
Много е яко това със светещия в тъмното лак. +1 от мен.

# 358
  • На изток от Ада
Сега има светещ топ на катрис

# 359
Sally Hansen good.kind.pure. 345 smokey quartz, изобщо не мога да уловя частичките му

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт